Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gabi este clar...nu ai ovulat zic eu...ai prestat ieri...daca da...fa-o si maine dimineata...daca nu fa-o asta seara...o sa mai vedem...azi esti in ziua a17-a si vad ca nu ai ovulat pina acum...zic sa prestezi ca la un ciclu de 28 de zile ar cam fi fost cazul sa aiba loc ovulatia...poate azi, cine stie...totul este sa prestezi...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Draga MARIA ALEXIA nu am intodus datele pe Fertility Friend pentru ca nu stiu unde si cum. Am sa incerc astazi daca imi spui unde sa caut. Daca intr-adevar ovulatia nu a avut loc mai am o speranta mai ales ca poate ma ajuta si Utrogestanul. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Multumesc mult CATA o sa iti urmez sfatul . Cat de prestat asta facem de cateva zile .........ca zice sotul ca numai asta am in cap ( glumeam ). O sa vedem ce va iesi si luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Draga Gabi, trebuie sa intri pe
http://www.fertilityfriend.com/
si sa-ti creezi un cont (trebuie introdusa o adresa valida de e-mail).

Apoi te duci pe prima pagina. Si, nu mai stiu exact cum e prima oara: sau ai un calendar si dai click pe el, sau mai intai din meniul de sus, "Data" > "Enter Data".
Incepe cu prima zi a CM si alege "Menses". Continui cu fiecare zi. E important sa notezi temperatura si ora la care ai luat-o. O sa obtii imediat graficul si interpretarile.
Succes !

Mergi la inceput

Multumesc mult Maria Alexia. O sa incerc imediat ce am putin timp liber si o sa te anunt de rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gabi sa fie cel putin o pauza de 24 de ore intre prestari ca sa fie calitatea buna a, da?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Da sefu - SA TRAITI, AM INTELES-. Cum sa nu am eu grija de . Am sa fac cum ziceti voi. Multumesc mult Cata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

buna fetele, ma bag si eu un pic: Utrogestanul inhiba ovulatia, de aceea se da din ziua 16 in general, ca se considera ca pana atunci a avut loc ovulatia. Daca nu a fost pana atunci si se ia Utrogestan, sigur nici nu va mai fi ciclul respectiv, pentru ca el este un progesteron = inhiba ovulatia.
dar tot asa de bine se poate sa fi fost ovulatia, vedeti cazul Tonniei, care a ovulat cu tot cu monitorizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sorina, esti sigura ca inhiba ovulatia? Caci in multe cazuri (inclusiv infertilitate, insuficienta de faza luteala) am vazut ca se administreaza incepand cu z. 11! De fapt, eu la Duphaston m-am uitat, nu specific la Utrogestan, dar tot progesteron e...

Mergi la inceput

In prospect scrie ca Utrogestanul este indicat si pentru tulburari de ovulatie ( cicluri neregulate datorate unor tulburari de ovulatie ). Cum poate el in acest caz sa inhibe ovulatia ? . pentru ca iau acesta medicamente si ma tem ca daca ovulatia nu a avt loc atunci luna acesta prestez degeaba. Astazi sunt in ziua 17 si a spus sa le iau din ziua 16 pana in ziua 25. Pote ma lumineaza si pe mine cineva .

Mergi la inceput