Jocul cu filme (29)
Raspunsuri - Pagina 2
buli spune:
sotulica a ghicit. asa ca ghicitoarea vine de la el
un tip se trezeste din "somn" la inmormantarea mamei
descopera viata si prieteni vechi
e din 2004
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
lilanda spune:
Garden State?
(vreau si io link la ce v-ati dat voi cu capu' de pereti...pentru weekend...se puatee???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
buli spune:
asta e, lilanda
nu se poate link. numai pe mail. daca-mi dai adresa ta pe pm, iti trimit asta seara
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
gandacelu spune:
lilanda, fa-ti o cafea!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Sabina spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
lilanda, fa-ti o cafea!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
trebuia sa scrii cu litere mici, ca esti "cosmopolitan"
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
lilanda spune:
Scuzoaie...am avut neshte musafiri. Ia uitati aici, un film pe care l-am revazut recent!!! Un scriitor de succes lucreaza la un scenariu de mina a doua intr-o camera de hotel. E in pana de inspiratie si tapetul nu sta pe perete! Are si un vecin care lucreaza in asigurari..
Buli, acuma dau adresa ...sarumina
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Muza? Cu sharon stone?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia