AJUTOR UMANITAR - OPERATIE URGENTA !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Florin,

Eu si cu sotul meu iti dorim multa sanatate si mult, mult noroc. Niste bani au fost deja donati prin prietenul meu din Romania. Ma bucur mult pentru informatiile auxiliare referitoare la bancile de-afara. Domnul sa-ti ajute sa strangi toti banii la timp si sa te faci bine!! Suntem alaturi de tine.

Mihai

cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Florin, Draga Mihai,

Ce se mai aude?? Ce alte incercari pt a strange banii ati mai facut?? Pe la autoritatile noastre ati umblat?? Pt ca stiu de la cazul lui Stefanita, de ex, ca ar fi posibil sa obtineti un ajutor de la ai nostri pt interventia in strainatate, daca se dovedeste ca-n tara nu e posibil. Iar voi deja aveti si clinica care epregatita sa va primeasca. Zau, eu cred ca intrunesti din cerintele lor. Ce-i drept, eu nu ma pricep, dar daca citesti cateva din cazurile de-aici vei vedea ca trebuie intocmit un dosar cu tot ce se poate, inclusiv cu corespondenta pe care-o ai cu cei din Franta. Trebuie sa faci ceva!! Ca uite cati bani mai sunt de strans....
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorinSAVA spune:

Hello,

Mihai aici

Imi cer scuze ca nu am mai apucat sa scriu.
Florin este cu moralul sus, suntem amandoi impresionati de toate semnalele pozitive primite din toate directiile.
Cu statul roman nu cred ca se poate face mare lucru fara super relatii. Stiu un caz de transplant maduva (leucemie), unde s-au interesat si au reusit sa afle ca exista pt astfel de cazuri un fond de 30.000 euro (TOT FONDUL) la care se asteapta inca dosare depuse in 2002.
Am reusit sa obtinem bilete de avion dus intors pentru Florin si Andreea, si Florin va pleca miercuri 23.03.2005, sperand ca pana atunci va avea banii pentru spital. In caz contrar, va mai astepta in Franta ...important este sa fie langa spital, pt orice eventualitate.
Eu voi actualiza cat pot de des situatia conturilor lui Florin....dar nu ezitati sa popularizati in continuare acest caz deosebit pentru ca banutzi mai trebuie, din pacate.
Va multumesc pentru toata amabilitatea si pentru tot ajutorul dat.

Numai bine,

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Primisem de la lorelei_19 suma de 20 CHF (franci elvetieni), si de la carmita_baby 30 euro. Euro i-am schimbat eu in lei, adica 1.000 000 lei am adaugat 500 000 lei de la mine, si i-am dat tatalui meu 1 500 000 lei si 20 CHF (pe care l-am rugat sa-i schimbe el in lei), sa ii depuna in cont. Si mi-a adus in seara asta chitanta, a depus cei 1 500 000, si a schimbat cei 20CHF, dar mi i-a adus mie, adica 450 000 lei, ca nu a inteles exact ce i-am zis. Asa ca maine se duce si ii depune si pe aia. Banii au fost depsi de pe numele Marian-Alinus Georgescu.

Toate cele bune,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sa dea Domnul sa fie bine. Ancuta_06, multzumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorinSAVA spune:

Multumim din suflet tuturor celor care au ajutat cum au putu ei mai bine. L-am dus azi dimineata pe Florin la aeroport iar acum probabil ca deja a aterizat. Maine se interneaza iar operatia o va face vineri 25.03.2005. Are bani la limita - doar pentru operatie si inca un pic ...si spera sa nu fie costuri suplimentare (medicamente, cazare suplimentara dupa externare, transport, eventuale consultatii dupa externare)...
Voi posta orice veste am de la el pe siteul lui http://florin.webmyc.com

MULTUMIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dumnezeu sa-l ajute sa se faca bine. Ne rugam pentru el si speram din toata inima sa se intoarca sanatos la ai lui. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Simona spune:

Ma bucur nespus ca ati reusit !

Ii dorim tot binele din lume si ne rugam sa-i reuseasca operatia si sa se faca bine!
Asteptam vesti !

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessic spune:

Ne pare foarte bine ca s-a reusit strangerea sumei de bani necesara. Florin, nu te cunoastem, dar suntem alaturi de tine si iti dorim ca operatia de azi sa fie un succes si sa te intorci acasa sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Simona spune:

Buna Mihai
Am vazut ulimele stiri de la Andreea pe pagina de web sunt din 30 martie.Ce s-a mai intamplat?
L-au scos din anestezie?
E totul in regula?

Carmen

Mergi la inceput