Oxiuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tot eu sunt.

Am gasit despre unguent tot pe acest site la comentarii la un articol ce se numea ceva de genul 'Razboiul contra parazitilor intestinali':

"Pentru combaterea oxiurilor la puiutii de pana la 2 ani, recomand un ungunent pe baza de neomicina si polimixina, care se aplica la nivelul anusului. (insa utilizarea se va face doar cu acordul medicului pediatru) Si inca ceva... acest unguent se gaseste in farmacii ca unguent oftalmic, sa nu radeti dar poate fi folosit cu succes si la funduletul copilasului. "

Eu o sa cumpar si voi incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Si are un nume sau e doar unguent oftalmologic?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Numele nu il stiu. Cand ajung la farmacie intreb de substante si sper sa aflu. Postez cand stiu (dar sa vedem cand reusesc sa ajung la o farmacie, cu programul meu zapacit...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

baietelul meu de 1an si 8luni a avut oxiuri,i-am dat zentel dar trebuia sa luam si noi-tata,mama si fratele mai mare deoarece noaptea oxiurii se muta la ceilalti.apoi i-am dat vermox bineinteles ca de data asta am luat si noi impreuna cu kanamicina-unguent-cu care l-am uns pe el si pe fratele lui si zic ca a dat rezultate bineinteles tratamentul repetat la 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Da, Zentel-ul e ok.
Dar trebuie sa va tratati si voi.Noi (adultii), am luat Flagyl.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_gia spune:

Dar nu-i prea mica pentru Zentel, nu are nici macar 1 anisor?
Pediatra n-a fost de acord sa-i dau Zentel lui Alex, si avea atunci 1 an si 3 luni.
Eu am preferat tratamentul naturist, Helmiflores, ulei de seminte de dovleac, pastilute de la Garlic Forever, tinctura de propolis. Nu sunt sigura ca a scapat de oxiuri. Duc analiza la mai multe laboratoare si doar la 1 singur laborator (intotdeauna acelasi, evident) constata prezenta oxiurilor. Acum îi repet tratamentul cu Helmiflores-10 pic/3 ori pe zi timp de 10 zile, 10 zile pauza, si iar 10 zile tratament.
Sa vad cum ies analizele de data aceasta.
Marina

Mergi la inceput