Holograme
Stie cineva unde pot sa gasesc holograme in Romania? Eu fac colectie, dar aici nu am gasit decat intr-o benzinarie... ramase nevandute de vreo trei ani.
Medeea
Raspunsuri
anamaria spune:
acum vreo 2-3 ani erau la fiecare coperta a revistei Paranormal...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
Medeea76 spune:
anamaria, am cautat pe google, nu am gasit nici o revista romaneasca numita Paranormal... oricum, o sa intreb la chioscurile de ziare, mersi frumos
Unde oare as mai putea gasi holograme, ca in alte tari sunt pe toate drumurile...
Medeea
lu.more spune:
Cele de pe coperta revisteri Paranormal sunt (sau erau) stereograme, uitati aici : www.pourtoi.net/surprises/stereogrammes/" target="_blank">stereograme
Si cateva www.comm.uqam.ca/~GRAM/C/MT/hol/holt64.html" target="_blank">holograme
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
lu.more spune:
Despre holograme nu stiu, dar stereogramele (eu) le imprimam (format A4) si ma delectam in timpul liber. Acum mi-a trecut, dar daca tot mi-ati adus aminte, parca-parca as incepe din nou...
Dragii de noi
La Rochefoucauld
Medeea76 spune:
lu.more, mersi frumos pentru stereograme, nici eu nu am mai vazut de mult, insa cu hologramele e mai greu, ca nu se pot vedea decat bidimensional pe calculator sau pe hartie, or, frumosetea lor consta tocmai in tridimensiune, nu?
Medeea
lu.more spune:
Cred ca sunt pe langa subiect, Medeea, fiindca eu nu am vazut inca holograme (sau poate nu stiu eu ca am vazut deja). Si stereogramele le poti vedea in trei dimensiuni (de asta spuneam ca eu le imprim), dar banuiesc ca asta stii deja.
Lulu
Dragii de noi
La Rochefoucauld
Medeea76 spune:
Pai da, dar stereogramele pot fi vazute pe calculator (ce-i drept, dupa un mic efort) in trei dimensiuni. Dar cum sa vad eu o holograma pe calculator? E imposibil, pot doar sa-mi imaginez cum arata in realitate, nu? Mai simplu: stereograma iese identic daca-i fac poza, pe cand holograma nu, pentru ca e conceputa din start in trei dimensiuni...
Medeea