discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

In loc de tinctura poate lua planta si o vei adm.sum forma de pulbere!E mai usor de transportat.sau faci singura tinctura...doar sa-ti trimita planta ca alcool gasesti tu,nu?
Sa-mi spui daca gaseste planta in RO apoi iti scriu cat trebuie sa cumperi,ok?

A cautat si la farmacii detox?Acolo mai era!Vezi ca este un produs de la firma arkopharma,franta-poate-l gasesti la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Livia, din suflet multe multumiri pt sfaturile tale!
Am dat o cautare pe net in spaniola si apare UNCARIA TORMENTOSA ca fiind CAT'S CLAW, (uña de gato), poate se gaseste mai usor dupa denumirea asta? Sper ca nu am incurcat borcanele....
Tatiana

Mergi la inceput

Da este gheara matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna Livia..am si eu nevoie de un sfat..surioara mea in varsta de 29 ani a fost zilele trecute la un examen ginecologic de rutina si i-a descoperit multe chestii urate..printre care parametroanexita dreapta...si mai are si o rana pe col urata tare , spunandu-i ca saptamana viitoare o sa i-o cauterizeze...Si cand ma gandesc ca era un control de rutina..ma gandesc serios sa ma duc si eu la unul..
Dar pana una alta..as vrea sa o ajut intr-un fel si nu stiu daca vre-un tratament naturist de aici ar putea-o ajuta..
Tu ce mi-ai recomanda..te rog frumos...
Multumesc oricum ca esti aici langa noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dragele mele

Am si eu o intrebare de incepatoare: cunoasteti vreun tratament impotriva azoospermiei?

Multumesc mult

Cu speranta, Tabitha

Mergi la inceput

tabitha: vezi trat.care l-am scris pt.barbati la pag.1 ca este pt.asa ceva!!!

ela2004:sora ta trebuie sa mearga la medic fiindca afectiunea este serioasa iar dupa interventie poate apela la niste plante(ceaiuri si tincturi)pt.recuperare mai rapida si fara recidive,ok?Sa ma tii la curent cu situatia ei!Eu recomand sa mearga la dr.TUTUNARU(s-a mai discutat pe forum despre el!) fiindca este un as in problemele astea!

asteryaro:de ce nu reusesti sa-ti faci schema?E foarte usor:scrii dimineata pranz si seara pe o hartie apoi in dreptul lor vei trece plantele care se iau in perioada aia.Te uiti de exemplu la cretisoara (in trat.meu.)si vei vedea unde scrii,da?Si tot asa...Astept sa-mi trimiti schema ca sa ti-o corectez,bine?Eu nu am timp sa tot scriu scheme la fiecare fiindca primesc foarte-foarte multe e-mail-uri si trebuie sa raspund la fiecare.Gandeste-te ce-ar fi sa scriu la 10-15 fete, cate imi scriu intr-o zi ,scheme...N-as mai avea timp de nimic!!!

briantis:te rog sa-mi scrii un pm cu mai multe amanunte fiindca pt.cazul tau sunt indicate si alte preparate,ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maguire spune:

Dragi aspirante,

Bine v-am gasit...
Sunt o noua intrata in lumea voastra, a celor care aspira la titlul "mama de ingeras". Am o mare rugaminte la voi...Stie cineva vreun remediu naturist pentru hipotiroidie?
S-a confruntat cineva cu aceasta problema?
Multumesc frumos,

Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Draga Livia,
Uneori ma comport ciudat...
Uite ce schema am facut (si n-a fost greu deloc!)

DIMINEATA:
-1 cana ceai napraznic (reteta ta, bineinteles)
-1 cana ceai cretisoara
-cate o lingurita din tincturi de: muguri de zmeur, marar, telina si branca ursului, toate intr-un pahar cu apa

PRANZ:
-toate, cu exceptia cretisoarei

SEARA:
-la fel ca dimineata (ceaiuri + tincturi)
-unguent de galbenele masaj vaginal + granula de argila (pana dimineata).

Sper sa fie corect.

Cu drag,

Astery

Mergi la inceput

asteryaro:tincturile se beau separat cu 5 min.pauza intre ele!Tinctura de muguri de zmeur:50 pic. de 3 ori/zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Livia, multumesc. Acum chiar nu voi mai apuca sa ajung la wc, voi face pp direct pe mine... Asa voi face, fara discutie. Este obositor, dar... SE MERITA! Sunt convinsa de asta.
Inca o data, multumesc

Astery

Mergi la inceput