Cresa particulara?
Doresc sa stiu daca exista vreo CRESA PARTICULARA in sectorul 6?
M-a intrebat o prietena si nu am stiut de asa ceva,dar mai bine ma informati voi ca sa stie fata CE si CUM!
Multumesc frumos.
Raspunsuri
cge spune:
Buna!
Si pe mine ma intereseaza o cresa particulara dar in sect. 2.
Si care ar fi varsta minima de la care sunt primiti copii ?
Multumesc mult,
Cristina
gio spune:
Buna!
Sunt cumva in aceiasi situatia ca voi, dar cresa particulara in sect 6 nu o sa gasiti, nicicand. Exista una in Herastrau, cu o groaza de bani (275 euro/luna), doua la Alba Iulia (una cu 200 euro si alta cu 260 - stept by step) si..cam atat stiu.
Exista in schimb ffff multe gradi pariculare care ii primesc de la 2 ani sau mai devreme, cautati pe google. Eu pesonal am vizitat in zona Cotroceni/ Eroilor asa : Colin (nu merita, sobe pe gaz, un miros de gaz.., nu sunt deloc imprejmuite, ff periculoase, la demisol, intuneric), Ioana (copii de la 18 luni, spatiu cam mic, scara interioara nesecurizata, mancarea suna super naspa - varza calita, napolitane, crenvursti, educatoare care nu vorbeau deloc cu copiii- prima impresie) Voinicel (cea mai ok, curat, dar ii primesc dupa 2 ani si patuturile la grupa mica erau incredibil de mici, plus ca fac engleza/germana care pe mine ma termina, eu vreau ca fetita pana la 4 ani sa invete romana si atat), Ada Kindergarden (ff scumpa, diirectoarea ff intepata, mirosea groaznic peste tot a mancare - am ajuns la pranz - inghesuite, spatiu mic, ff scump..).
Sfatul meu: mergeti si la cresele de stat, pt comparatie, si apoi cautati pe net, pagini aurii si programati-va pt o vizita. De obicei gradinitele particulare par ff dispuse sa accepte si copii micuti, dar mare atentie la conditii, starea copiilor din gradi,nr, mancare,educatoare..etc..etc..
Multa bafta!!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....