Un cadou de 8 martie conteaza???
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ankalaura spune:
De 1 martie eu n-am primit nimica, pentru ca sotu' meu credea ca este 28 februarie, asa ca pentru 8 mi-a luat flori inca de pe 7!
Nu mi-a luat mai mult pentru ca e cu buzunarele cam goale, da' eu stiu si-l iubesc oricum
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
manupop spune:
mie mi-a dat bani sa imi iau ce vreau!
putea sa ia macar o floare i-am spus dar el:"lasa ca iti iei din banii care ti i-am dat!"
manu
Ina82 spune:
Mi-a facut cadou si de 1 si de 8 martie da cred ca doar pt. ca la-m amenintat...Vezi ca toate femeile in Romania primesc cadouri si flori...sa nu ma lasi cu ochii in soare ca asta e sarbatoare mare in Romania.Si uite asa iti faci sotul sa-ti cumpere blugi Calvin Klein,machiaje Chanel...duzine de trandafiri...iesiri la restaurant...parfumul preferat.....si bineinteles bijuterii.... neaparat 1 ct. diamonds:-) He he he....trebuie sa fim destepte mai fetelor.
ankalaura spune:
Sa si eu.. Uite un zambiloi fain! o lalea galbena... Las' sa nu-mi mai ia parfum, ca am o duzina si tot uit sa ma parfumez
FLORI! FLORI! FLORI!
Si sa ma plimbe, domnule! Sa ma plimbe cat mai mult! Vreau lacramioare!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
petra spune:
Bic,
La sarbatoarea de 8 martie, americanii au renuntat pentru ca erau cam multe: Valentine DAy, ziua mamei, ziua bunicii si multe altele care le mai au ei.
De 8 martie cred ca florile sunt binevenite iar daca sunt insotite si de un cadou dorit, nu se poate sa nu fie super.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
La noi 8 Martie a fost zii cu peripetii... Dimineata ne-am certat rau de toooot in masina in drum spre servici. Bine macar ca m-a adus la servici.. Eu suparata cand m-am dat jos din masina nici nu l-am pupat cum facem de obicei cand ne despartim. Am ajuns la servici si toata ziua mi-a trimis SMS-uri cu te iubesc scris de vreo 20 de ori. M-a sunat cred ca pe putin de 6 ori.. A venit si m-a luat de la servici sa mergem sa luam masa in oras dar nu gaseam liber pe nicaieri... Asa ca ne-am hotarat sa mergem acasa si in drum spre casa, la Arcul de Triumf, a intrat un "bou" in noi... Du-te la Politie... si nu oriunde ci la Circa aia din Bucurestii Noi unde stai de-ti plangi de mila. Ei au intrat in circa si eu am ramas in masina pentru ca nu se mai inchidea usa bine... Si era un frig!!!!!!! 3 ore am stat acolo! In timp de stateam eu in masina... ma suna mama si-mi spune ca a murit bunicul meu!
si brusc mi se inchide telefonul... nu mai aveam baterie!
Al meu era in circa, eu nu puteam pleca de langa masina, nu o puteam suna pe mama.... a fost groaznic!!!!!! Asa zi.... mai bine NU!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005