Bebelusi de iulie-august 2004 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Aaaa, si apropo de jucarii: eu, mama desteapta, zic sa ii iau cupilului ceva educativ. Si dau banii pe niste cuburi colorate si zornaitoare, care pe fiecare fata are cate ceva: o litera, o cifra, o gaza etc. Vesele si educative. Poate pentru mine. Victor a molfait fro doo (ca-s din material) da' nu i-au placut ca's moi. Asa ca zac in alt colt al camerei. Jucarie muuult mai fromoasa si educativa sunt papucii lu' mami si ai lu' tati...

Seara buna. Plec acasa la duracel+.
Pupe!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

da, chiar, multa minte imi mai trebuie! da ne mai distram si noi ca altfel imi iau campii de dimineata pana seara!

Liliana, nu are ochii negri (desi mi-ar fi placut), asa i-au iesit in poze din cauza luminii, cred ca in final vor fi caprui. la facultate predau sociologie (asta e specializarea principala, ca de fapt e vorba despre tot felul de sociologii de ramura). Tu ce predai?

Marcela, si eu zic sa stai linistita ca au si ei zile mai proaste. daca e vesela si nu are febra si nu tine foarte mult starea asta eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Poate e vreun dintisor pe drum.

Monica, succes la scazutul burtii, mergi undeva sau faci acasa gimnastica? Si noi vrem sa mergem la mare in vara asta.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marcelle linisteste-te. va ies dintzi? poate pur si simplu nu are chef sa manince. las-o in pace si mai incearca diseara. daca nu se repara maine sau devine apatica suna medicul. hai sa aveti o seara linistita.
Liliana hihihihi nu mai bine de mine fara covor? de aia pun patura ca aluneca pe parchet, altfel...parchetu tot e cel mai bun de pe lumea asta! vorba lui nicole, parca are ciocolata pe el!
Monique siamezi, 'ai? hehe. bafta la impachetari! ca la vara tre sa mergem la plaja, nu?
Cori am citit ca ati luat-o la picior serios de tot...bravo mai, felicitari!!!!!
Dana si eu i-am luat din ale fischer price da-s tari...e o fericire sa le roada si sa dea cu mainile in ele....
pauza ca iar face sporturi extreme....daca nu mai scriu insamna ca am facut infarct...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

seara buna si de la noi
infarct...azi am fost cit pe-aci...l-am pus in cscaunul scoica, binentels in centura, se uita frumos la baby mozart...eu la 2 m de el dar cu spatele, ii faceam lapticul....si-a aruncat carticica jos si doar ce s-a 'aplecat' sa o ia...cu tot cu centuri, partea de material al scaunului era scoasa din rama si el...fara sa scoata un sunet savura noua pozitie.....eu, cind m-am intors era cu piciorele in sus, capul pe undeva deja sub scaun si centura legata de el...am inghetat. Nu stiu cum am ajuns si l-am luat de-acolo.
Asa ca pa scaun de-acum inainte, in leagan nu mai pot sa-l las ca se prinde de bara si opreste leaganul....in patut trage niste muscaturi la lemnul ala in incercarea de a se ridica.
Numai jos mai il las.....dar se plictiseste repede.
Si ca sa fie in 'grafic' nici el nu a mincat de 2 zile cum minca de obicei...deh astenie de primavara!

Hai ca m-am racorit si eu putin...m-am uitat aseara pe poze si azi am vazut noua moda cu pampersii...bine cel putin ca nu ne-am pierdut simtul umorului !

O seara buna si o zi frumoasa la schimbul 2...Olivia ce faci? Ti-au plecat rudele?

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MITZURA, superbe pozele cu pampersul, iar pe bebe iti vine sa-l mananci
Eu m-am dilit, in incercarea disperata de a ma vindeca mai repede mi-am trantit apa cu sare in nas de era sa fac infarct, am pus prea multa sare si efectiv mi s-a taiat respiratia, dar simteam ca nu mai pot cu nasul infundat, am incercat cu un milion de feluri de picaturi in zadar...Vorba poetului...s-a tzicnit mami

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Wow Roberta, macar ti-a desfundat nasul ????

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adela frumoaso, sociologie spui. Brrrr. ma apuca frica. Eu mai exacta cu matematica. Tot ce e logic, bine organizat si "pur teoretica"(lol). Frumoasa mea are ochii negrii, negrii abanos. dar banuiesc ca si Tudor ii va avea caprui dar inchis, caci prea aprins se vad in poze.
Marcela, nu te ingrijora, sunt totusi 500ml lapte si ziua inca nu s-a terminat. Noi am avut o luna sau mai bine cand am refuzat mancare solida si si lapte beam la jumate. De exemplu eu plecam la scoala la ora 6-7. In jur de 5 dimineata manca circa 70-80ml. Pana veneam eu la 3-4 ea nu mai manca decat 100-150ml, si bineinteles nu odata, acum 50, mai tarziu 30 etc. Eu muream , credeam ca sotul tine fata nemancata. Si cand veneam eu acasa radea 100ml.(ptr noi era mare lucru). Asa ca pana se culca nu manca mai mult de 300ml. dar ii mai dadeam in somn cam 150-200ml si asta era tot. Mai faceam si incercari disperate de dat fructe sau legume. Toate esuate. Si in luna aceea e drept ca mi-a luat in greutate, 500g.Numai din lapte si acela mancat mai mult noaptea.(nu cred ca a depasit vreodata 600ml).
Asa ca linistestete, in cateva zile, o saptamana ii va trece.

A fetele ati baut cele 44 de pahare. Nu-mi spuneti ca e doar ziua barbatilor ca asta nu e democratie.Eu ii spun si eu sotului, ca e ziua lui si ca ii tin companie la baut. La care el raspunde, paharele le lasam pe alta data , cand o sa am cu cine bea. Deci eu sunt 0.(la baut).Ma gandeam si eu sa ma betivanesc cu un vin jidanesc dulce si bun, dar nu am avut cu cine. Vorba aceea, ai cu ce, ai unde, nu ai cu cine.(Dragoste comica).

Pupici dulci la toti printisorii si printesele.

Liliana si Adeluta nazdravanuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Liliana, ce simpatica este Adela si inventiva. Are mami fata desteapta, nu?
Roberta, pentru desfundat nasul, daca nu merg picaturile - eu folosesc Rinofug - incearca inhalatii cu sare mare (din aceea care se pune la muraturi). Cand am sinuzita asa imi trece. Sanatate multa.
Monica (d-na Bibi) nici Stefaniei nu-i placea pe burta pana a invatat sa se rasuceasca de pe burta pe spate si a vazut ca poate sta si cu capul jos cand este pe burta (ea numai cu capul sus statea si cand obosea incepea sa faca scandal).
marcele si eu spun ca nu este o problema atita timp cit este vesela si activa. Mai toti copii au avut probleme cu mancarea la un moment dat. Eu cred ca nici nu ar trebui sa insisti sa nu faca aversiune la orice fel de mancare.
Noi am mai iesit o tura la plimbare, bate vantul, dar nu ninge. O seara calma.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Laa Bucuresti s vrnit iar iarnaaaaacu fulgi mari de tot, ca tot ziceam ca incepe sa ninga, si io una m-am satuuraaaaaat !
Nu mi=a venit sa cred cind m-am uitat pe geam, ca am terminat cu cerealele de ora 6 (sau7) ...
Si incepe meciul asa ca va pupicesc pe toate ! Sa ne auzim cu bine miine !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Care meci?! Tocmai am vazut la tv ce vreme este in Bucuresti! Of, iarna asta nu se da plecata!
Noi mergem la baie. Noapte buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput