Jocul cu filme (29)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
daaaa. dar fara hinturi n-ai putut?
pai n-am vazut postul inainte de hinturi...si chiar daca il vedeam nu cred ca m-as fi gindit la cuplul lilo&stich. Televiziunea daneza il difuzeaza dublat, in episoade la programul de desene animate...eu ma uit la el ca, asa inteleg si io daneza
![](icon_smile_big.gif)
Pastrarea inocentei umane in urma unui pact incheiat cu Cei cu care nu vorbim.
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lilanda spune:
Intr-o comunitate izolata de lume, un tinar se indragosteste de o fata oarba. Locuitorii comunitatii au un pact de neagresiune cu cei cu care nu vorbim. Intelegerea e ca niciunul dintre locuitori sa nu depaseasca granita comunitatii, spre padure. In caz contrar, vor fi atacati si ucisi de aceste fiinte. Cind insa tinarul are nevoie de medicamente pentru a supravietui, fata oarba ...reuseste sa ajunga in lumea "civilizata", acolo de unde venisera, de fapt, si parintii ei!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Da Ayumi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Hei, nu lasati jocul in paragina . Daca nu e nimeni amator pun eu o ghicitoare:
Un grup de detinuti se apuca de o indeletnicire foaaarte pasnica... ba chiar ajung sa participe si la un concurs tematic!
---
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45035" target="_blank">Hint
bombi spune:
O adevarata profesionista poate sa prevada viitorul unui cuplu bazindu-se pe cintecul ales.
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=55" target="_blank">Hint