Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004(29)
Raspunsuri - Pagina 10
Ela2001 spune:
test
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by andreap
Buna din noua!Am uitat sa va spun ce ma patit aseara:ma duc in baie si ma demachiez..si vad ca toata fruntea era plina d eniste bubite mice,ca la urticarie,dar mult mai mici..m-am speriat;ce sa fac?ii mai dau copilului san,nu,de la ce?Va dati seama?Sun doctorul si ma linisteste,sa-i dau ca nu are nimic..dar mai stii?daca e intoxicatie de la alimente,e bine sa-i dau?Si Mariuca nu mananca decat san...asta ma duce cu gandul la intrebarea:daca(doamne fereste)nu pot sa o mai alaptez(intoxicatie,tratament etc..)ce-i dau sa pape???????
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
Am avut si eu o chestie de genul asta, pe piept, sub gat si deasupra sanilr, mi-au iesit niste bubute de urticarie si mi-a zis medicul ca pot alapta linistita. Acum tu mai bine intrebi medicul.
Pupici si multumim de nota. Nu vrem noi sa castigam...vroiam sa vedem si noi daca ne place lumea
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
carmen spune:
La multi ani David (Simonacip) si pentru bebelusii care s-au aniversat zilele trecute ca nu am apucat sa ii felicitam.
Felis, sper ca a fost bine la stomatolog si mai ales dupa.
Daria inca nu isi baga picioarele in gura dar de dimineata cand ne jucam i l-am dus eu la gurita sa vad cum reactioneaza si s-a distrat de minune. Tin minte ca Ana a inceput sa-si bage piciorusul in gura pe la 4-5 luni cand deja nu ii mai puteam face baie in camera ca ne facea strand.
Pentru fetele care se plang de rahitism: pe langa tratamentul adecvat stiu ca e foarte bine sa stea copilasii la soare (nu ma refer la plaja) in parc, in carut. Cand era Ana mica toate bulevardele erau ale mele. Imi mai lipsea aragazul in carut in rest aveam de toate si papica si scutece si hainute si umbrela etc.
Bits, referitor la vigantol: si mie mi se intampla sa uit dar mi-am pus teleofonul sa sune si daca la ora aceea doarme pun sticluta in patut langa ea si hop cand se trezeste ii dau.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
ad_rianna spune:
Am si eu o intrebare:
VOI DATI ZYMAFLOR LA COPII?
Ca azi am fost cu Tudor la (un alt ) dermatolog si asistenta de acolo a sarit ca arsa ca de ce le dau asa ceva...ca se da numai de la 2 ani si ca acum trebuie sa le dau FLORVIGANTOLETTEN . Pai nu e ca si Zymaflor cu Vigantol?
Eu mai am putin si o iau razna din cauza m,edicilor: Tudor e plin de bubitze...si cati medici intreb primesc tot atatea raspunsuri
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by Ele
Fetele merci de raspunsuri referitoare la vaccin.
Aime eu deja le-am facut pe alea de la 2 respectiv 4 luni de la stat. Crezi ca isi mai face fectul daca pe ala de la 6 il cumpar?? Adica o protejeaza si de meningita si otita???
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
Ele poti sa cumperi ActHib care e numai vaccinul de meningita si otita. PentactHIb contine 5 vaccinuri.
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
mikimi spune:
Adriana uite ce am copiat de pe forum, nu stiu sa-ti dau link-ul, dar era discutie despre ZYimaflor, este scris de un medic stomatolog, membru DC:
"Si cum medicina tot evolueaza vad ca au venit cu modificari despre administrarea Zymafluorului astfel:se administreaza incepind de la 6 luni si pina la 3ani se da 0.25mg/zi, intre 3-6 ani,0.50mg/zi si dupa 6 ani pina la 16 ani 1mg/zi. Se intrerupe administrarea intre 15-24 luni la baieti si 21-30 luni la fete.Toate astea sunt valabile pentru tara noastra.Se intrerupe in aceasta perioada, pentru ca atunci se formeaza incisivii centrali, si sa nu existe pericolul de fluoroza. Sper sa va fie de folos si multa bafta!!!"
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
Miki si Alexander (12.12.04)
bits spune:
neata fetelor!astazi am avut parte de o experienta unica:m-a trezit copilul.dupa ce a plecat sotul la serviciu l-am luat cu mine in pat si am adormit amandoi.la 10 s-a trezit copilul si pt ca eu nu reactionam m-a prins cu manuta stanga de pijama si a inceput sa tipe cu aaaa aaaa aaaaaa.cand am deschis ochii un zambet stirb mi-a facut dimineata si ziua sa fie minunate.
l-am lasat pe burtica si smecherul a descoperit ca e mult mai usor sa ajunga la jucarii daca trage de asternuturi decat sa-si mute funduletul.cand il pun pe burta mea ma escaladeaza dar cand il las pe paturica trage jucariile la el.
ELA si eu simt ca nu mai pot,mai ales ca acum si-a facut prostul obicei de a se juca la san si nu am rbdare sa stau dupa el.noaptea ma trezeste doar 1data dar atunci il iau cu mine in pat si-i dau sa suga acolo.ma bate gandul serios ca de la 6 luni sa-l trec pe lapte praf (dar ma mai gandesc).
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
bits spune:
ieri ne-am intalnit cu DAVID,STEFANIA si cu tati al lor!sunt niste oameni minunati iar puiul lor e o scumpete.fetelor cand l-am vazut asa de micut m-a luat o nostalgie si-l vroiam inapoi pe bebe KEN,da lasa ca mai facem un bebe noi..... o sa pun si pozici sa ne vedeti
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
mamaluidavid spune:
Da,ieri ne-am intalnit cu KENZO si cu OCTY si tare ne-am bucurat!
La mine a fost invers ,cand l-am vazut pe Ken asa mare .Vreau sa se faca si David mare!!!!!!!!!!Dar lasa ca avem noi timp,totusi sunt aproape 2 luni diferentza intre ei! Ajungem si noi asa.
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
mamaluidavid spune:
Ia privitzi acilea ce baietzi frumosi avem!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi