Copilasi de iunie-iulie 2003 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

incep prin a ura tuturor mamicilor la multi ani, sanatate, fericire si...bani!!!
la intalneala a fost misto, mai putin chelneritza care era...cam NF! in rest, eu zic ca ne-am distrat. chiar si asa putine cate am fost. a ramas ca data viitoare sa ne vedem in alta parte.
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

Hai mai dati si voi detalii de la intalnire ca stiti ca asteptam nerabdatoare .

Gio, ce s-a intamplat cu interviul tau? Cum era cu secretara cu copil?

Nicol, bine ca nu s-a intamplat nimic cu mama ta. Vroiam sa te intreb, ce mai face Teo cu dintii? Stiu ca intr-o vreme te plangeai ca ii are negri...

Crisa, bine ai revenit si ma bucur ca v-ati simtit bine. Eu am fost in Praga in '90, imediat dupa revolutie, si tin minte ca m-au impresionat cel mai tare magazinele de mezeluri si faptul ca aveau numai sensuri unice peste tot . Deh, minte de 14 ani...

Bychi, eu nu va vad parinti de w/end, oricat de grozava ar fi gradinita aia de la Brasov de care povesteai...

Gravidutele, la apel!!! Hai ca nu mai stim nimic de voi, sunteti bine?

Andra, m-am distrat la povestea cu nunta .

Magdone, cum adica te-ai tuns? Pai ce par superb aveai... Ia sa pui poze sa vedem .

Mihaela, pai cu mutenia nu ma mai plang. Adica m-am resemnat . A adaugat la vocabular si "tu-tu" care inseamna orice are roti, a inceput sa imi arate prin reviste "bebe" "nani", dar atat. Nu reusesc sa imi dau seama daca recunoaste in vreun fel culorile, uneori pare ca da, alteori ca nu... Ii place mai nou puzzle-ul cu cifre (din cele mari din polistiren), dar sa numere nici gand. Si toate cifrele sunt "nu-nu" (adica 1).

Ne dispera cu somnul, am descoperit ca bunicii bineinteles ca o luau cu ei in pat dimineata , si ca stateau cu ea pana la adoarma, asa ca avem viata grea. Azi noapte s-a trezit de trei sau patru ori, ne duceam la ea, stateam cu ea in camera pana adormea la loc (deja am instalat un fotoliu...) dar parca avea senzori, cum ieseam din camera, oricat de tiptil, cum se trezea .

Am inceput campania anti-deget ca nu se mai poate, sta cu el in gura 90% din timp. Asa ca am apelat la piper. Nu va spun ce circ cumplit face, ca degeaba ii spunem noi ca degetul e arsh-arsh, ca uita si tot il mai baga in gura, si se lasa cu un plans... Dar sper sa reusim.

Noi nu am facut nimic in w/end, fata a fost cu taica-su in vizita la strabunici, iar eu am stat acasa si am gatit. Si am iesit prin parc, dar era cam mozoleala...

Azi ne scoate sefu' la pranz in oras, vom fi vreo 24 de fete si cu el . Sper numai sa nu discutam despre probleme de birou .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani mamici si la multi ani pentru fetitele din gasca de iunie-iulie 2003. Sa fiti fericite, sanatoase si sa vi se implineasca si cele mai ascunse dorinte. Sotii vostrii sa fiem exact asa cum vreti voi si sa va iubiti mult.

Noi sintem tot raciti, tusim si ne curge nasul ( si baietilor si mie) . Sper sa fie prima si ultima viroza din sarcina asta ca la cea anterioara ( cu Alin) am fost de doua ori racita si e ingrozitor sa nu poti lua nimic sa aline durerile de git sau alte cele.
Ma bucur ca v-ati simtit bine la intilniera de ieri. Va doresc ca si azi sa sarbatoriti cu colegii si cu familia si sa fie copiii ascultatori.

Claudya: Ziceai tu ceva mai demult in legatura cu sexul lui bebe3. Nu vreau sa stiu ce e . Daca o sa rezist o sa fac ca si la sarcina cu Cristi si o sa astept pina se naste. Atunci va fi surpriza mai mare. Orice-ar fi e bine venit, sanatos sa fie.

Catan: Ce mai faci? Mai citesti ce mai scriem noi pe aici? Ce fac micutii?

Romana si baietii.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

La multi ani dragi mamici si copilasi fetite!

Aseara eu am cam spart gasca, am plecat prima si destul de devreme, fata de cum le obisnuisem pe fete....a venit si Razvan care nu s-a indurat sa plece..asa ca a ramas sa streseze fetele...
Cred ca a fost cea mai putin populata intalnire...dar a fost dragutz....

Andra, saru'mana pentru carte!

La noi la birou se cam petrece azi...pe la 15 iesim la restaurant totzi.....pana acum am stat in bucatarie si am mancat clatite cu cascaval si ciuperci facute de o colega..yam-yam...

Este misto la birou..what the fuck!......muuuuuult mai bine decat acasa.

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetelor,
La Multi Ani! multa sanatate si multa bucurie ! o primavara a frumoasa si cat mai calduroasa.
Eu iar am venit intr-o fuga la servici ca sa sarbatorim 8 Martie, adica eu cu colega mea sa le facem cinste celor 2 colegi si sa mai barfim putin.
N-am reusit sa vin la intalnire, trebuie sa ma mobilizez o data sa-mi iau inima in dinti si s-o solicit pe soacra-mea sa vina sa stea cu Irina, dar de data asta a fost cu maica-sa si n-am avut cum.
Duminica am avut musafiri, o fetita de 2 ani jumate care cum a venit a ravasit toate jucariile Irinei, de nu mai intelegea bietul copil ce se intampla. Vre-o juma de ora a stat langa mine pe canapea si s-a uitat siderata cum Sara (fetita prietenilor nostri) ii rastoarna toate cutiile, pana la urma s-au imprietenit si la sfarsit era amandoua intr-o forma de zile mari, radeau si alergau prin toata casa. Mai nasol e ca Irina, care era un copil relativ cuminte a invatat de la Sara cum sa rastoarne cutia mare de jucarii, ca de, un lucru bun nu putea sa invete.
La noi sloganul saptamani este "mama nu, Ina" , adica tot ce face vrea sa faca ea nu eu, si binenteles ca nu reuseste si se enerveaza si da cu ele de pamanat.

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

waww......acum a aparut si un mega tort cu sampanie...plus frezii.

este dezmat mare aici!

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani fetelor si fetitelor ! si din partea mea

Azi cica am avut liber de la servici, si ce ocupatie mai buna am gasit eu decat sa fac curatenie in toata casa, asa da sarbatoare

Moaaama Carmenutza da stiu ca petreceti, nu gluma, distractie placuta!

Dana si Crisa, da mai, m-am tuns ca nu se mai putea, imi cadea foarte tare parul, asa ca nu mi-a trebuit cine stie ce curaj, acum are o macar o forma, ca de cazut tot cade... O sa-mi fac si niste poze sa le pun.

Nu maiam timp sa scriu ca ma duc la salaaaa, multa sanatate bolnaviorilor si disractie placuta diseara!

Cornelia ce mai zici?

V-am pupat

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

la multi ani, mamici!!!!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Dragelor,

hai sa ma invrednicesc sa pun si eu un rind azi, de ziua noastra.

In primul rind, va anuntam ca la intilnirea viitoare ne-am gindit sa organizam o tombola cu un premiu-surpriza, ca poate-poate reusim sa adunam mai multe amatoare, ca acum... am atins cifra record de 6 (sase) participante. Adica de la agonie la extaz, dupa cea mai populara/lata intilneala am ajuns la cea mai stravezie. Am putea face o derogare sa-l includem si pe Razvan (Carmenutza), chiar si pe Mihai (Magda) care doar a dat mina cu noi, ca sa zicem c-am fost macar 8. Asa stind lucrurile pe aici, nu cred ca mai are rost sa stabilim vreo intilnire luna asta cu copiii in Herastrau, poate mai la vara/toamna. Si, colac peste pupaza, s-a mai apucat si Carmenutza sa sparga gasca devreme, dupa ce pina acum se dovedise o combatanta de nadejde pina in miez de noapte, probabil ca lipsa bamblecului din peisaj a dezamagit-o asa ca si-a chemat consortul la apel si tusti acasa. Halal! Acu' trebuie sa mentionez si circiuma, care si-a avut rolul ei in spartul petrecerii devreme, ca dupa ce ne anuntasera ca ne lasa pina la 22 maxim, s-au si purtat in consecinta, mai ca ne invitau sa plecam prin amabilitate si fete lungi. Asa ca eu pe acolo nu mai calc citeva luni, pina mai uit jignirea . In rest, se resimte o stare de depresare la mamicile care inca stau acasa, asa ca vreau sa fac o mentiune speciala si sa ofer o floare virtuala macar:

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE FEMEILE SI FETITELE DE PE FORUM!.

Andra: multumesc pentru floricica virtuala!
Carmenutza: da ati avut petrecere, nu gluma, la voi la firma. Frumos!
Dana: cheltuiala mare pe capul sefului tau!
Magdone: sunt curioasa cum iti sta parul. Si eu vreau sa ma tund , dar nu am curaj.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput