Ciprinol- ati dat la bb?

Ciprinol- ati dat la bb? | Autor: Crisu

Link direct la acest mesaj

Ati dat la piticii vostrii Ciprinol? Noi avem Stafil Auriu in gat si nas si am vrea sa stim daca ati folosit acest antib ptr pitici. Pe prospect scrie a nu se da copiilor in crestere.

Multumesc anticipat ptr raspunsuri!

mami Cris si bb Alex(05.11.2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna,

Am postat si eu cu ceva vrme inainte un mesaj asemanator.
Este vorba de ciprofloxacina un fluoroquinolone care pana acum 2 ani era interzis uzului pedriatric, dar pana la urma FDA a aprobat folosirea lui.
Fetitzei mele i-a fost prescris ptr infectzia urinara recurenta , dar in doza mica( 1/4 tableta la 24 h). Dupa ff multe ezitari am fost de acord sa il administrez. In acest sens am consultat mai multi medici care au fost de acord ca doza prescrisa precum si perioada administrarii nu-i vor afecta asa cum se zice pe baa studiilor in vitro care nu au fost confirmate ca la animalele tinere provoaca stopari in dezv articulatiilor.

Ceea ce am observat cu mare amaraciune este ca medicii, si in special cei de la Grigore Alexandrescu prescriu cu f mare darnicie acest antibiotic: am auzit si la bb de 3 si 6 luni doze maricele si chair ptr orice manifestare de enteroviroza hop cu Ciprofloxacina.
Dupa tratament eu i-am dat 20 zile Ecoflorina ptr refacerea florei digestive.

Sfatul meu ar fi sa consulti si un alt medic in privinta duratei si dozei prescrise si daca chiar nu exista alta alternativa sa i-l dai. Ar fi bine sa nu te iei dupa tot felul de pareri gen: cum asa un antibiotic puternic!alge ceva naturist! Daca chiar trebuie administrat si 2-3 dr iti confirma, inseamna ca asta e cel mai bine ptr puiul tau.
Iti spun asta din propire experinta: in august fetitzei mele la analiza urocultura nu era sterila dar nici infectie urinara nu era inca, dr care o monitorizeaza mi-a zis: haideti acum pana in faza acuta sa-i dam 10-20 zile un tratament cu antibiotic si poate terminam cu acest E coli. M-am luat dupa tot felul de pareri: cum atata antibiotic si am recurs la un tratament homeopat. Rezultatul a fost ca dupa nici 2 luni a avut o infectie urinara virulenta ca manifestari, cu temp f mare si dureri.Am ajuns la Ciprofloxacina. Daca ascultam sfatul dr, sigur nu se mai chinuia copilul meu.

Sanatate!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

Ilinca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

E recomandat de dr. sau e dupa auzite? Eu am avut probleme cu Sebi cu o enterocolita si la antibiograma ne-a iesit ca e sensibil la ciprofloxacin. Cu recomandarea dr. am luat Ciprinol - un sfert de pastila dimineata si un sfert seara. Eu stiu ca e destul de puternic si nu e reomandata administrarea lui mai mult de 5 zile consecutiv! Acum ... cine e dr iti poate spune mai bine decat mine!

Numai ca sfatul meu e sa te consulti cu pediatrul!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Bogdan a avut infectie urinara la 4 luni si fiindca a recidivat, pediatra ne-a trimis la Grigore Alexandrescu la o dr. f buna, care i-a facut echo si citoscopie. N-a descoperit nimic si i-a dat tratament cu Ciprinol, o anumita schema. A facut tratamentul si de atunci numai are nimic, slava Domnului, acum Bogdan avand deja 2 ani si trei luni.
Daca ai un dr/doctorita buna fa cum zice ea, daca n-ai incredere in ea, mai mergi la un dr. si cere o parere.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

si eu i-am dat la 2 ani (cf antibiogramei), avand florinel piocianic(pseudomonas aeruginosa) , si a trebuit sa ia ciprinol (ciprofloxacina). i-a mers bine si a scapat de microbul ala nenorocit.

daca ti l-a recomandat medicul dupa antibiograma musai atunci eu zic ca este ok, dar daca i-l dai dupa ureche - atunci nu te sfatuiesc.
sanatate multa

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Si fetitzei mele, acuma de cinci luni, ii iesise stafilococ auriu in gat, pe la 2 luni. Nu i-am dat nimic, ea fiind putraror sanatos (asa cum sunt si eu, si multi altii...). Antibioticele se dau numai la manifestari ale bolilor (febra, enterocolite, dureri in gat,bubulite cu puroi, etc.). Eu zic sa lasam bebeii astia mici si neajutorati sa-si creeze singuri anticorpii. Sanatate multa si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

si eu i-am dat baietelului meu acum vreo 2 saptamani pt infectie urinara, si i-a mers f bine.(adica nu a mai facut febra, a inceput sa pape etc) acum astept rezultatul analizelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Dr. noastra pediatra ni l-a recomandat pe baza antibiogramei. Din fericire si el este un purtator sanatos insa nu vreau sa stam cu el ca nu se stie niciodata cand iti face vreo surpriza. Noi luam ciprionol, 1/2 de tabl la 12 ore.
Si maine vreau sa merg la dr. homeopata sa ii dea si trat. homeopat. Vreau sa ii dau in cappe toate caile. Si cred ca si noi ar trebui sa facem un exudat sa vedem daca il avem.

mami Cris si bb Alex(05.11.2003)

Mergi la inceput