Jocul cu filme (29)
Raspunsuri - Pagina 11
pumpkin spune:
Ca sa nu blocam jocul va dau si rapunsul : Dieu est grand, je suis toute petite !
Sa continue cine vrea.
lena spune:
Este jurnalista irlandeza si in urma unui incident in trafic incepe sa scrie despre traficantii de droguri, legatura lor cu biserica Catolica Irlandeza si coruptie.
lena spune:
E "Veronica Guerin" cu Cate Blanchett...sorry mie imi plac ffff mult filmele englezesti sau irlandeze.
nu mai pune nimeni intrebari ca-mi placeau mult?
lilanda spune:
quote:
Originally posted by lena
E "Veronica Guerin" cu Cate Blanchett...
Hai ca pun eu o intrebare...(stiam de Veronica, da' n-aveam voie sa ma bag fiindca il jucasem si eu o data, mai demult!!)
Si acum un film, care mi-a taiat nitel cheful de scuba diving, o pereche de americani pleaca in vacanta, undeva prin Caraibe si fac o sesiune de scufundari, in mijlocul oceanului. Din pacate sint uitati acolo...brrr
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Era vorba despre "Open Water", film realizat dupa o poveste reala !!
O chelnerita care se impune intre corzi
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Asta-i Kehleyr (credeam ca ma joc singurica pe-aici!!:-))
Kehleyr spune:
Un grup de femei curajoase prizoniere intr-un lagar japonez in Sumatra gasesc o modalitate mai putin obisnuita de a-si face zilele de captivitate mai suportabile. Film inspirat de o poveste reala.
iileana spune:
Paradise Road
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details