Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Antonia am prestat pe 15...exact cind imi arata ca a avut loc ovulatia, pina la nesimtita de temp. de azi...si inca un element zic eu important...mucus am avut ca albusul numai pe 15, dar ieri ioc ...deloc....

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Antonia am prestat pe 15...exact cind imi arata ca a avut loc ovulatia, pina la nesimtita de temp. de azi...si inca un element zic eu important...mucus am avut ca albusul numai pe 15, dar ieri ioc ...deloc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cata, pe fertility ce spun? Mie mi se pare ca si in 13 e posibil sa fi fost, chiar daca ulterior a mai scazut de vreo 2 ori, si eu am patit asa..
Laurici, chiar a avut un grafic ciudat, habar nu am cand a avut ovulatie...

Mergi la inceput

Antonia ti-am dat un pm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, sa sti ca si eu cred la fel ca si Tonnia! Ovulatie ziua 13.
Sa-ti spun o chestie pe care si io am lamurit-o de curand. Ovulatia are loc in ziua cu temp. cea mai scazuta. Iar la tine dupa z13 a crescut si scazut dar nu mai putzin de cat in z13.

Hai ca tinem pumnii sa fie de bine cu bb!!!

Trage un ochi si pe fertility si o sa vezi ca toate charturile cu ovulatie asa arata. Ovulatie in ziua cu temp cea mai scazuta.

pup

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Laurici ti-am dat si tie un pm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Roxee tu nu ne spui nimic azi?vreun test ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, acum am intzeles!!! Vreau sa te intreb daca esti absolut sigura de temp. din z14???
D'aia ti-au stabilit alta zi pentru ca ea nu a crescut mai mult de 36.8 in ziua 14! Offf, inseamna ca ai ovulat intre z15 si z17. Ref la mucus fertil vezi ca ai trecut in chart inclusiv in ziua 17 mucus fertil.

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf-puf spune:

Draga mea Rucsi, sunt o pacienta a domnului doctor Tutunaru .
Simt nevoia nu sa-i iau apararea domnului doctor ci sa am atitudine la cele spuse de tine. Daca tu ii scrii domnului doctor pe site doar sa vezi daca primesti replica promt, sa stii ca intradevar ai o problema. Am impresia ca gandul tau zboara la domnul doctor mai mult decat gandul nostru, cele din "cohorta". Eu cel putin in situatia in care sunt, chiar daca il admir pe domnul doctor Tutunaru din toate punctele de vedere, nu m-am gandit nici o clipa sa-i trimit mesaj sa-l incerc. Preocuparile mele de aspiranta la bebe se refera strict la drama prin care trec fara sa-mi zboara gandul la fel si fel de tertipuri.
S-a stii ca toate avem si stari proaste dar nu le manifestam prin atac la adresa unor persoane. Nu murdari imaginea acestui site prin discutii generatoare de conflicte
Si pentru ca tu ai inceput, lasa-ne pe noi sa avem ultimul cuvant.Asa ca nu asteptam drept la replica.
P.S.S-ar putea ca domnul doctor sa nu-ti raspunda promt asa cum vrei tu pentru ca este plecat cateva zile si s-ar putea sa fie mai ocupat decat de obicei.
P.S.Cu putin inaine de a descoperi site-ul domnului doctor, depasita de carentele medicinii la aceasta problema, m-am rugat la DUMNEZEU sa-mi lumineze calea spre reusita.Si am gasit-o
P.S.Nici mie nu mi-a luat bani dar tare as fi vrut sa-mi ia sa nu ma simt datoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

alina constantin, multumesc pentru raspuns !Daca nr de telefon este altul decat cel de pe site, da-mi-l, te rog, pe PM 1!
Aysha

Mergi la inceput