Dureri de ciclu la ovulatie
Am avut ovulatia alaltaieri, moment din care am inceput sa am si dureri ca la ciclu si care inca nu s-au oprit. Ati mai auzit de asa ceva?
Medeea
Raspunsuri
camy062004 spune:
da, acelasi lucru mi se intampla si mi-e de cand ma-m op. de chisturi,inainte nu era asa dar acum in fiecare luna in perioada ovulatiei am niste dureri cam insuportabile pot sa spun si ma balonez in burta,de ce nici eu nu stiu
sa vedem poate ne ajuta celalalte fete.
camy
romaniaau spune:
Acest subiect a devenit actual si pentru mine. Azi sint in ziua 12, mucusul s-a facut ca albusul de ou si ovarele dor, le simt fierbinti, parca ustura. E normal asa ceva inainte de ovulatie?
La voi incep durerile dupa ovulatie sau inainte?
rucsi spune:
Si eu sunt in ziua 11 si ma doare mijlocul de parca mi-ar veni cm.M-am balonat si ma cam doare si burta si mai am si niste ameteli ( lipsa calciu ) exact ca cele pe care le am si la ciclu. Pe voi va doare chiar in ziua ovulatiei sau si mai inainte ? La mine nu e cam devreme ziua 11 ? Poate fi altceva mai grav ?
lucia1 spune:
cum se calculeaza ovulatia daca ciclul meu este la 29 de zile?cam a cata zi ar fi ovulatia?despre dureri de burta cand se produce ovulatie nu este nici o problema.fiecare femeie are diferite simptome.am citit ca cele mai dese simptome sunt durerile ca la ciclu.deci nu va speriati.va doresc bafta.si eu probez de 3 ani dar nimic.sotul are probleme.nu trebui se ne pierdem sperantele.hai sa gandim pozitiv.ok?va pupic!pe curand...
gila spune:
Eu sunt curioasa sa stiu daca simte cineva ca i-au luat ovarele foc. Eu asta simt mai tot timpul. Parca se lasa cu fierbinteala in zona inghinala si e cam neplacut, mai ales acum in sezonul rece. Nu pot sa suport nici cea mai mica rafala de vant. Ustura ingrozitor in zona ovarelor.
bety spune:
Gila - usturimea asta tot timpul, nu este in regula. Eu iti spun sa iei legatura cu un doctor si sa-i spui acest lucru. Poate fi o inflamatie sau o anexita cronicizata si asta nu e bine. Incearca si tu cu supozitoare cu antiinflamatoare: diclofenac sau, daca nu le suporti, cu carpicon. Eu mi-am intrebat doctorita si mi-a spus ca nu trebuie sa doara nimic, iar daca simt ceva cat de usoara ar fi durerea, imediat sa-mi pun supozitoare antiinflamatoare si sa ma feresc de frig si umezeala.
Vezi daca te lasa si daca da...la doctor, rapid!
Nu vreau sa te sperii, dar e un sfat.
Lucia1 - sunt mai multe metode de determinare ale ovulatiei; nu asta cu dureri la ovulatie este principala, ci: temperatura bazala, consistenta mucusului, ecografii vaginale, teste de ovulatie.
Va
pe toate, Beatrice
Elise spune:
quote:
Originally posted by gila
Eu sunt curioasa sa stiu daca simte cineva ca i-au luat ovarele foc. Eu asta simt mai tot timpul. Parca se lasa cu fierbinteala in zona inghinala si e cam neplacut, mai ales acum in sezonul rece. Nu pot sa suport nici cea mai mica rafala de vant. Ustura ingrozitor in zona ovarelor.
Gila, de acord cu ce a spus bety. Nu-i de bine. Si eu am avut diverse usturimi si dureri de la frig, si le-am ignorat, si crede-ma ca mi s-a descoperit ulterior o infectie de toata frumusetea... De la ce? Pai uite de la frig si simptome nebagate in seama! Ca eu iarna pe viscol purtam fustitza pina la fund! Si pe vremea aia ovarele mi se pareau ceva nerelevant...
Nu vreau sa te sperii, dar du-te la medic si spune-i treaba asta, cu usturimile.
Elise
Pusi spune:
Eu simt niste intepaturi dureroase, in dreptul ovarelor...sunt de intensitate scurta, la cateva intervale de timp. Si asta se intampla doar in perioada ovulatiei.
Cristina.
tania-z spune:
Si eu sunt in ziua 12, normal ovulatia ar fi in Z14, dar durerile au inceput in Z10. Ma simt ca un balon umflat, mi-e greata, dureri surde in zona ovarelor si toate astea ... in zilele in care ar trebui sa prestez cel mai des!

O fi, n-o fi normal? Poate a raspuns vreun dr. pe undeva...
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
uoana spune:
Buna fetelor,
am si eu o intrebare. Este neaparat nevoie ca la ovulatie sa doara ovarele si sa apara balonarea?
Eu am inceput tratamentul naturist si au trecut deja 14 zile in care nu am simtit nimic. Este posibil ca orgnismul meu sa nu fi reactionat inca la acest tratament?