semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sa dea Dumnezeu, Monica. Saru'mana!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor,
La mine nici o schimbare. Sunt in ziua 33 si am dureri de sani si dureri foarte vagi de burta. Probabil c-o sa-mi vina rusii, dupa rezultatele testelor nu mai pot spera la sarcina...

Flori, Mia, la voi sigur sunt sanse mari sa fiti cu bebe la purtator!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Meems la mine ´'durerea' e ca nu ma dor sanii,nu am nici un fel de simptom.Doar durerile de burta(mai nou ovare) zilnice,de zic ca sigur imi vine.Dar,asa cum v-am spus,mie cand imi vine ciclu ma dor tare si burta si spatele,acum nu m-a mai durut spatele deloc.
Mi-e frica sper...Prea multe dezamagiri am avut si acum sunt mai reticenta....

Va pup si va tin pumnii celor care sunteti in asteptare.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetele mie inca nu mi-a venit CM.Acum am avut o mica scurgere portocalie ...oare sant??? Luni sun la clinica si mai intreb o data de rezultatul testului pt ca vineri sotul meu dormea cand a raspuns la telefon si ma gandesc si sper si eu ca poate nu a inteles el bine

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica poate ca scurgerea are legatura cu implantarea.Da Doamne!!
Abia astept sa ne spui maine ce ai facut.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetelor, ati incercat teste precoce de sarcina, first response de exemplu, care se fac cu 4 zile inainte de ciclu?

Bafta mare! si uitati-va aici daca regasiti din simptomele de sarcina

KIM

Mergi la inceput

Fetele,ce noutati aveti?
Io am noutati,dar nasoale...Mi-am luat temperatura dimineata(nu am mai luat-o de vreo 3-4 luni) si era 36.7.Mica pentru o sarcina,asa ca eu cred ca e raceala...
Asta e!Poate luna viitoare...

Va tin pumnii la toate care sunteti in ateptare si o sa va tin la curent cu situatia mea...

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si ale mele sant nasoale! Am sunat la clinica si au spus test negativ, trebuie sa astept sa vina rusii...e ziua 29 si nimic.Am un usor disconfort si sant sigura ca iar intarzie ,ceea ce nu mi se pare normal.Mia???? Nici o veste de la Mia....Sper sa vina cu noutati super bune

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La mine lucrurile sunt la fel. Sunt in ziua 34 si nici semn de "rusi". Am vorbit cu cumnata-mea ieri si mi-a spus ca stie persoane care si-au facut testul de sange si le-a iesit negativ si erau totusi insarcinate. Oare pot sa mai sper??... Am dureri vagi de burta, dar nu ca la ciclu. Am si dureri de sani, dar nu foarte puternice. Astept in continuare sa se intample ceva, ori intr-un fel, ori intr-altul.

tuturor si o saptamana frumoasa!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Eu nu mai am dureri de nici un fel.Nu ma mai doare burta deloc...Nu stiu ce mai inseamna si asta.Peste cateva zile sotul trebuie sa-si faca din nou spermograma si daca nu-mi vine pana atunci o sa fac un test inainte sa sa o faca.

Mia,Meems,Maraki va tin pumnii in continuare!!

noi

Mergi la inceput