discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc mult pt sfat, am sa fac doar tratamentul de pe forum!
Pupice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Livia crezi ca tratamentul naturist ar putea avea efect in cazul meu ,avand in vedere ca am fost diagnosticata cu insuficienta ovariana precoce (menopauza prematura) la doar 30 de ani ?

nc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns New_Tess spune:

Bun gasit tututor. Este fantastic ceea ce faceti voi aici! Felicitari!!!!
Si eu sunt o aspiranta la titlu de mamica...incercam si noi de citiva ani. Eu sunt ok, sotul meu in schimb are probleme. Am citi despre tratamentul publicat mai sus. Intrebarea mea este daca se poate folosii tinctura de naprasnic in loc de ceai, si daca exista ceva inlocuitor pentru branca ursului. Eu locuiesc in canada si n-am resit sa gasesc ceai de naprasnic (doar tictura) iar despre branca ursului...n-am resit sa gasesc nimic

va multumesc mult,
Tess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

BRIANTIS:cum sa nu...poti face trat.linistita...dar trebuie sa-l respecti intocmai!!!

Mergi la inceput

New_Tess: uite un link poate gasesti branca ursului totusi http://www.floralimages.co.uk/pheracsphon.htm

Mergi la inceput

Multumesc mult Livia. Am gasit la un magazin naturist, dar nu tinctura ci granule. As putea folosii granule?

De altfel, ai putea sa ma lamuresti daca in loc de ceai de naprasnic as putea folosii tinctura (as vrea sa stiu daca sa comand sau nu)

multumesc din suflet,
Tess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Draga Livia,
Am nevoie de ajutorul tau. Mi-am cumparat tincturi si ceaiuri, adica: naprasnic ceai, cretisoara ceai, tincturi: branca-ursului, telina, mladite de smeur, marar; argila si crema de galbenele.
Sunt intr-o mare dilema: nu reusesc sa fac o schema de tratament, gen dimineata + pranz + seara. Ma poti ajuta?
Multumesc mult

Astery

Mergi la inceput

Da poti folosi tinctura de naprasnic!!!

Mergi la inceput

Livia, mii de multumiri.

o sa comand. Cum sa-i administrez tinctura de naprasnic la sot? O lingurita intr-o cana de apa de 3 ori / zi, oare ii ok?

Tess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Draga Livia,
Am rugat pe cei de acasa sa imi cumpere cele necesare pt tratamentul impotriva nodulilor la sin si mi-au zis ca despre DETOX (uncaria tormentosa) nu auzisera nici la plafar nici la farmacie, tu stii ceva? Si sunt ceaiuri sau pastile?
De asemenea, am cerut si pt sotul meu tinctura de branca ursului, dar am socotit ca pt 6 luni (4 lingurite/zi) ar trebui cam 72 sticlute (sora mea a gasit la 50 ml sticluta...)si nu stiu daca va putea trece granita cu atitea medicamente.....ce solutie ar fi?
O alta intrebare a mea este: daca am diagnosticul de "mastoza fibrochistica" am macar o sansa mica sa mai ramin insarcinata?
Multumesc mult de tot!
Tatiana

Mergi la inceput