Gradinita Alfabet

Gradinita Alfabet | Autor: ursuletul

Link direct la acest mesaj

Are cineva copilul la aceasta gradinita? Daca da, va rog sa-mi spuneti si mie care sunt impresiile, tarifele, activitatile. Ma gandesc sa-mi inscriu baietelul de 2.6 ani la aceasta gradinita dar n-am vorbit cu nimeni care a luat contact direct cu ce se intampla acolo. Mi-ar fi de folos pentru decizia finala sa stiu ca cei care si-au dus copiii acolo sunt foarte multumiti.

Cami&Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Cami, fetita mea este de la 3 ani si 4 luni la Alfabet, acum deja se pregateste sa mearga la scoala. A facut 2 ani la grupa mica si 1 la grupa mare. Impresia este f.f.buna, suntem multumiti, sa zic in proportie de 90%.
5 euro)Tariful este pt program scurt 3 mil/luna (75euro) pana la ora 13 cu gustare ora 10 inclusa sau 150 euro pana la ora 17 cu masa de pranz, somnic si joaca.
Este cu predare in lb engleza, alte activitati: de 2 ori pe sapt germana (nivel incepatori), calculator, pictura etc.
Au 2 sedii, unul la parterul unui bloc care are doar program scurt, celalalt intr-o vila care are alte tipuri de programe. La vila este mai bine , zic eu, e mai mare spatiul.
In timpul anului ii duc la teatru, circ etc fara costuri suplimentare.
Scuza-ma acum am scris pe scurt, sunt intr-o mare viteza, o sa mai scriu alte amanunte. Nu vreau sa fac nici reclama aici, dar efectiv noi am fost f.multumiti si f.norocosi (fata de alte gradinite de care au auzit tot felul de nenorociri si de ce am mai citit pe aici pe forum!)
te pup si succes!
Corina + Teodora (aproape 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Esti o draguta ca mi-ai raspuns desi te grabeai. Iti multumesc mult. M-am decis. O sa-l dau la Alfabet. Cu atatea gradinite in sectorul 2 a fost cam greu sa ma hotarasc de aceeea am cerut o parere de la o mamica in cauza. Cand ai timp poate imi mai scrii cati copii sunt intr-o grupa, despre transport (daca stii ceva), daca activitatile precum germana, pictura, etc. se platesc separat, daca trebuie sa mai platesc in timpul anului si altceva. Au medic care ii controleaza inainte de a intra in gradinita? Ma gandeam sa-l inscriu la inceput la programul scurt insa ar fi mai bine la vila datorita spatiului. Am inteles ca intre 15-22 martie ar fi un targ de gradinite la Palatul copiilor si banuiesc ca o sa participe si Alfabet si am sa le cer mai multe detalii. Poate imi spui si ce te-a nemultumit in 3 ani (chiar daca sunt lucruri minore).
Merci mult pentru raspuns si mult suces la scoala. Cu siguranta, daca va mai fi forumul, peste cativa ani te voi intreba la ce scoala e Teodora si cat de buna e.

Cami&Andrei

Mergi la inceput

succes! (scuze pentru "suces")

Cami&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Poti sa dai detalii despre targul de gradinite??? Cred ca ar fi chiar foarte util sa deschizi un subiect pe aceasta tema (ma gandesc ca sunt f multe mamici in cautare de gradinite).
Multumesc

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Este deja un subiect cu tema asta. Eu am aflat tot de pe forum.
http://66.102.9.104/search?q=cache:uLVKAKj_faoJ:www.desprecopii.com/forum/topic.asp%3FTOPIC_ID%3D44575+primul+targ+de+gradinite&hl=ro

Cami&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Draga Cami, revin, dar tot in viteza din pacate!
Exista transport la gradinita, nu stiu cat costa.
Nu se plateste nici o activitate separat, nici biletele la spectacol, absolut nimic in plus fata de pretul fix pe care il dai la inceputul lunii.
Sunt cam 10-12 copii intr-o grupa (sunt doar 2 grupe:mare si mica) care au o teacher principala si o ingrijitoare care ii imbraca/dezbraca, descalta, spala pe maini etc.Nu au medic, dar cer copie dupa carnetul de vaccinari si aviz de la medic.
Nu stiu daca participa la targul de gradi, dar cel mai bine este sa vizitezi gradinita (asa am facut si noi cand am inscris-o) ca sa vezi cum e. Noi am inscris-o prin august.
Functioneaza tot timpul anului, mai putin luna august, si cateva zile de Craciun, Paste> In rest sunt tot timpul acolo, si pe 23 ianuarie daca nu ai unde sa lasi copilul poti sa il duci acolo. Dar in iulie de exemplu nu mai fac orele de engleza, au un program mai lejer, parc, joaca etc.
Cu nemultumirile nu stiu ce sa zic. In primii 2 ani a fost o teacher f.buna care a plecat. Inlocuitoarea ei nu e chiar la fel, dar asta e. In orice caz am auzit o veste buna, ca din toamna s-ar intoarce teacher Nadia, care a plecat acum 2 ani, nu a fost teachera Teodorei (era pe atunci la cealalta grupa) dar oricum aveau tangenta si care era nemaipomenita. Asa ca s-ar putea sa aveti noroc s-o aveti la anul la grupa mica ( o sa mai intreb si eu) si cu ea chiar ca va fi bine.
Ce m-a nemultumit la inceput, dar am trecut peste, datorita avantajelor, este ca au doar o curte mica, pavata, deci practic nu au loc de joaca afara. Dar in zilele frumoase ii duce in parcul Obor. Asta, un dezavantaj tot trebuie sa fie.
te pup si daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela224 spune:

Am fost foarte nemultumiti de serviciile acestei gradinite, de aceea am si retras copilul de curand. Limbajul educatoarelor este neadecvat, comportamentul neprofesionist cu dese tente agresive. Copiii sunt timorati si au deprins frici fata de sistemul impus in mediul creat de aceasta institutie. In ciuda atentionarilor inaintate conducerii nu s-au luat masuri. Opinia noastra este ca aceasta gradinita este de evitat, daca doriti pentru copilul Dumneavoastra mai mult decat un loc unde sa petreaca un numar de ore!

Mergi la inceput