semne de sarcina
Raspunsuri - Pagina 10
meems spune:
Fetelor, mie mi-a venit...
Nu sunt asa de surprinsa, dupa atatea teste de sarcina negative, dar sunt de-a dreptul nedumerita de ce a intarziat asa de mult... 10 zile!! Niciodata de cand ma stiu nu mi-a intarziat CM. Maraki, vad ca si tu esti la a doua luna de intarziere. Oare care ar fi motivele?? Si acum cand o sa-mi vina luna viitoare? Ca mie imi venea la 25 de zile... Ah, e asa frunstrant...
Flori, Mia, sper ca macar voi sa aveti vesti bune.
pentru toate fetele.
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
flori76 spune:
Meems imi pare tare rau,pui
.Nu stiu de la ce pot fi dereglarile astea...Eu sunt in ziua 33,deci si la mine ar fi intarziere de 4-5 zile...
Mia,Maraki ceva noutati?

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
Mia. spune:
Eu sint in ziua 41!Si nimic!Sa-mi fac test-sa nu-mi fac test...?Asta e intrebarea....
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
meems spune:
Mia,
Cred ca e safe sa-ti faci un test, deja sunt prea multe zile de intarziere. Bafta! 
meems spune:
La fel si tu, Flori draga, poate ar trebui sa-ti faci un test... Iti tin pumnii in continuare!! 
maraki spune:
Buna fetelor, eu tot asa sant in asteptare cu usoare semne de CM. Nu pot sa imi dau seama de la ce sant intarzierile astea .Luna asta a fost prima ora cand am facut stimulare , as fi inteles ...dar luna trecuta ???Maine intru in ziua 31... Flori , Meems...imi pare rau pt voi dar macar stiti o treaba si incepeti iar cu numaratul...bine ca nu a fost si mai mare intarzierea! Mia tu cred ca esti
. Hai fa mai repede un test ca sa ne dai vestea cea mare
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Flori dar daca totusi esti
??? Daca nu ai concret CM cum ar trebui, atunci fa maine un test
.Iti tin pumnii sa iasa pozitiv!!! Ai mai avut intarziere pana acum atat de mare?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
flori76 spune:
Monica am mai avut intarzieri mari.Dar acum sigur imi vine CM,ca deja am simptomele...Oricum,daca nu vine pana dimineata,atunci voi face un test.
Vad ca in continuare esti in asteptare.Poate-poate e bebe 
noi
kim spune:
quote:
Originally posted by kim
Fetelor, ati incercat teste precoce de sarcina, first response de exemplu, care se fac cu 4 zile inainte de ciclu?
Bafta mare! si uitati-va aici daca regasiti din simptomele de sarcina
Aici linkul care am uitat sa-l dau: http://reclama/luna1.htm
Mersi, Felicity, pt raspuns!
Am facut azi testul (ziua 24)dar a iesit negativ...
KIM
flori76 spune:
Kim cred,totusi,ca l-ai facut cam devreme.Poate peste cateva zile da Domnul si se pozitiveaza.BAFTA!!
Simptomele de CM la mine is din ce in ce mai acute,asa ca..s-ar putea ca maine sa nu mai fie cazul sa fac test.![]()
noi