gradinita? noi stam la stadionul Olimpia...

gradinita? noi stam la stadionul Olimpia... | Autor: danis

Link direct la acest mesaj

Ne-a venit randul si noua sa ne interesam de gradi, caci Anda implineste in aprilie 3 ani. Asa ca va rog sa ma ajutati cu sfaturi, din experienta voastra si din ce stiti. Asa cum am scris in subiect, locuim in zona stadionului Olimpia, in sectorul 3, pe calea Vitan. Am luat lista gradinitelor din zona si ne vom duce sa ne interesam la fiecare, dar ne-ar fi de ajutor, asa cum am spus, si sfaturile voastre.
Asadar: in principiu, cautam
gradi de stat,
in zona noastra (Vitan, Mall, Mihai Bravu, Dristor, Baba Novac, Olimpia)
program 9-17
educatoare competenta, care isi face treaba cu drag si trateaza bine copiii.

Cred ca asta cautam cu totii... sa nu radeti de mine, urmaresc de ceva vreme subiectul cu gradinitele, am citit multe discutii la alte subiecte similare si nu am mari iluzii.

Va multumesc pentru ajutor,
Daniela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Ce coincidenta! Si noi locuim in aceeasi zona, iar Rares implineste 3 ani in 22 aprilie. Si noi cautam gradinite de stat in zona si pana la urma am auzit lucruri bune despre gradinita nr. 166 de pe strada Branduselor(aproape de MALL), dar si despre gradinita nr.24 , langa Piata Bobocica (aceasta ar fi mult mai aproape de mine) .
Am inteles(de pe la cunoscuti) ca ambele gradinite au educatoare tinere si competente, program fie scurt, fie lung, activitati optionale (limbi straine, calculator, etc.), curte( nr.24 are o curte mare si plina de verdeata).
Deocamdata nu am ajuns, personal, la nici una dintre ele sa vad despre ce e vorba, dar o voi face cat de curand.
Te tin la curent si te rog spune-mi si tu impresiile tale, si cine stie...., poate puii nostrii vor fi colegi.

Cornelia si BB Rares-22.04.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

cornelia, multumesc mult pentru raspuns, anda face 3 ani pe 24 aprilie, iar de noi e mai aproape gradi 24; in afara de asta, familiile copiilor din bloc - mai sunt vreo trei de aceeasi varsta - vor toate sa-i trimita acolo; eu as intentiona sa ma duc sa ma interesez zilele astea pe acolo...

despre gradinita 166 am gasit informatii pe net si mi-a facut o prima impresie buna, dar singurul avantaj este ca e in drumul meu spre servici, insa pentru fetita ar fi un drum cam lung; o am in vedere la o adica :)

mai astept si alte pareri, desigur.

daniela

Mergi la inceput

revin la subiectul deschis de mine acum catava vreme, cu o veste la care nici eu nu ma asteptam... deja mergem la gradi!

am avut niste probleme in familie, iar mama nu a mai putut sa stea cu Anda, asa incat pentru ca tot ne gandeam sa o ducem de la toamna la gradi, am mers si ne-am inscris (rugat, plans, cotizat, alea, alea, stiti si voi cum e...), iar azi este deja a doua zi la gradinita. uitasem: la gradinita 24.

deocamdata, numai de bine (desi nu prea am dormit de grija in noptile astea), dar va tin la curent :)

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Atentie la gradinita 161 (de pe Branduselor, 166 e in Berceni...)
Directoarea este tanara si fara experienta cred ca are pana in 27 ani, mi-a lasat un gust amar de spagara... Cea mai buna alegere in zona (parerea mea) gradinita 64 sau gradinita 24. Daca reusesti sa intrii la 64, sigur o sa fii extrem de multumita.

Mergi la inceput

multumesc mult, radu26, asa cum ai vazut din mesajul meu de mai sus, am reusit sa intram la 24. te rog frumos da-mi mai multe detalii despre 64 (unde este si care sunt conditiile), just in case

cu drag,
daniela

Mergi la inceput