tauroaicele...partea a 2-a!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

La Multi Ani Taurasi!!!

Luminita
24 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

La multi ani fetelor!
Ma bucur ca n-ati uitat ca de azi....intra taurii-n arena!
Asa ca sa bem , sa chefuim , desi imbatranim! Sa fiti iubite , rasfatate, sa fiti sanatoase si la punga groase!
Va pup dulce! Petrecere frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by tzuc

Anangel..te-am vazut in pozici, esti o dulcica, semeni putin cu Amalia Nastase..

Da, saru-mana, da' numa putin. Din pacate pozele sunt cam vechi, intre timp m-am ingrasat 10 kg si...restul vi-l imaginati si voi

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

hehe...de-acu' distractie si-n clubul nostru. Sorina- tu esti prima tauroaica.
La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita alaturi de cei dragi!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bravo, Sorina! credeam ca ne-ai uitat! la multi ani, sa fi fericita si iubita! multa sanatate!
pupici
asa fetelor! asa va vreau, sa fiti active!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

da da La Multi Ani noua!
acum sa te imbarbatez putin Tzuc-uleana(pot sa te alint asa?) sa stii ca si cumnata mea s-a apucat sa faca bebei tot la 31 de ani...si are una bucata nazdravan frumos si sanatos.si nu e deloc tarziu...apoi la faza cu calendarul nu-ti face problems ca si eu tot cu calendarul eram si nu ramaneam,plus ca am mai si trisat la calendar si tot nu am ramas...si pana la urma s-a intamplat minunea fara mare tam-tam,fara tratamente...am perseverat un pic si gata.totul e sa vrei.
apoi cine m-a intrebat cum e sa fie 2 tauri in casa?pai cand suntem in toane bune amandoi e super.dar cand unul din noi are oarece chef de a fi sictirit apai e nasol...dar daca suntem amandoi nervosi e si mai naspa!ce e bine si frumos e ca ne respectam si deci nu ne injuram.eu arunc reprosuri el le evita si vorbeste despre altceva ca sa ma enerveze si mai mult!!!!!cine e mai taur nu stiu!eu daca ma supar pe cineva nu prea pot sa tin supararea daca e in aceeasi casa cu mine....nu vb cu el o ora -doua...maxim o zi .apoi fara nici un motiv incep sa vb din nou cu el.chiar daca nu-mi canta in struna pur si simplu nu pot sta muta(o fi si din plictiseala caci eu nu am prieteni prin preajma).dar cel mai mult ma pricep sa ignor si sa oftic!si sa critic!
traiasca tauroaicele!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Hai LA MULTI ANI!si sa ne traiasca tauritele sarbatorite astazi.Sa nu beti prea mult sa va matoliti.Pentru:KARMEN,DPINTILIE SI DANAT sa fiti fericite.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR KARMEN,DPINTILIE SI DANAT si tututror care nu sunt pe lista si sarbatoresc astazi, sa fiti fericite si iubite.

Lavinia...of corse ca poti sa ma alinti, Tzuculeana suna asa olteneste.. si-mi place , deh sunt olteanca la origini...:-D
Lavinia nu disper in nici un caz ref. la bb...dar....mi-ar placea sa vina acum..asa simt eu...ce sa fac..

Mai si eu sunt la fel, nu pot sa tin suparare pe nimeni si am o ciuda pe mine ca nu poci face chestia asta, desi imi impun cateodata dar nu-mi iese..uit repede...si totul revine la normal ca si cum nu s-a intamplat nika..asa suntem noi bune la suflet...(da ne tratam:D)

Anagel hai lasa modestia..doar se stie canoi taurinele suntem fromoase si sexoase indiferent de kile...hihihi (si eu am la greu kile in +, sotul cand ma vede prin casa mai dezgolita..din spate..imi zice .."tank rusesc"..buhahaha...

mama ce-mi place aici cu voi..io care nu scriam un mesaj pe DC..decat la sarbatori..acu'...sunt prezenta si nu-mi tace melitza-mainile deloc..
va pup cu drag ...

aaa uitasem si vroiam sa va zic ceva care pe mine ma bucura nespus. un grup d efete inimoase de pe Dc organizeaza o iesire cu copilasi de la un camin (orfelinat)in 15 Mai si m-au acceptat si pe mine sa insotesc cupii, asa ca de ziua mea voi darui multa dragoste celor mici si sper ca macar pentru cateva ore sa simta ca sunt iubiti..nu va pot spune ce ma bucur si ma gandesc cum o sa fie...cum sa ma comport etc...e prima data cand fac asta..

gata v-am lasat, va pup si mai revin pe aici, asa ca nu scapati astazi, treceti la raport...uuuu ma aude cineva?

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

citim...si scriem....cand putem!
eu sunt in febra ex si a plecari...asa ca nu prea mai imi arde de nimik!
la multi ani si sanatate fetelor nascute intr-o zi de 22 aprilie!
sa fiti iubite si fericite! toate cele bune!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In primul rand, LA MULTI ANIsarbatoritelor de azi karmen, dpintilie, danat, alina, lulu75, salina dar si pentru sarbatorita de maine, raisa, pentru ca in we n-o sa fiu p-aici! Asadar, , sa fiti fericite si sanatoase. De asemenea, la multi ani celor care isi serbeaza onomastica maine si poimaine! Va pe toate

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput