Cine are soti/prieteni Pesti?
Raspunsuri - Pagina 2
ruscus spune:
sotul meu e peste, fiul meu e peste
despre sotul meu pot spune ca e foarte sociabil, are sentimente foatre puternice fata de familie, dar nu trebuie impins de la spate, nu ii place sa fie cicalit, dar cui ii place, sunt momente cand chiar nu ii inteleg modul de a rationa, dar trece
el e o zodie de apa iar eu o zodie de foc, inainte sa ne casatorim , i-am spus ca noi nu ne podrivim din punct de vedere al zodiacului, apa stinge focul, iar el mi-a spus ca atunci cand folosesri cu intelepciune apa si focul pote produce o mare forta,( a se vedea locomotivele cu aburi) si cam asa e
numai bine
liniste creste
florina,mama lui thierry si in asteptarea altei minuni.
Babisa spune:
Eu sunt pesti si iti spun sigur ca un peste nu ca nu trebuie sa il cicalesti,ba din contra,daca are o problema, nu il lasa singur chiar daca vezi ca el iti refuza ajutorul,trebuie luat cu usurelu, in primul rand tre sa ii castigi increderea si din contra , trebuie inpins de la spate, trebuie sprijinit,ia tu initiativa, dar suptil incat sa nu creada ca vrei sa il domini , cu toate ca lui iiplace sa fie dominat dar nu recunoaste,trebuie sa te vada puternic, sa se poata baza pe tine,trebuie sa fii autoritara incat sa vada in tine o necesitate fara de care nu poate trai.Totusi cand face ceva gresit ,nu ii reprosa,ci spunei cu blandete si in gluma incercati sa radeti impreuna pe seama greseli incat sa nu devina pt el ceva de care sa ii fie rusine si teama sa mai faca ceva in fata ta.Deci eu iubitul meu este scorpion,o fire foarte puternica si are spirit de conducator, deja il idolatrizez cu toate ca el nu o stie, dar simt ca fra el as fii pierduta in neant .Deci fii puternica, nu cicalitoare,dar fa-l sa creada ca are nevoie de tine...ah nu uita ca trebuie sa fii frumoasa pt a il cuceri ,dupa ce l-ai cucerit deja poti sa devi ca o batoza ca el te vede tot frumoasa pt ca te-a uracat undeva acolo sus pe piedestal si nimic nu te mai poate darma.
Fratele meu e tot pete, dar nu pot sa iti spun cat de curvar este si nu ii plac fetele cuminti in ruptul capului, le considera proaste ...pesti au nevoie foarte mult de satisfactie sexuala, simte nevoia sa fie sedus in pat.Daca il castigi pe plan sexual poti sa consideri ca partida iti apartine.Hum sunt mai multe de spus,dar nu imi trec acum prin cap si plus ca sunt foarte diferiti de la persoana la persoana.Important e sa fii puternica,frumoasa,buna in pat,dragastoasa...nu ii da senzatia ca il inseli pt ca il vei pierde...nu este un lptator din fire si te va considera o cauza pierduta.
Bafta si poate ne spui si zodia ta
Maruta spune:
quote:
Originally posted by Elise
eu am avut un prieten in Pesti si, intr-adevar, n-am putut sa-l tin linga mine...
Nu stia daca vrea sau nu o relatie.
Dupa ce n-a mai avut-o, a constatat ca o vroia.
Cred ca nu trebuie bruscati Pestii, si nu trebuie impinsi de la spate: iti trebuie o doza mare de indiferenta sau aparenta indiferenta ca sa-i lasi sa inoate linistiti in apele lor tulburi pina se limpezesc.
Elise
mai, da bine ne-ai mai descris ...
eu sunt pestoaica ... cel care m-a potolit si a gasit drum catre lumea mea interioara ... este o "fecioara"
- m-am indragostit de cum arata (fizic)
- pe urma m-a cucerit cu felul lui de-a fi
- si acum sunt indargostita lulea ... pt cat de mult ma iubeste ...
nu exista o reteta ... insa fi foarte atenta ... daca nu isi doreste cu adevarat sa fie cu tine ... fugi departe ... o sa fie nefericit si tu alaturi de el ...
pentru fiecare om exista un suflet pereche ... trebuie doar sa-l cauti ... acolo unde trebuie !
quote:si mai adauga ... visator, ciufut ... caracterizat de dualitate ... daca mergi la pestisori ... chiar la inceputul subiectului (cap I)... o sa vezi ca multe fete s-au descris ... poate te ajuta cu ceva
e schimbator, si ezitant, si nehotarat, si putzin aerian.... si pe mine nu ma mai tzin nervii...
sper sa-ti gasesti perechea ...
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul
cadina spune:
Tata si viitorul meu sot sunt Pesti. Ce au in comun: sunt niste oameni de o conduita morala exemplara, au un sistem de valori de neschimbat (in sensul bun), sunt ambivalenti, traiesc intr-o lume interioara numai a lor. In nici un caz nu trebuie sa va sperie lipsa lor de comunicare in anumite momente, pur si simplu au nevoie acuta de intimitate si asta este pt ei un mod de odihna, relaxare, detasare. Niciodata sa nu zoresti un peste, incearca sa nu-l ranesti (sufera foarte mult) si pentru ca sunt in general, oameni inteligenti, expune-ti punctul de vedere si da-i neaparat dreptul la replica. Sunt niste prieteni de nadejde, ca atare doresc sa le oferi aceeasi prietenie si fidelitate pe care ti-o ofera. Da-i libertatea de care are nevoie si incita-l cu subiecte de discutie de cultura generala (le place sa fie la curent cu noutatile, pot excela in multe domenii, apreciaza mai degraba o carte buna decat altceva). Nu-i privi ca niste persoane dificile, pentru ca nu cred ca sunt.
energy spune:
eu am parintii in pesti, mi se pare ca sunt extraordinari, teribili de fideli si statornici, numai cu simtul afacerilor stau prost. In rest, numai de bine
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"