Jocul cu filme (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

acuma negociez cu proprietara, sa vedem daca imi acorda copyrightul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Ca sa nu blocam jocul va dau si rapunsul : Dieu est grand, je suis toute petite !
Sa continue cine vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Este jurnalista irlandeza si in urma unui incident in trafic incepe sa scrie despre traficantii de droguri, legatura lor cu biserica Catolica Irlandeza si coruptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

E "Veronica Guerin" cu Cate Blanchett...sorry mie imi plac ffff mult filmele englezesti sau irlandeze.

nu mai pune nimeni intrebari ca-mi placeau mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by lena

E "Veronica Guerin" cu Cate Blanchett...

Hai ca pun eu o intrebare...(stiam de Veronica, da' n-aveam voie sa ma bag fiindca il jucasem si eu o data, mai demult!!)

Si acum un film, care mi-a taiat nitel cheful de scuba diving, o pereche de americani pleaca in vacanta, undeva prin Caraibe si fac o sesiune de scufundari, in mijlocul oceanului. Din pacate sint uitati acolo...brrr

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Era vorba despre "Open Water", film realizat dupa o poveste reala !!

O chelnerita care se impune intre corzi

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Million Dollar Baby?

nu l-am vazut dar stiu ca este despre o tipa boxer...

Mergi la inceput

Asta-i Kehleyr (credeam ca ma joc singurica pe-aici!!:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Un grup de femei curajoase prizoniere intr-un lagar japonez in Sumatra gasesc o modalitate mai putin obisnuita de a-si face zilele de captivitate mai suportabile. Film inspirat de o poveste reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Paradise Road

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput