Ajutor pentru Alina Mihaela (2)

Ajutor pentru Alina Mihaela (2) | Autor: ulisernic

Link direct la acest mesaj

Este o bebelusa scumpa si dulce "in varsta" de 5 luni... O cheama Alina Mihaela si are mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Mama ei este o persoana cu handicap, care nu-si poate castiga singura existenta si care s-a pierdut momentan in hatisurile birocratiei, urmand ca abia in cateva luni sa primeasca pensia pentru handicap si ajutorul acordat de stat parintelui care isi creste singur copilul. Alina Mihaela nu poate astepta atat de mult. Mama ei o iubeste foarte mult - oricine poate vedea acest lucru vazand-o pe Alinuta, care este foarte bine ingrijita - dar viata este scumpa, dupa cum stim cu totii, si ea are nevoie sa-i ofere copilasului ei mai mult lapte decat îi ofera statul, si lucrusoare, si mancare gatita, deja... O singura persoana nu poate acoperi toate aceste cheltuieli, dar este posibil, daca suntem mai multi dornici si avand posibilitatea sa contribuim, sa ajutam aceasta mama sa-si pastreze copilul langa ea, sa nu ajunga in situatia de a nu avea alta alternativa decat orfelinatul. Cine crede ca poate sa le ajute in orice fel, este rugat(a) sa scrie la : ulisernic@yahoo.com sau sa raspunda pe acest forum. Va multumim anticipat pentru intelegere si generozitate si va uram multa sanatate si fericire.
Cu multumiri

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28339&whichpage=1" target="_blank">Prima parte

Va multumesc mult, mult de tot!
De fapt, cand am ajuns acasa, eram epuizata si tare trista din cauza lipsei de cooperare cu care ma confruntasem, dar m-am bucurat ca voi intra aici, pe DC, unde am prieteni carora le pasa. Prima oara am scris un mesaj mai scurt si la obiect, mi-am zis ca poate nu e bine sa devin mereu sentimentala, dar acum, citind mesajele voastre, nu pot sa nu va spun ca va indragesc mult de tot si ca sunteti oaza mea de bucurie.
Felicia nu are nimic, afara de sperietura si de vesnica senzatie ca tot ce se intampla, se intampla din cauza ca a gresit ea cu ceva. Alinuta tuseste foarte tare si din cauza asta vomita si nici nu mai are pofta de mancare. I-am cumparat Zinnat si Ambroxol, dupa reteta data de medic, bineinteles.
Nu stiu daca au nevoie de ceva, chiar nu stiu. In toata agitatia de astazi, nu am mai intrebat-o nimic pe Felicia si nici ea nu a spus nimic. Maine dupa amiaza ma duc sa vad cum se simte Alinuta si va spun daca au nevoie urgent de ceva.
Va pup si va multumesc din tot sufletul.
Cu drag,
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, sunt impresionata de cum atzi ajutat-o pe Alina, si cum sunteti alaturi de ea. Ma bucur enorm sa vad ca exista si oameni cu suflet, ca pasa cuiva si de soarta celorlalti. Dumnezeu sa va binecuvinteze.
Ancutza, pentru gestul tau.
Ana

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Te ajut si eu cu haine, medicamente, lapte si bani.
Da-mi un e-mail si vorbim.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Paula, ti-am trimis un e-mail in seara asta. Iti multumesc din toata inima!
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Sambata seara am fost la Alinuta si Felicia, Alinuta inca mai are un harait cand respira si tuseste, dar nu mai vomita deloc si este vioaie. Marti mergem la doctor, la control.
Va multumesc inca o data tuturor pentru tot acest ajutor nemaipomenit fara de care Alinuta nu ar mai fi fost cu mamica ei acum.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si fie ca toate dorintele sa vi se indeplineasca!
Cu drag si vesnic recunoscatoare,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Mihaela, am inteles ca, din pacate, problema patutului nu s-a rezolvat. Ce facem? Cautam in continuare? Ati gasit alta solutie?
Da-ne vesti te rog.

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Carmen, nu s-a rezolvat nimic cu patutul, Raluca cauta in continuare, eu insa nu am la cine sa caut in afara de voi, din pacate. M-am uitat si la mica publicitate, dar nu am gasit nici un patut sub 1.500.000, iar suma asta nu ne-o permitem deocamdata. Daca se iveste o solutie va dau de stire imediat.
Astazi trebuia sa mergem la control cu Alinuta, insa nu s-a putut pentru ca medicul a avut o problema personala si n-a venit la cabinet. Inca mai haraie si doctorita spunea ceva de o radiografie, dar nu stiu sigur, o sa aflu joi, pentru ca atunci ne-a reprogramat asistenta.
Paula, am primit e-mail-ul tau si abia acum realizez ca tu ai spus ca vrei sa depui o suma in cont, dar noi avem cont de card la BancPost si cred ca iti trebuie numarul de card si data expirarii ca sa poti depune bani, daca nu ma insel.
Numarul de card : 4406 6000 1138 1745; expira in ianuarie 2008.
Va pup, va multumesc mult si va doresc toate cele bune.
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Mihaela, astept semnal de la tine ( prin Cl - suntem colege, eu intru mai rar din lipsa de timp liber ), cum facem cu patutul, cind puteti veni sa-l luati .

Va pup !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mihaela, , nu stiu daca am fost suficient de explicita: patutul lui Alex e la Petruta, acolo a ramas, deci acolo trebuie sa te duci sa-l ridici. Are si salteluta, deci e complet. ,

Claudia

Mergi la inceput

Claudia si Petruta, multumesc mult de tot! Cum rezolva sotul meu cu masina, iti scriu, Claudia, si mergem ( sotul si cu mine)) la Petruta sa-l luam, el incearca sa ia masina sambata asta, numai ca nu stiu la ce ora va putea sa o ia, dar scriu imediat cum aflu.
Va pup si multumesc inca o data!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dragi mamici,

In acest weekend vom merge (sotul meu si eu) sa cumparam cate ceva pentru micuta Alina, drept cadou de Mos Nicolae...
Mai doreste cineva sa participe?

Ioana si Rebeca.

Mergi la inceput