Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Super!!! Sa ma ai in vedere si pe mine, sa nu ma uiti... Si preturile sunt foarte convenabile pentru ce am auzit in alte parti. Si daca vine si acasa e si mai bine. Mai mult de 500.000 nu dadeam pe machiaj nici moarta, mai ales ca eu nu am probleme cu tenul si in viata de toate zilele nu folosesc nici macar fond de ten, doar ochii mi-i machiez. Astept sa tinem legatura cu toate astea si multumesc mult!

quote:
Originally posted by roxy79ro

Angelique, am uitat sa-zi spun.Tipa asta, coafeza, vine acasa.La fel shi tipa cu machiajul.Itzi zic, amandoua lucreaza super.Prietena mea a fost super incantata de rezultate, iar pretzurile sunt super convenabile.Machiajul a fost 500.000 cu produse profesioniste (Lancome shi Estee Lauder), iar coafatul 250.000 .La fel de incantata a fost shi de tipa care i-a facut buchetele shi lumanarile.Nu shtiu inca la ce pretz le-a facut, dar imediat ce vine din luna de miere o sa o bombardez cu intrebarile.De fapt tot eu am gasit shi floraria asta.Ea nu a avut timp de alergat shi pentru ca tot aveam shi eu nunta am ajutat-o un pic shi se pare ca am facut o treaba buna .

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

De sambata incep sa merg la sala.Sper sa ma tzina destul de mult avantul asta.anul trecut am reushit performantza de a merge la sala 2 luni.Cate 3 zile pe saptamana.Ar fi ceva sa reushesc shi anul asta.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu am inceput sa merg la sedinte pt. slabit si drenaj limfatic. ma costa 10 euro/sedinta. Pachetul consta in 12 sedinte pt. slabire, 12 pt. drenaj limfatic. In concluzie dau 240 euro. Sa merg? Merita? Sunt cam scumpe? Se slabeste?
Poate stiti voi ceva , am fost doar la sedintele gratuite, de maine ar trebui sa incep si mi-e cam groaza sa dau atatea bani si sa nu se vada nimic.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Giova, e cam scump, dar merita. Daca cei de acolo au aparate profesioniste, sigur se vor vedea rezultatele(slabesti mai ales in centimetrii). Sfatul meu: incearca in acelasi timp sa tii si un usor regim......Eu am probat pe pielea mea!

Mergi la inceput

mersi [blue]FLORICIKA[/blue. Incerc sa nu mai mananc intre mese, nu mai beau sucuri acidulate si in special Coca-Cola, si nu mai mananc asa sarat (am tendinta de a retine apa in organism, asa mi-a zis tipul unde am fost). acum sunt intr-o mare dilema. tocmai am sunat la un alt cabinet,unde mi-au spuis ca sedinta costa 150.000lei, iar la 10 sedinte se face reducere de 20%. imi voi face si acolo o programare sa vad daca e vreo diferenta.
CUM IMI DAU SEAMA DACA APARATELE SUNT DE CALITATE? poti sa observi asa ceva intr-o sedinta demonstrativa de 30 minute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna fetele cochetele!
Si eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa bag un program anticelulita ca arat ca naiba...de ...viata sedentara...si nu numai...
Giova - eu cred ca primul salon este prea scump, in Bucuresti - chiar in centru un program cu electrostimulare si drenaj -5 milioane. Dar mai sunt si o gramada de alte saloane mult mai scumpe, mai sunt citeva si mai ieftine....sincer nici eu nu stiu cum sa aleg intre ele...probabil ca pretul va decide...eu cel putin voi alege unul de mijloc.
Oricum imi voi face si eu o programare sa vad...ce se intimpla!!!!
Pupici

Dianina .....ai disparut???

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna, viitoare mirese.Imi inchipui ca sunteti tare fericite si sincer va invidiez ca veti imbraca anul asta rochita alba mult visata. Noi in iunie facem 2 ani de la nunta si nici nu stiu cand a trecut timpul, parca a fost ieri sau parca a fost un vis. Si eu am mers la solar cu vreo 2-3 luni inainte pt. ca am pielea destul de alba si rochie alba pe piele alba. La cosmetica am fost cu 10zile inaintea evenimentului, de teama sa nu cumva sa ma irit, asa ca in ziua nuntii am fost tare multumita. Si la mine a venit coafeza acasa, dupa ce fusesem in prealabil la coafor cu voalul, pt. repetitii. Va recomand si voua asta, pt ca ceea ce vedeti in reviste si va place s-ar putea sa va indisplaca atunci si ar fi pacat sa va intristati. A venit acasa si cosmeticiana si m-a machiat, asa ca mi-a fost foarte comod. Si eu am vrut sa slabesc si asta s-a intamplat fara sa-mi dau seama; am avut emotii asa mari si ne-am dorit sa facem totul f bine incat nu mai puteam dormi. Eu imi doream foarte mult sa traiesc ziua in care ma voi trezi si voi spune"azi voi fi mireasa". Ei bine, asta a fost primul lucru pe care l-am spus pe 21.06.2003. Visam mereu ca sunt la primarie si ofiterul ma intreaba .... incat aveam impresia ca evenimentul ala nu avea sa se mai intample niciodata. Ei bine s-a intamplat iar eu m-am emotionat asa de tare incat in loc de "da" am inceput sa plang. Fetelor, noua nunta ne-a iesit asa cum ne-am dorit, ba, chiar a fost peste asteptari, asa ca va doresc tuturor sa fiti la fel de fericite ca mine in ziua nuntii. Acum va las si ma mut la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by valen

Buna, viitoare mirese.
Si eu am vrut sa slabesc si asta s-a intamplat fara sa-mi dau seama; am avut emotii asa mari si ne-am dorit sa facem totul f bine incat nu mai puteam dormi.

Offff... exact de asta mi-era si mie frica...ca o sa slabesc din cauza emotiilor... Ca eu sunt si asa foarte slaba... o sa ajung ca un batz...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

hai ioana, nu te intrista...
si eu sunt slaba si mi-e teama ca voi slabi si mai mult, dar trebuie totusi sa incercam sa fim mai calme si sa nu ne mai stresam din orice prostie
fruntea sus !!!

toma_lly

Mergi la inceput

M-AM LAMURIT CU ELECTROSTIMULAREA!!! CA SA DAI JOS KG TREBUIE SA TII REGIM. AM INCEPUT DE AZI O CURA CU 3 ZILE LEGUME, FRUCTE; 3 ZILE CARNE; 3 ZILE LACTATE.
AM O INTREBARE: DACA IMI CUMPAR BICICLETA ACASA DAU JOS 'COLACELUL' DE LA BURTICA?

Mergi la inceput