Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

Buna fetelor.
Eu sunt mai noua pe aici dar va citesc de foarte mult timp.Eu si sotul meu ne chinuim de aproare 3 ani sa avem un bebe.Anul acesta mi-am luat inima in dinti si am facut niste analize.In urma acestora am fost diagnosticata cu hiperprolactinemie si endometrita acuta hemoragica. Doctorita mea spune ca nu este ceva foarte grav si spera sa rezolvam problema foarte curand.Se pare ca acesta probleme imi afectau si ovulatia.Luna aceasta in ziua 13 temperatura era de 36.19 iar astazi in ziua 14 este de 36.82. Este posibil sa se fi produs ovulatia?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Laurici nici nu stii ce bucurie mi-ai facut cind m-am uitat pe chart....ai dreptate introducind mucusul creamy cum a si fost...s-au schimbat datele problemei si ramin cu ovulatia in ziua 15 cind am prestat...URA!!!!!Acum pot iar sa sper...Multam fain inca o data si sa-ti dea Domnul multa sanatate tie si puiutului din burtica, precum si tuturor celor dragi!..Iepurila daca te duci in perioada fertila...nu stiu cum ai ciclu, dar daca este regulat 28 de zile, poti afla..valoarea foliculului si a endometrului necesare pentru ca ovulatia sa aiba loc, eu ma duc in fiecare luna ca sa-mi zica momentul in care ar trebui sa prestez masurind endometru si foliculul...Tania, fata finuta...nu imi pierd speranta, uite Laurici mi-a facut o mare bucurie exact cind ma asteptam mai putin! Trebuie sa reusim pe rind si noi, nu???

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, sa fi sanatoasa, si tu si toate fetele si cat mai repede gravidutze!!!

Atentie mare cand introduceti date pe chart, sunt foarte importante toate elementele!

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Am vazut Laurici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

LAURICIPANI, Doamne ajuta ! Felicitari, sa fii sanatoasa si sa ai parte de o fetita frumoasa si sanatoasa .Sa ai o sarcina usoara si linistita. Ma bucur mult,mult pentru tine.

Victoria draga , tu si cu Alina Constantin aveti idei putine si fixe .Chiar nu mai are omul voie sa-si exprime o parere ca sariti toate cu gura ? Vi se pare normal sa fiti atat de afectate si suparate pentru ca cineva a indraznit sa se lege de dr.T ? E cumva fratele sau tatal vostru ? Dati-mi voie sa va spun ca tocmai reactia voastra ridica semne de intrebare ! In ideea de a va ajuta , va recomand sa va duceti la un psiholog.Poate se mai poate face ceva .
Si ca sa nu va mai chinuiti, acesta a fost ultimul mesaj legat de Dr. Tutunaru. Aici se discuta alte subiecte.Putiti sa-mi trimiteti mesaje pe PM, dar nu mai deranjati alte fete cu efuziunile voastre sentimentale pentru Dr.Tutunaru.Si daca simtiti ca recunostinta voastra pentru el nu a fost indeajuns exprimata, va recomand cu caldura o editura care sa va publice o carte ! Si ca sa imbinati utilul cu placutul, banii proveniti din vanzarea cartii (desi am dubii ca se va vinde )ii donati la cabinetul domnului doctor.Si asa , cu siguranta, o sa fiti fericite. Si cu asta , basta !

Utocatalina, ma bucur ca te-ai mai linistit ! Te rog eu mult sa iei utrogestan ! Am o presimtire ca luna asta ramai gravida !

Tonnia, mi-e dor sa mai vorbesc cu tine !

Ale , de ce nu faci un test ? Nu se stie niciodata !

Mergi la inceput

rucsi puiutz, multzumesc pt urare si... am ramas ca la dentist!

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

utocatalina, daca te duci la monitorizare si-ti spune cand tre'sa prestezi, atunci de ce nu ramai? Spune-mi si mie ca tre sa incep si eu monitorizarile si ma gandeam ca daca voi face asa nu am motiv sa ma mai ingrijorez ca nu raman...of...hai ca iar incep sa ma stresez!

Mergi la inceput

Rusci scumpica....luna asta nu ma grabesc sa iau utrogestan pentru ca foliculul a fost localizat pe stinga, unde am eu trompa proasta, daca era pe dreapta luam, dar asa astept sa vad cum o vrea Domnul...luna viitoare sper sa fie pe dreapta si atunci voi vedea ce sa mai fac...oricum multam fain de sugestie...o sa tin minte pentru luna viitoare..

Mergi la inceput

Cata, niciodata sa nu spui HOP pana nu ai sarit!!!

4+

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Rucsi, voiam doar sa-ti spun ca ti-a raspuns dr.T la mesaj...Ti-am citit si eu povestea si imi pare sincer rau pentru tot ceea ce ti s-a intamplat!

O pacienta a dr-lui T.

SIMODINA

Mergi la inceput