Gradinitze-Sos. Giurgiului, Calea Ferentari.

Gradinitze-Sos. Giurgiului, Calea Ferentari. | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma va rog daca puteti sa imi recomandati o gradinita din aceasta zona, pentru copil de 2 ani si 9 luni, pe care sa il pot duce de luna viitoare la program de 4 ore.O prietena a vorbit la gradinita unde o duce pe fetita ei, dar nu se poate decat program de 8 ore si nu vreau.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Draga Lucia, stiu ca era o gradinita sigur cu program scurt, pe langa Piata Progresul, vis-à-vis de politie, dar nu mai stiu ce nr e! O colega de-a mea isi ducea nepotul acolo si il lua la pranz!
Daca nu, mai este 188, dar nu cunosc daca este si cu program scurt!
Nu te-am ajutat prea mult, imi pare rau!
Iti doresc mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Orice informatie e binevenita. Multumesc mult! O sa incerc sa aflu cat mai multe detalii.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

188 este la intersectia dintre Iancului si Pantelimon...
Gradinita cu orar scurt acolo gasesti la 242 (pe Tufisului), este langa Reprezentanta aia nou construita Daewoo. DAR, ATENTIE MARE. TOATE gradinitele cu orar prelungit SUNT in acelasi timp si orar normal. Este optiunea ta daca lasi copilul dupa amiaza acolo sau nu. Nu influenteaza cu nimic educatia primita, lectiile sau activitatile facandu-se fara nici o exceptie doar dimineata. Diferenta este ca copilul tau nu va dormi si nu va servi masa la gradinita. In acest caz optiunile sunt mult mai numeroase, si mult mai bune. 263 are fi alegerea mea, pe Stoian Militaru. Nici 242 nu e rea, si de fapt putine gradinite pot spune ca nu le-as recomanda. Dar daca 263 nu e peste mana...

Mergi la inceput