spalaturi cu bicarbonat de sodiu?

fetelor doctorul mi-a gasit o secretia cam lipicioasa si a spus ca asta e si unul din motivele care nu raman insarcinata deoarece spermatozoizii nu apuca sa se duca unde trebuie deoarece se lipesc de secretia aceasta.mi-a recomandat spalaturi cu bicarbo inainte cu 2 ore de a avea contact sexual.voi ce spuneti?foloseste la ceva bicarbonatu de sodiu?astept raspunsuri.va pupic pe botic!!!!!
Raspunsuri

Oana_B spune:
Probabil ca secretia ta este cam acida, spalaturile cu bicarbonat au efect de alcalinizare propice supravietuirii spermatozoizilor. O lingurita de bicarbonat la 1 litru de apa (dizolvi bine si lasi sa se raceasca), cu irigatorul sau o seringa de unica folosinta (fara ac of course).
Am facut si eu o data, n-am avut curaj la mai multe.
Succese maxime
Oana_B

asteryaro spune:
Lucia, apa sa fie fiarta si racita, nu folosi apa de la robinet.
Unii medici recomanda, altii nu. Ar fi bine sa vezi ce natura are secretia aceea lipicioasa, adica sa faci o analiza a secretiei.
Rau nu fac spalaturile, atat timp cat nu abuzezi de ele.
Succes!
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery

maria_alexia spune:
Draga Lucia, pentru "optimizarea" mucusului, fetele vorbeau la un moment dat de administrarea de ... sirop de tuse, expectorant !!!
Poate se aplica si in cazul tau, sa vedem ce parere au fetele...

gabitaco spune:
LUCIA draga eu am o colega care a facut spalaturi cu bicarbonat de sodiu timp de o luna, de fiecare data inainte de contactul sexual si uite ca a ramas. Ea spune ca nu dizolva bicarbonatul ci il punea pe un tampon in interior si apoi sa clatea cu apa .Nu stiu daca a facut bine dar oricum are
.Este
in 3 luni. Eu am icercat odata dar apoi nu am mai avut curaj. Bafta multa.

Tia spune:
spui ca medicul tau banuieste ca spermatozoizii au o problema cu secretia.. ai putea sa faci un test postcoital, asa afli care este natura problemei tale. spalaturile cu bicarbonat regleaza pH-ul local..

gila spune:
Eu mi-am intrebat doctorita cum sa fac, sa nu fac candidoza. Si mi-a recomandat spalaturi cu bicarbonat de sodiu. Deci rau nu are ce sa faca. Mi s-a spus ca sunt chiar recomandate din cand in cand aceste spalaturi.

SilvanaPopovici spune:
Tia,
am tot citit de testul postcoital pe aici...
In ce conditii se face, adica in ce consta si cand anume trebuie sa fii la recoltare (banuiesc ca se recolteaza din secretie)
Eu merg din nou la Ancar luni si as vrea sa fac si un examen de secretie oricum, caci nu am mai facut demult.
Ce iti spune exact rezultatul testului postcoital?
Multumesc.
Silvana

catalynaa spune:
fetelor!deci pana la urma sunt bune sau nu aceste spalaturi cu bicarbonat?si mie mi-i le-a recomandat doctorul pentru candida.
si chiar e adevarata chestia aia cu spalatul cu bicarbonat inainte de contactul sexual?
vape toate si astept niste raspunsuri ca sa ma lamureasca,pt ca eu sunt mai grea de cap
si sa auzim numai de bine!
cata

Amely spune:
Sylvana, TPC-ul consta in stabilirea compatibilitatii cu glera cervicala. recoltarea (din secretie) se face la 6-8 ore de la contactul sexual iar rezultatul il ai imediat. Poate iesi pozitiv, ceea ce este ideal, slab pozitiv sau negativ (caz in care se poate apela la inseminare directa, dar nu e obligatoriu).
Cata, la mine a functionat...