semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 9
meems spune:
Flori, si noi iti tinem pumnii.
Asa, incurajandu-ne una pe alta, poate reusim sa avem toate o surpriza frumoasa 
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
Felicity spune:
kim, eu doar first response am folosit si mi-a zis cu 3-4 zile inainte de rusi cu precizia cea mai mare daca am fost sau nu insarcinata.
si nu da linie de vaporizare, daca e negativ...apai e alb complet (doar linia de control).
daca e pozitiv, chiar si la 3-4 zile inainte sa vina rusii...e evidenta linia.
eu l-as recomanda cu caldura.
Mia. spune:
Nu mi-a venit dar nici test n-am mai facut!Mi-e frica...Dar ma maninca sa-mi mai iau unul...Prefer sa sper!Sa mai astept si daca mai intirzie 1-2 saptamini...atunci e clar,nu?
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
meems spune:
Mia, poate ca intr-un fel e mai bine cum faci tu, sa astepti... Eu mi-am facut la teste si toate au iesit negative. Nu mai zic ca fiecare rezultat negativ imi lua putin cate putin din speranta... Si totusi, nu stiu cum rezisti sa nu-ti faci testul. Oricum, eu iti tin pumnii si sper sa fie cu ochi! 
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
flori76 spune:
Nici mie nu mi-a venit si nici nu da semne ca ar veni prea curand.Aseara m-a durut rau tare ovarul drept,asa ca eu cred ca e raceala.
Mia ,Meems 
si sa dea Domnul sa fie cu ochisori la toate.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
mcbeal spune:
quote:
Originally posted by flori76
Nici mie nu mi-a venit si nici nu da semne ca ar veni prea curand.Aseara m-a durut rau tare ovarul drept,asa ca eu cred ca e raceala.
Mia ,Meemssi sa dea Domnul sa fie cu ochisori la toate.
noi
Flori, nu te supara pe mine, nu vreau sa te sperii, dar daca spui ca te doare burta asa de tare si nu ti-a venit poate ar fi bine sa mergi totusi la doctor. Sa nu fie vorba Doamne fereste de o extrauterina.
Iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu!
Nici mie nu mi-a venit inca CM, ar fi trebuit sa vina ieri, mi-am si facut un test de sarcina care a iesit negativ.
Da' io tot mai sper, poate cine stie... Am inteles ca se intampla sa iasa testul negativ si totusi sa fie cu okisori.
flori76 spune:
Mcbeal nu cred ca e cazul sa ma gandesc la extrauterina(fereasca Domnul!) si iti spun si de ce:in decembrie am avut aceleasi dureri,tot la ovarul drept,de nu mai stiam acum daca e ovar sau apendicita
.Dupa acest episod,in ianuarie am fost la medic si nu mi-a gasit nimic in neregula.
Acum nu ma mai dor nici burta,nici ovarele.Dar,nici alte simptome nu am(nici premenstruale,nici de sarcina).
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.Doamne,cate suntem in asteptare...Fetele,mai dati un semn...Ce simptome mai aveti?
Pupici multi
noi
maraki spune:
Fetele
.Sant in ziua 30, usoare semne de CM ( foarte vag portocaliu), usor disconfort la burtik si dureri suportabile la sani.Cred ca o sa imi vina CM in vreo 2-3 zile dar oare de ce asa tarziu? Este a doua luna consecutiv cand mi se intampla...Flori daca nu mai ai nici un simptom si nici rusii nu ti-au venit sant sanse mari sa fii
. Si tu Mia la fel
.Meems ti s-a mai intamplat asa pana acum?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
flori76 spune:
Monica eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori(ai vazut ca de multe ori simptomele de la ciclu coincid cu cele de sarcina).
Eu nu am simptome,intr-adevar,dar temperatura...36.7 ieri,36.9 azi(nu luata la aceeasi ora).Asa ca...mai degraba pot zice ca astept rushii...
noi
flori76 spune:
Cred ca-mi vine...Am fost la baie si am "descoperit" ceva urme ![]()
noi