Jocul cu filme (29)
Raspunsuri - Pagina 13
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
daaaa. dar fara hinturi n-ai putut?
pai n-am vazut postul inainte de hinturi...si chiar daca il vedeam nu cred ca m-as fi gindit la cuplul lilo&stich. Televiziunea daneza il difuzeaza dublat, in episoade la programul de desene animate...eu ma uit la el ca, asa inteleg si io daneza
Pastrarea inocentei umane in urma unui pact incheiat cu Cei cu care nu vorbim.
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Intr-o comunitate izolata de lume, un tinar se indragosteste de o fata oarba. Locuitorii comunitatii au un pact de neagresiune cu cei cu care nu vorbim. Intelegerea e ca niciunul dintre locuitori sa nu depaseasca granita comunitatii, spre padure. In caz contrar, vor fi atacati si ucisi de aceste fiinte. Cind insa tinarul are nevoie de medicamente pentru a supravietui, fata oarba ...reuseste sa ajunga in lumea "civilizata", acolo de unde venisera, de fapt, si parintii ei!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Da Ayumi
Kehleyr spune:
Hei, nu lasati jocul in paragina . Daca nu e nimeni amator pun eu o ghicitoare:
Un grup de detinuti se apuca de o indeletnicire foaaarte pasnica... ba chiar ajung sa participe si la un concurs tematic!
---
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45035" target="_blank">Hint
bombi spune:
O adevarata profesionista poate sa prevada viitorul unui cuplu bazindu-se pe cintecul ales.
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=55" target="_blank">Hint