Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18
Raspunsuri - Pagina 2
Alé spune:
Buna dimineata, fetele.
Multumesc tuturor de incurajari, dar testul Clear Blue este NEGATIV. Asa ca... Nu-i loc de intors.
Ba mai mult decit atit, am senzatia ca in momentul in care am vazut o singura dunga albastra, m-a pocnit instantaneu durerea de burta.
Cu alte cuvinte, astept sa-mi vina in curind, desi temperatura de astazi a fost 36.9.
Nu mai inteleg nimic din corpul asta al meu: a luat-o razna rau de tot. Singura concluzie - ma intorc la termometru, sau prima mea dragoste, cum zice tati...
Va pupa fata si va multumesc ca v-ati gindit la mine. 

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
maria_alexia spune:
Buna dimineata fetelor ! 
Cine ne mai da astazi o veste, Ale cumva ?

Apoi urmatoarea pe lista e Tania, cred ... ![]()
Si Cora da semne bune, mai ales ca, la inceputul incercarilor fiind, are toate sansele sa nu fie probleme si sa reuseasca de data asta, nu ?
Cata, iti tin si tie pumnii sa iasa bine analizele !
Eu azi sunt in z. 27 (9 DPO, zice fertility) si ... astept. Cam banuiesc eu ce-o sa urmeze, la ce simptome am, dar ... nu ne pierdem speranta, nu ?
Pupici 
coralia76 spune:
Ale..![]()
![]()
...dar nu depunem armele(vorba catalinei)...pana la urma o sa reusim,o sa vina barza si la noi!
utocatalina spune:
Imi pare rau Ale...dar o sa primesti si tu un bebe in burtica ai sa vezi...conditia de baza este perseverenta
....Maria Alexia nu ne pierdem speranta cit timp nu apar hoardele de rusi!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
gabitaco spune:
Buna dimineata fetelor
. Nu stiu ce sa mai cred despre organismul meu. Desi azi sunt in ziua 17 temperatura nu trece da 36.54. O fi din cauza Utrogestenului? Ca eu nu mai inteleg nimic
. Daca iau Utrogestan ovulatia mai poate avea loc - asta in cazul in care nu s-a produs inca. A mai patit cineva asa? Daca pana mai ieri eram mai optimista astazi sunt cu moralul la pamant. Va pupic dulce pe toate
.
maria_alexia spune:
Buna dimineata, gabitaco !
Cred ca in cazul tau (care e foarte asemanator cu al meu) Utrogestanul actioneaza asa: se incepe a se lua cu putin inainte de data estimata a ovulatiei, caci progesteronul trebuie sa creasca usor inainte de ea ... Si se continua sau timp de 10 zile, sau pana la CM, cum ti-a spus doctorita (mie mi-a spus 10 zile, dar in ultima luna am incercat pana la CM. N-am obtinut decat o amanare cu 2 zile a momentului
)
Pe cand il luam, si eu aveam ovulatie in z. 17, 18 la un CM de 31...
Ideea ar fi Utrogestan-ul nu impiedica ovulatia.
Cate zile are CM-ul tau de obicei ?
Pupici, nu dispera ! 
gabitaco spune:
Buna Maria Alexia ciclul meu menstrual are cam 28 de zile. Eu cred ca am avut deja ovulatie dar la 2 zile temperatura a scazut destul de multisor. Ma gandeam daca Utrogestanul ma mai poate ajuta in atare situatie. Sotul meu spune ca poate sunt
si de aceea temperatura nu mai creste. Cert este ca ma simt si rau, ametesc, ma doare capul, nu mai suport sa beau cafea si ma doare si burta.Dar sanii nu au nici o problema. 

Nu cred ca sunt insarcinata pt. ca e prea devreme . Fac tot felul de scenarii si caut raspunsuri pe care nu le gasesc. Poate e de vina si vremea pt. ca la noi ninge. .Va pupic dulce 

maria_alexia spune:
Draga Gabi, am revazut acum temperaturile pe care ni le-ai spus zilele trecute
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44463&whichpage=9
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44463&whichpage=8
...
N-as vrea sa te dezamagesc, dar ... chiar nu se vede cresterea de temperatura de la ovulatie. Ai introdus datele cumva si pe FertilityFriend sa vezi ce zice? Eu as spune ca momentul urmeaza sa vina , deci ... actionati ![]()
Poate isi exprima si fetele mai experimentate o parere ...