Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Laurici, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa fie fetitaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Laurici, uraaaaaa!!!!!

Incredibil, cred ca nu-ti vine sa crezi!!!! Sa te ajute Dumnezeu sa mearga bine de tot!

Mergi la inceput

Coralia, du-te la "asteptand un ingeras". Uita-te sus sau jos, deasupra tuturor subiectelor, unde scrie Pagina 1 din nu stiu cate, poti selecta pagina 2 sau 3...

Fetelor, Laurici a ramas grea, mamaaaaa!

Rucsi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

alina constantin, multzumesc din suflet !

tonnia, asa este, nu-mi vine sa cred si mai ales sunt putzin speriata. Ma gandesc la ce a fost ( ca si Felicity la inceput)si sper sa nu se mai repete.

pup mult toate fetele!!!

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Laurici felicitari si vreau si eu!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Draga Liliana, din pacate am vazut post-ul tau la super paciente...
Imi pare tare rau, iti doresc sa ai puterea sa o iei de la capat si sa nu mai treci niciodata prin aceste dezamagiri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Duminica am incercat toata ziua sa scriu dar nu a mers deloc site-ul...Antonia...eu am crezut ca am ovulat in ziua 15, dar faza dura este ca mi-a crescut temp. azi de la 36.8 ieri la 37.1...introducind temp. in avans pentru 3 zile, nu mai imi da ca am ovulat in ziua 15 vineri, ci ieri ziua 17...cind desi primisem sarcina de la doctorita sa prestez, nu am facut-o pentu ca sotul meu s-a procopsit cu o raceala de toata frumusetea in urma petrecerii la care am fost si a avut frisoane si febra toata ziua...asa ca luna asta nu-mi fac nici o iluzie....merg mai departe, poate ca maine ma duc sa-mi fac si analizele de tiroida sa scap de o grija...Rucsi aveam de gind sa o sun pe doctorita ca o intreb de utrogestan, dar nu mai de ce...ca oricum nu am prestat cind imi arata graficul ca am ovulat...Danagie, poate o sa fie de ziua sotului in aprilie, sa ramin si eu "grea"...succes si voua fetelor...ca sunt sigura ca in curind o mai ia cineva pe urmele lui Laurici...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Laurici, si eu in prima clipa am simtit ca o iau razna de atatea spaime si griji, acum m-am mai calmat dar nu de tot. Iti dai seama ca iese scorpion? WoW!

Ale, tin pumnii sa te inseli! Ziua 31 suna binisor, tu parca nu aveai cicluri asa de lungi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

cata, multzam mult de urari!
Ia spune tu aici la mama omida inca o data toate temperaturile de luna asta si te anunt io ref. la ovulatie. Hai ca daca te mai las asa cine stie pe cine .
Astept repejor!

4+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata..imi pare rau,dar poate ca vreunul mic si istet a fost la momentul potrivit ovulatiei si cine stie..ne anunti ca vine si la tine!
Pupilici!

Mergi la inceput