Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Subscriu la zona crepusculara....

Oricum s-a intamplat ceva... erau mai multe mesaje vineri si sambata... care acu nu mai sunt

Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Mi se pare mie sau au disparut citeva pagini din subiect? Adica intre 3 si 7 martie? Ii spusesem "La multi ani!" Oliviei si multi pupici din partea lui Mircea si Alexandru.

Si va intrebam si daca nu cumva stiti unde as putea gasi vaccin Priorix. Sinteti atit de dragute sa intrebati pe la farmaciile de linga voi? Ma intereseaza 2 bucati vaccin, care sa expire macar peste citeva luni.

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Daaaaaaaaaaaaaaa
au disparut pagini si multe chiar

Mesajul de la ADMIN
"Datorita unui upgrade "nefericit" al bazei de date am pierdut toate mesajele din ultimile 3 zile. Ne pare rau!
Dupa o zi si o noapte de munca am reusit sa aranjam baza de date cat de cat sa fie functionala."

Cristiana si BB Andreea
Poze1
Poze2
Poze3
Poze4
Poze5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

asta e, se mai intimpla

sa-i zicem rabdare si spor la treaba

"avem probleme tehnice. Baza de date a fost corupta si cel mai apropiat backup era cel din 3 Martie :( " - de aici eu inteleg ca pa-pa pagini din ultimele 4 zile

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Credeam ca numai mie mi sa intamplat
Moama si cat scrisesem.......................

Pe scurt ...fetelor anu asta vreau sa tin si eu postu pastelui...dar habar nu am cand incepe si ce trebuie sa mananc si ce nu.....in care saptamana.......imi da-ti si mie o mana de ajutor????plsssssssssssss

Rachella e bine..complet vindecata.....aseara ma zapacit cat a a mancat (sper bucuria mea)......la pranz a halit ciorbita de vaca cu smatana si painica + un iaurt.....dupa ce sa trezit a mancat cu mine piure cu branza si ou + o banana+ o punga de pufuleti iar inainte de culcare 300ml lapte

fug sa-i pregatesc pranzu

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Ane, postul incepe pe 14 martie. Pastele e pe 1 mai
nu se maninca lapte, oua, carne, peste (cu exceptia zilelor cind e dezlegare la peste)
sa-ti ajute Dumnezeu

bine ca Rachella e bine

gasca MAO

Mergi la inceput

Anca saru-mana.....sper sa-l pot tine pana la capat.
I loc de lapte la cafea pot folosi completa?????? ca de nu

Mai tine cineva postu??????????????

Mormolocu meu a papat de-a rupt...acum ne ducem la nani....

Ps. Ce faceti de ziua voastra(8 martie)???????????

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ane2

Anca saru-mana.....sper sa-l pot tine pana la capat.
I loc de lapte la cafea pot folosi completa?????? ca de nu

Anita

eui nu stiu ce contine completa. daca are lapte praf nu-i bun
dar poti folosi ceva de genul frisca vegetala

nu stiu de ce apare scris cu bold, ca eu n-am facut asta :( . scuze

gasca MAO

Mergi la inceput

Nici eu nu stiu ce contine completa
....frisca vegetala??????prima oara cand aud....scrie pe ea??? eu cum o recunosc?????

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna fetelor!ce m-am enervat aseara cu netul...am crezut ca e de la noi...dar se mai intampla!!!Ce facem de 8 Martie?Pai mai bine intrebarea suna` ce facem de Craiun?`,ca la vremea de afara....mie una imi vine,vorba poetului,`sa-mi las balta toate interesele`!!!Mai fetelor daca tine cineva ascunsa primavara ,va rog muuuult:lasati-o sa apara,ca tare dor imi e de ea!!!ZAU,voi nu v-ati plictisit de ce e pe afara???sau pe la voi o fi soare?!!Off,gata cu vaicareala!NOi suntem bine,ieri ne-a pacalit soarele si am iesit dar,ghinion,vantul urla mai rau ca-n decembrie!si facea niste mandrete de vartejuri ,si Edi super incantat de toate prostiile prinse-n el,de nu astiu cum am facut cale intoarsa!!!Mititelul asa s-a plictisit de ce e pe la noi prin casa:sertare, sifonier,carti,telefoane, de jucarii nu mai vorbesc....Voi de-a ce va mai jucati cu puii,ce idei mai aveti de combatut vremea asta nesuferita?

va doresc multa primavara in suflet[chiar daca suna cliseizat],macar acolo sta in puterea noastra sa schimbam lucrurile...!!Salutari si pentru ziua de maine!

Firu&Edi-14 ian.2004

Mergi la inceput