discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43361" target="_blank">ceai de napraznic

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

buna fetelor

imi poate spune cineva daca exista tratament pt. infertilitate masculina nu se produc deloc ?

carmen

mergi pe prima pagina, este un tratament special pentru barbati.
Tia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolets spune:

Buna! Am si eu o rugaminte. As vrea sa am si eu un copil dar am o problema. Am prolactina foarte mare. As vrea sa stiu daca exista ceva tratament naturist si daca pot sa iau produse naturiste de infertilitate ca tinctura de marar, napraznic etc. Am facut tratament cu dostinex, in timpul tratamentului mi-a scazut dar dupa un jumatate de an a crescut din nou. In plus si sotul meu are probleme. Va multumesc. Astept raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns New_Tess spune:

Aproape am obosit. Nu reusesc sa gasesc Branca ursului si naprasnic aici in Canada. O sa incerc sa cer sa-mi trimita din romania, da asta-i cam dificil caci cantitatea ii prea mare. Este careva in Canada, care stie de unde pot procura plantele astea?

mersi,
Tess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

New Tess, tare as vrea si eu sa aflu, nici eu nu le-am gasit, deci daca afli sa-mi spui si mie. Eu am gasit ceaiuri de plafar in magazine romanesti dar nu naprasnic, nici branca ursului (cretisoara, coada calului, tataneasa, etc). De ex.,tinctura de zmeur am gasit la magazinele naturiste Health Tree.

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Pt Livia

te salut siprin intermediul forumului si as vrea sa te intreb daca ai primit mail-ul?
L-am trimis acum vreo 3 zile. Sa-l mai trimit o data?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marggot spune:

Bun gasit tuturor.Sunt interesante solutiile care se dau pentru diferite afectiuni.Pentru LIVIA am si eu o intrebare.Mai intai sa-ti spun draga Livia ca am 46 ani,am deja doi copii mari,dar in acelesi timp am o mastoza chistica(cand am alaptat al doilea copil am facut mastita)si vreau sa-mi spui daca pot urma tratamentul cu Gydrelle Phyto si cu naprasnic ?In caz ca da,cat timp trebuie urmat,tinand cont si de faptul ca am in virus hepatic C.Mai trebuie sa-ti spun ca de un an am intrat si la menopauza.Multumesc mult pt.timpul acordat.
Marga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pt.Marga:poti face trat.cu Gydrelle Phyto si cu naprasnic iar daca ai ceva nelamuriri in leg.cu el sa-mi scrii,bine?Cu virusul C...de ce nu te adresezi biologului Ciuhrii,cel care trateaza cu preparate din insecte?Are multe rezultate bune in astfel de afectiuni!!!Eu am mare incredere in el!Daca vrei materiale despre el sa-mi spui ca sa-ti trimit!Eu zic...daca esti perseverenta vei reusi sigur!!!

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

quote:
Originally posted by

pt.Marga:poti face trat.cu Gydrelle Phyto si cu naprasnic iar daca ai ceva nelamuriri in leg.cu el sa-mi scrii,bine?Cu virusul C...de ce nu te adresezi biologului Ciuhrii,cel care trateaza cu preparate din insecte?Are multe rezultate bune in astfel de afectiuni!!!Eu am mare incredere in el!Daca vrei materiale despre el sa-mi spui ca sa-ti trimit!Eu zic...daca esti perseverenta vei reusi sigur!!!

puuup!

ps:am uitat sa scriu...trat.se tine minim 3luni(timp in care ar trebui sa vezi deja rezultate ) dar pt.fixarea efectelor intre 6 -9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

draga livia,

am urmatoarea problema: un ovar nu ovuleaza deloc (desi produce ceva foliculi)si as fi interesata sa-l activez pentru ca ma bazez inca pe existenta lui (spre celalalt am o trompa semipermeabila).
vreau sa incep tratamentul tau dar te rog sa-mi spui ca are efect si in stimularea ovariana.

astept raspunsul tau
Silvana

Mergi la inceput