Copilasi de iunie-iulie 2003 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor,

Iar n-am calculatorul meu la serviciu (stam vreo trei pe unul si e tare naspa).
De o saptamana Tudor nu mai mananca apropae deloc mancare, e matait, se scoala foarte devreme diminineata (de foame), bea multa apa, se cam scarpina pe la nas... Io zic ca sunt viermisori, acu om vedea. Azi i-am dus o proba de caca la Cantacuzino ( o sa duc trei probe = 150.000 lei). Am luat de la cantacuzino si o bagheta pe care trebuie sa o introduc in funduletul copilului (dupa ce se scoala de dimineata, fara sa il spal si inainte sa faca caca. Analiza asta se cheama "amprenta anala" si se face pentru depistarea oxiurilor. Daca vreodata va intereseaza ma sunati si va spun exact unde sa va duceti si sa nu stati pe la cozi.
Au fost ai mei pe la mine si m-a innebunit mama cu "ce are copilul... sigur e de la viermisori..". Imi repeta asta de vreo 1000 de ori pe zi...

Andra, Tudor mereu imi zice "Luca.. megem..". Si o zic invariabil "Da mama, o sa mergem...".

Madic, saracuta de tine. Pupici pentru Mariuta ce dulce.

Catan, sa mai pui si tu poze pe net sa va mai vedem si noi.

Cornelia, cand vine scadenta ?

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ELENA...ma doare burtica aproape tot timpul de cand am ramas gravi! Habar nu am de ce sa leg aceasta durere... poate ca de statul la birou sau mersul pe jos sau nu stiu ce?!

In orice caz, medicul mi-a spus ca placenta e inserata jos dar momentan nu prezinta probleme medicale... in rest?!

Chiar ma simt nasol ca la MAtei nu m-a durut deloc si nu am avut nici o problema, iar acum toate pe capul meu... o greata nemaivazuta, dureri de burta care inca ma tin, migrene oribile, lesinuri, un chist pe colecist care imi da crize nasoale in care nu pot lua nimic... iti dai seama!

Totusi ma gandesc ca de la pozitia placentei am dureri de burta!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

He, he, s-a dus vremea harniciei la scris. Munca multa......

Romana_74 durerile de burtica cred ca sunt contractii si ar trebui sa iei Nospa. ia intreaba matalica doftorul. Nu sta asa.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Fetelor laudaroaselor... lasa ca asa e bine chiar daca ma apuca jalea cand vad ca Flaviu nu face progrese cu vorbitul si voi ati ajuns la alfabet...
Carmenutza felicitari pt Maya ca e istetica si prinde repede; pai in ritmul asta la gradi. o sa fie destulde avansata...
Cornelia nu pot sa nu o laud si pe printesa care, din cate ai povestit, se vede ca sta bine cu logica si stie sa faca "discutii incuietoare". Bravo!!!
Crisadin cate imi amintesc eu si data trecuta cand Tudor avea viermisori a facutsi Flaviu... acum spun doar de sincronicitate pt ca si Falviu e acum in aceeasi situatei cu mancatul si scarpinatul, desi la analize nu au iesit oxiuri sau altele, totusi l-am dus la dr ce vede aura si mi-a spus ca are sigur paraziti.

A mai fost diagnosticat si cu o dermatita atopica si acum ii fac tratament homeopat; cica are sistemul imunitar scazut (desi nu mi-a racit in iarna asta!) si pe acest fond a facut aceasta chestie de la detergent sau de la un aliment gras:lapte, branza de vaci sau smantana; Oricum sunt optimista in privita lui pt ca mi-a spus multe lucruri foarte bune despre el;
Nu ma pot lauda cu altele decat cu modul sau de actiune, care poate nici nu-i asa de uimitor si spectaculos ca cele spuse de voi, dar ca sa spun si eu ceva bun... Flaviu se joaca in ultima vreme singurel si bucurosa ca ma lasa sa fac treaba l-am lasat si eu in pace; ei, acu era prea mare linistea si am venit sa-l caut: era domnul la serox si consumase juma din topul de hartie listand un ordin de plata pt banca a stiut sa-si puna hartia si sa iasa totul ok! faza dura.. si incredibila este ca a listat si pe verso...pt asta l-am apreciat, desi cand o sa vada taica'miu , imi face scandal mare!!
E o persona foarte practica si extrem de dibace; ii plac la nebunie masinile , macaralele si excavatoarele. Nu stie sa spuna numele lor, asta e clar, insa stie sa-mi explice la fiecare ce face doar prin gestica, mimeaza foarte bine si prin sunete. Pare ciudat dar asta este!
Despre necazuri nu vreau sa vorbesc pt ca tocmai m-au napadit!!!

Va pup si ne mai auzim

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Pojo,

Din cate am citit io de parazitii intestinali, sa stii ca dau si alergii. Poate de asta are Flaviu dermatita (sau poate e alergie si nu e dermatita).

Sa va zic una buna rau (vorba mea): s-ar putea sa plec doua saptamani in Koreea, intre 15-30 aprilie. Desi mi-e tare greu sa plec de langa Tudor, tentatia a fost mare si am zis "Da". Sa vedem acu daca iese.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Ete si poze de la Praga...
crisa

http://community.webshots.com/user/crisotexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

elena - hihihi!
madic - nasol. intradevar, eu macar stau acasa..si mai prind un pui de somn la pranz cu stefi.
magdone - si stef se trezea la 7-7.30. acum se trezeste la 5.30 si mai doarme pana la 6-6.30...naspa!
carmenutza - felicitarile noastre! si stefi stie:a, b, d, e, i, m, n, o, s.
pupici. va mai scriu cand apuc...de raul lui stefi care nu ma lasa..

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Felicitari CRISA!

Nu cred ca sunt contractii ca stiu sa le deosebesc... ma doare ca si la ciclu adica incontinuu si cumva surd!

Eu i-am spus medicului, dar nu prea a reactionat, adica mi-a spus si el ca nu e normal sa ma doara burta si mi-a dat NO-Spa, dar nu prea vreau sa iau ca sunt stresata ca am luat inh primul trimesetru Duphaston de 2 ori pe zi si morrrr! Mi-e cam frica de medicamente cand ma gandesc ca la Matei nu am luat absolut nimic numai fier!

Va doresc w-e placut si ne auzim luni!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

fetelor am pus o poza de la botezul la care amfost sapt. trecuta ca sa ma vedeti cum m-am tuns, faceti si voi exceptie de gusa din dotare, e ultima poza din albumul razvan 2

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

magdone, iti sta foarte bine cu parul scurt. Si ai o finica superba (poate o fi baiat dar tot super e).

Romana_74 mie mi-a spus cand era sarcina asa mica si erau dureri ca la ciclu ca sunt contractii. Ia Nospa fara nici o grija, nu se intampla absolut nimic.

Prima analiza de cacuta a iesit negativa. Am dus iar azi alta. Mai vedem.

Weekend placut. Poate mai intru.

Pupa Crisa

Mergi la inceput