Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004(27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AD_RIANNA - ce frumosi iti sunt puii! Sa le fie intr-un ceas bun botezul si sa fie fericiti! Noi o sa-l facem peste o saptamana. Tineti-mi pumnii, ca parca eu ma botez. Mor de emotie!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ia uitati acilea niste poze de la botez care le-am facut eu de pe camera video . Dar urmeaza chiar pozele pe la sfarsitul saptamanii

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

[/quote]

Adriana hai cu mai multe ca sunt tare dragalasi!!! si al meu la fel de chelut o sa vezi, mi-era cam, dar vad ca nu e singurul.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor nu trantiti bebei de pamant acum, pastrati-va energia pana pe la 2-3 ani, varsta criticaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!; Eu si cu Roserb stim ce spunem; bine poate nu toti copii sunt sau vor fi asa, dar un picut de obraznicie tot va avea, si si-o va arata cand tie lumea mai draga; a mea copila, Arisa, a descoperit plastelina(de fapt i-am cumparat-o mai demult, dar am propus sa i-o dau cand se va face mai cald afara, sa se poata juca cu ea pe balcon), da` de unde, caci ieri a gasit-o si de nu mi-a facut in casa pe macheta numai plastelina, de mai avea putin sa-si bage si in farfurie, zicand ca face mancare, miera teama sa nu bage in gura, cu toate ca o avertizasem sa nu manance, dar mai stii ce-i trece prin cap, ptr. ca acum zice da, si dupa 5 min se schimba la 90grade; sa vezi tamtam cand Emily o sa mearga de-a buselea; cred ca o sa fug de-acasa
Adriana ptr. puiuti; sa fie sanatosi si sa aiba parte de cei mai bun pe lumea asta, iar lui mami o si-un si muuuuulta putere de menca!!!

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

KARMEN si ADRIANA puiutilor!sa creasca mari frumosi,sanatosi si inteligenti

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

am dormit dusa asta noapte noroc ca nu s-a trezit piticul decat 1 data la 5 dimineata.a papat si a dormit pana la 10.astazi il culc obligat fortat la pranz ca sa nu mai am show-time seara.

ONITZO din pacate sotul sapt asta vine la ora 20 asa ca putine sanse sa dorm dar imi iau revansa duminica caci ii las si plecccccc in lumea meaaaaaa.multa bafta la dieta!un sfat:sa nu te cantaresti zilnic ci macar 1 data la saptamana,nu de alta da risti sa renunti daca vezi ca ai luat putin(asta e tendinta organismului la inceput).

ROSEBITZO merci de info.am ras cu lacrimi de ce a facut BIA ta,ba chiar m-am uitat din nou pe pozici ca sa-mi intregesc imaginea cu "martisoarele" in par si pe ea zambind nevinovata.am vazut si noile pozici ale lui MIHNEA de la"aproape 4 luni",pupici pe gropitza aceea din stanga.a si tot de parere sunt ca-ti seamana

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

MONICA acum am citit si eu ce ti s-a nintamplat cu unghia,am trecut si eu prin asa ceva dar dupa ce m-am operat in 3 zile nici nu mai simteam ca as fi avut ceva.poate ca o sa-ti treaca pana la botez si te vei putea incalta cu ambii pantofi

ROSEB sper ca ai avut o noapte linistita

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Buna fetelor,
Imposibil de tinut pasul cu voi,mai ales cind nu merge netul sau cind Bianca mea rasfatata vrea in brate,(ca acum).
Au mai trecut 20 min.Si uite asa imi ia o zi intreaga ca sa scriu un mesaj.
Referitor la "datul cu ei de pamint",mie cind imi vine ii zic Biancai,"numai maicata e de vina,ca ea te-a invatat in brate si te-a rasfatat atit",Si imi aduc aminte ca eu sunt aia,asa ca imi vars nervii pe mine.
Paxela,draga,stai linistita,nora ta e bine.A ajuns o alintata de p[rima mina si trag speanta s-o mai potoleasca bb Silviu.
Multumim de martisor si vom tine cont de invitatia la .
De la Bianca pentru Silviu si pentru mama-soacra .
Pentru toate fetele, si ,si va rog nu ma uitati ca .

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Roserb si Ionela-Roxana aveti dreptate! Si nu pot sa va incurajez ca daca mai cresc va fi mai usor.
Cristi, la 6 ani, n-a depasit inca perioada negativista. Raspunsul la orice intrebare este NU sau ma rog, pe dos decit ar trebui sa fie. Cind sunt mici nu inteleg prea multe dar la 6 ani poti sa ai oarece pretentii. Ma gindesc cu groaza ca la toamna incepe scoala si atunci sa te tii!
La concursul de "babe" conduc detasat: fac 35 anul asta, mai precis peste vreo luna jumate. Dar eu nu ma simt deloc asa. Ma simt bine in pielea mea si cind zic 35 parca n-ar fi vorba despre mine. Cu mintea am ramas pe undeva pe la 25 cred.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

felis, ziua ta cand este, ca inteleg ca si tu esti tot pestoaica, nu?

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

MONICA... si eu sunt pestoaica si maine (4 mart) fac 31 ani!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Revin si eu dupa o zi,ca ieri nu a mai mers internetul,plus ca Mariuca a fost toata ziua miraita..de-mi venea si mie sa o arunc pe geam!S-a trezit ieri la 7,a dormit de la 9 la 11 apoi la 12 iar maraia.Eu am crezut ca de foame..de unde,de somn!Afara a urlat ceva pana a adormit,apoi a dormit 1 ora maxim,dupa care iar maraia in carut.Intru undeva sa-i dau sa manance..de unde,ea radea in brate!cum o pun in carut,iar maraie!Dupa care a mai dormit 40 minute acasa..si aseara la 8.30.
Intre timp mai tragea cate o portie de plans isteric,de-mi venea sa.Poate aveti dreptate ref.la copilasii de 2-3 ani,dar ma gandesc ca atunci mai inteleg de vorba,mai ii ameninti ca nu le dai ce vor..etc.Sper sa fie asa,nu ne speriati mamici cu puiuti mai mari!
Roserb..haioasa Bianca!Cred ca-ti venea sa o "mananci"!Sper ca Mihnea e mai bine azi si ca peste noapte te-a lasat sa dormi.
Ad-riana si karmen,"la multi ani"ptr.ai vostri BBlusi .Sa creasca mari,sanatosi si frumosi!
Mariuca vrea sa se ridice..nu mai sta deloc.si eu o tin in brate mai pe fundulet,ca altfel urla,protestweaza....si o pun uneori pe o perna mai ridicata..sa vedeti cum incearca sa se ridice in fund,dar reuseste partialMor de ras!
va las acum,vrea cred iar somnic,iar suntem trezite de la 7!
pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput