Dan Brown " Ingeri si demoni"

Dan Brown " Ingeri si demoni" | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

..o citesc acum...am citit si " Codul.." si pot sa spun ca si aceasta e la fel de captivanta.In acest caz totul se petrece la Roma..am ajuns deja si imi para rau ca am fost acolo si nu am stiut la ce sa ma uit..sau cum...acum m-as intoarce numai sa vad cu ochii mei ce citesc

Cine a mai citit-o, ce parere aveti?

V.

veni, vidi, Victorie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

am citit-o, mi s-a parut mai buna Codul.
am citit si Fortareata digitala.
si ramin la Cod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am citit-o si eu si mi s-a parut mai realista decit Codul. Oricum, mi-au placut foarte mult ambele si astept cu interes urmatoarea carte a lui Dan Brown.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Intrebare!

Are cineva "Ingeri si demoni"in format electronic?
Plizzzzzzzzzz!

Cornelia si BB Rares-22.04.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Si mie mi-a placut mai mult decit Codul. Desi m-a agasat pt ca, cel putin la inceput, nu da deloc dovada de originalitate: incepe cu o crima, pr Langdon care doarme si e luat pe sus si dus in Elvetia, apare si o don'soara care are o legatura de rudenie cu cel ucis si care-l ajuta sa dezlege misterul, etc.

De fapt, ar trebui sa spun ca mai degraba Codul nu are un inceput original pt ca, Brown a scris mai intii Ingeri si demoni. Insa eu am citit mai tirziu Ingeri... si de-aia am ramas cu o impresie de "déjà vu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am terminat cartea, si pot sa vin cu opinia mea.
Cartea nu m-a dat pe spate, iar Dan Brown asta, pe langa faptul ca habar nu are sa descrie frumusetile Romei, nici nu are inspiratie.
Sant foarte multe similaritati intre Codul Da Vinci si Ingeri si Demoni. O tipa tare, actiunea se petrece intr-o singura noapte, iar acest Robert Langdon e un om de stiinta doar cu numele.
Dezamagire totala. Nu ma apuc sa-mi pierd timpul cu Fortareata Digitala.
Trebuie sa revin cu link-ul unde vedeti si pozele cu tot ce incearca el sa descrie. Avionul folosit sa-l duca in super time in Elvetia, CERN, si altele descrise in carte.

Cornelia, ti-am trimis un PM

uite si link-ul cu poze
http://www.danbrown.com/secrets/angels_demons/spoiler.html

Anca

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Fortareata digitala e slabutza rau, daca n-ati citit-o, nu e mare lucru de capul ei. Aceeasi reteta, suspansul cam artificial, criminalul muuuuuuult mai usor de ghicit si calculatoare de pe vremea lui Noe.

Eu dintre toate prefer Codul da Vinci, mi se pare mult mai inchegata de la cap la coada. Ingeri si demoni incepe bine, dar atat.

Am mai vazut una de el in Anglia care inca n-a aparut in Romania - Deception Point. A citit cineva?

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu am citit mai intai Codul..mi-a placut mult de tot..in sensul ca n-am putut s.o las din mana pana n-am terminat-o.Apoi am citit ingeri si demoni..si asta mi s-a parut palpitanta ,tot intr.un ritm alert si cu rasturnari de situatii..si am citit-o tot in vreo 3 nopti.
mie mi-au placut amandoua dar ,desi am vazut in librarii digital fortress si deception point nu le-am mai cumparat si nici nu intentionez,decat daca ziceti ca sunt la fel de bune.
In cartile astea evident ca este multa imaginatie..dar tot ma intreb care este pana la urma adevarul cu Iluminatii si Priory of Sion (cum au tradus asta??)pentru ca nu sunt primele carti in care am citit despre asta.Am mai citit o carte despre cavalerii templieri ,cam in acelasi stil ,cu Sfantul Graal..cine stie adevarul sa mi-l spuna si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

inca ceva,in Ingeri si Demoni..cand au ajuns tipa si cu Langdon prima data in birou la Ventresco(parca asa il chema pe baiatul papei)..stiti ca a sunat arabul ala si a zis ca vrea sa distruga simbolul catolicismului de la piatra de temelie.Ei bine eu in clipa aia am fost si-gu-ra ca e vorba de catacombe(mai ales ca fusesera deja facute referinte la locul ala),de mormantul lui Sfantul Petru dar apoi vreme de cateva sute de pagini astia cautau innebuniti si am zis ca am eu prea multa imaginatie.si la sfarsit...chiar asa a fost.Mi s-a parut evidenta ascunzatoarea.Fabulatie mi s-a parut cum au fugit aia toti in sir indian de la intrare pana la catacombe si apoi inapoi,carand si canistra,si camere de luat vederi..in 10-15 minute.
Insa pe ansamblu mi-a placut cartea,ma prins..si la sfarsit a ramas cu fata,in Cod na pupat-o
glumesc mai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mamico dulce, ai descris toata cartea in 2 randuri.

daca citeste cineva randurile tale inainte de carte, ala e. . .

Clarificati-ma si pe mine. Acest Robert L care a pus-o cu italianca in hotelul Bernini, nu vi se pare cam flusturatec? In Roma cu italianca, in Paris cu frantuzoaica, pe care ii promite luna si stelele in Florentza. Daca apare italianca in Florentza? Se vor paruii fetele?

Si mai am o nelamurire. Ceasul lui de la mana, faimosul ceas cu Mickey Mouse, nu era analog, si vechi de cand era el copil? Cum naiba suna alarma ceasului cand era in sacrofag? Ceasurile analoage de mana facute acum 20-30 de ani, parca nu erau asa dotate cu alarme....

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput