Elixir Dacic
Salutare tuturor!
Vin si eu cu o intrebare: a folosit cineva acest produs ELIXIR DACIC?
Este un produs naturist care , se zice , are efecte neasteptate in probleme de colici/dischinezii biliare. Eu dupa un indelung tratament pentru stomac ma confrunt cu aceste crize mai mereu (probleme de evacuare a bilei). As vrea sa stiu daca cineva a folosit acest produs, ce efecte a avut? Sau poate stiti alte metode de "usurare" a acestor crize biliare?
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Assa
Raspunsuri
adrienne12 spune:
Assa si eu am fost diagnosticata in Romania cu dischinezie biliara. In SUA nu au acest diagnostic. Aici ori ai piatra ori nu. Altceva nu exista. Chiar vorbeam cu o prietena doctorita care la inceputurile sederii in AMerica credea ca asta e o greseala in medicina americana, apoi dupa citiva ani mi-a zis ca nu, ca au dreptate. Mi s-a intimplat de multe ori sa merg la doctor cu dureri, sa ma trimitia la ultrasunete si sa nu gaseasca nimic (adica nici o piatra). Prin urmare ma trimiteau acasa fara sa-mi dea nici un medicament. Nu pot sa-mi explic pt. ca nu sint medic iar prietena mea nu mi-a dat o explicatie valabila. Mi-a zis doar sa o cred ca asa e, dischinezia biliara nu e o boala. Asta pina cind am fost la un doctor homeopat in Toronto care mi-a dat niste pastilute chinezesti foarte foarte bune pt. ficat/bila. De atunci pot sa maninc varza si afumatura (lucruri interzise). Din pacate nu stiu daca le gasesti in tara. Eu le-am cumparat de aici: http://store.yahoo.com/maxnature/shuganwanchi.html Poti sa cauti pe internet poate le gasesti in Europa.
pya59 spune:
da,eu am auzit de elixir dacic ,cineva l-a folosit si cica i-a facut foarte bine.am inceput si eu sa-l folosesc de vreo 4 zile si astept......rezultate.oricum va tin la curent ce si cum.sper sa fie ok pentru k m-am saturat de chinul asta continuu
Siminaf spune:
Intr-adevar, diagnosticul de diskinezie biliara este depasit de muuuulti ani. Si in Ro, nu numai in US! Pentru cine e la curent cu noutatile si nu practica medicina dupa cartile de acum 15-20 de ani...
Simptomele pe care le prezinti tu, Assa, si altii ca tine, se reunesc intr-un sindrom, numit sindrom dispeptic biliar. Ca mai poate fi si gastric, gastro-duodenal, etc. Si se trateaza, cum sa nu? Ca doar n-o sa stai sa mori de dureri. Si nici organismul nu functioneaza la parametrii normali cind ai asa ceva (vai de digestie, de ex.).
Ai incercat cu Rowachol picaturi? Cam 2-5 picaturi de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale. Nu lua cit scrie pe prospect, ci cit poate suporta organismul tau (unora, de ex. si mie, li se face greata tocmai de la o doza mai mare). Doar daca esti "in criza", atunci poti lua 10-15 picaturi, pe un cubuletz de zahar sau pe o lingurita de zahar. Iti ia simptomele cu mina! Garantat! Si mie mi-a fost prescris asa de un mare profesor, care din pacate a murit acum 2 ani - Dumnezeu sa-l odihneasca!
Sanatate multa!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
pya59 spune:
siminaf,tu nu stii cat de mult ma bucur ca cineva poate sa-mi dea mai multe informatii despre subiectul asta.intr-adevar diagnosticul meu este sindrom dispeptic biliar,de asta incerc cu elixir dacic,un fel de bitter suedez,dar chestia este ca am si acid foarte mult,ori imi face parca si mai mult.si nu e vorba numai de durere ci si de greata asta,de faptul ca nu maninc mai nimic de frica sa nu-mi fie rau.gasesc picaturile alea si in romania? va sarut si va doresc multa sanatate
pya59 spune:
am uitat sa te intreb ceva,picaturile alea sunt bune si daca ai un simptom gastric pe linga cel biliar(dispeptic).te sarut din nou
assa spune:
Da se gaseste la orice plafar. Merci de info Simina
, dar dupa cum se vede subiectul fiind mai vechi, intre timp..mi-am revenit, adica nu mai am decat rareori probleme cu fierea. Si atunci o tratez cu un ceai de anghinare sau o lingurita de ulei de masline (care intre noi fie zis, toata ziua ii simti gustul in gura).
Si am renuntat la medicamente de orice fel.....adica doar in cazuri extreme iau medicamente pentru stomac, cap, gat etc...depinde .....si vad ca asta ajuta..
Pe mine m-a ajutata mult Helmiflores. 2 ture de tratament. Se pare ca era ceva pe canalul de evacuare al bilei.
Mai asteptam idei referitoare la tratarea acestor simptome....
Sanatate tuturor!
Assa
pya59 spune:
se pare ca-s destul de zapacita ca nici n-am vazut data,dar eu sunt foarte preocupata de problemele mele si am fost fericita sa vad ca am cu cine discuta despre asta.scuze.mai sunt si incepatoare,asta e.ciao la toate