Bebelusi de iulie-august 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am intrat si noi sa va spunem La Multi Ani de 8 martie si sa pupam toate mamicile si toate fetitele si va oferim si o floare la fiecare! Daca intrati pe adresa de mai jos la albumul "Flori", va puteti alege fiecare floarea care va place (sunt flori pe care le-am fotografiat de-a lungul timpului).

Vrabiuta, minunate fotografiile!

La Multi Ani piticilor sarbatoriti azi!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Fetele dragile in primul rand vreau sa va spun si eu "La Multi Ani!",sa fiti fericite si iubite si sa primiti multe
Simona(Blue Angel)si eu m-am uitat la pozici si mi se pare ca seamana copiii nostrii,deci nu esti tralala,sau poate suntem amandoua
Nu stiu ce a avut asta mic azi noapte...s-a tot foit,s-a invartit pe toate partile,i-a fost sete...culmea e ca azi s-a trezit la 6 sa manance...lucru ce nu l-a facut de mult....cred ca trebuie sa marim portia de seara....oricum sunt chiauna de cap.Eu sper sa fie de la dinti,ca altceva vad ca nu are,de vesel e vesel,rade,chiuie DAR isi tot suge buza de sus si nu ma lasa sa ma uit in gurita...parca ar avea o comoara acolo
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Corina LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si voioasa...
Gabi si Alina sa va traiasca piticii!
Adina, trebuie sa fie de la dinti, asa face si Matei cand il dor gingiutele

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

iar io ma zbateam in ipohondrii pesemne

Haaaaaaaaaaaaaleluia
Dorsilie tu imperturbabil aveai o treaba sa gasesti zilnik o boala noo. Te "servesc" imediaaaaaaaaaaaaat:
quote:
Originally posted by Dorsilia

Neata!

Ma fac ca nu vad ca discutati de litoral....strugurii e acri rau :))

Sa stiti ca nici eu nu dorm bine de loc, in consecinta de 3 zile sunt un pachet de nervi ambulant. Ieri dimineata cand am iesit sa iau paine tocmai veneau cei de la pompe funebre, murise o batranica la parterul blocului, asa m-am intristat, mi-a pierit si pofta de mancare. Ieri noapte am avut si cosmare...m-am trezit lac de transpiratie, apoi n-am mai atipit, plus ca in fiecare seara am o stare de agitatie in picioare de imi vine sa dau din ele ca un magar...aseara nici masajul la talpi nu l-am suportat, parca ma agita mai rau, asa ca m-am culcat, m-am trezit, m-am rasucit, am injurat tantarii, mi-am luat perna de sub cap am pus-o sub genunchi, ma tem sa nu ma intorc pe burta Doamne Fereste parca azi noapte m-am intors si dormeam la un moment dat cam pe burta, cand m-am trezit aveam langa buric o umflaturica ca un bob de mazare care s-a retras dupa ce am schimbat pozitia....oare ce era ?

lia 26 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hehehe.... ce tare a fost asta!! Papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Papa, mai ai?

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

...si cand ma gandesc ca fetele moderatoare ne-au avertizat sa ne salvam toate cele scrise pe aici, ca vor fi sterse la un moment dat... dar e super o astfel de surpriza pe care ne-o face papa azi... eu sunt topita si super melancolica.
Cred ca puii nostri au vrut sa ne cante "La multi ani mamico" de n-au dormit azi noapte, cel putin Bradulescu a cantat toata noaptea si a chiuit

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

poze Bradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

stati ca mor de riiiisss!!!!!!!
io eram aia cu hainele de la Tina R....
Cori la multi ani si tie!!!!!!!
wow ce misto cu vapeaurul la osloo......beton! multi pupici voua !!!!!! cum a fost la test???????
Adina il maninca gingia de aia isi suge buza...Patrick isi suge buza de jos...sper sa ii iasa si lui vreun dintisor ca il dispera de mincat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

LA MULTI ANI ! Corina
Sa traiasca Stefanel si Bradut sa fie sanatosi si voinici!

Papa...esti tare,ce mai, ma apuca nostalgia dar si ma distrez cu mesajele de anul trecut !

Aici s-a facut frumos, e soare dar inca bate vintul. Dar tot vreme rea o sa fie in continuare...m-am saturat. VREAU PRIMAVARA !

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

coriana LMA
iakata ...april 2004:

quote:
originally posted by coriana
Neata, neata,
am aterizat si eu pe aici. e ciudat tare la job dupa 2 saptamani pauza, mai ales ca se uita toti la mine ca la un dinozaur si se tot intreaba ce naiba mai caut pe aici... a fost super vacanta mea, dar dr m-a anuntat ca intru in prenatal la 30 saptamani, adica mai am trei mari si late.
sper ca voi sunteti ok toate, nu am reusit eu sa citesc ce ati mai scris, ma straduiaesc sa recuperez de acum. mi-a fost dor de voi.
Pupici,
Cori

Mergi la inceput