Este cineva dintre voi care a facut miomectomie ? Cum este operatie ? Este grea ?
monica
Eu am facut dar depinde ce fel de operatie laparoscopic, clasic, etc. A mea e clasica si din cate am auzit este cea mai grea, insa eu nu pot sa spun ca a fost grea cred ca depinde de fiecare organism in parte.
Si pe mine ma intereseaza subiectul, dar, daca ma hotaresc sa fac va fi peste cateva luni, timp in care mai monitorizez evolutia fibromului proaspat descoperit,care avea in ianuarie la ultima eco 3,5/4,5 cm.
In cazul in care voi fi obligata sa fac operatie, va fi sigur laparoscopica, mi-am ales medicul deja. Daca fibromul este mic, nu are sens sa faci clasica, nu se mai recomanda clasica dect pt fibroame ff mari.
Eu am facut mimectomie vineri, 4 martie, si pot sa spun ca ma simt excelent.Fibromul meu a fost embolizat, dar la operatie dr. a avut surprize, in sensul ca a sangerat f tare. Operatia a fost laparoscopica,niciodata nu m-a durut.
Cele care vreti sa faceti mimectomie, mergeti fara grija dar fiti f atente la medicul care va face interventia.Cusaturile mele sunt atat de delicate... niciodata nu m-au jenat.
Va urez multa sanatate si sa scapati mai repede de mutanti!
Eu o sa fac operatia clasica , poate sa-mi dea cineva amanunte mai multe ? Riscul de singerare este asa de mare ? In cat timp poti sa incerci sa ramai insarcinata ? Eu am 3 embrioni congelati .
quote:
Originally posted by marci
dar fiti f atente la medicul care va face interventia!
si omuletul ei drag
Rici, ai un omulet superb! Sa-ti traisca comoara! Cred si eu ca esti ceam mai fericita mamica!
daca va mai intereseaza despre miomectomie,astept intrebari.Eu am facut doua clasice una la Cluj si una la Timisoara,cred ca stiu deja totul despre asta.va pup