Bebelusi de sept-oct 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
frosa spune:
Moss nu te stresa si nu-l forta sa manince daca nu mai vrea. Incearca totusi si cu lingurita si daca tot nu vrea lasa-l si incearca peste o saptamina, doua ... o luna. , pina la urma o sa manince. Trebuie sa avem rabdare. Al meu timp de o luna juma' aprox. nu a vrut nimic mai mult de o lingurita 2 si acum dintr-o data maninca ca spartu'.
Ralucule si Danyce Imi aduc aminte ce craciun cind m-am intilnit cu prietenele mele care au copii si ele tot in jur de 4,5 luni la un moment dat urlau toti de nu te mai intelegeai om cu persoana , nu mai zic ca daca incepea unu , incepeau si ceilalti . in lant..
Bine ca stati aproape si puteti sa va intilniti.
Monica Robert si Razvan (10.09.05)
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Mihaela, Aissa ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin! la fetitele voastre cumintele!
Danyce ce mai peripetii pe voi! Bine ca ati ajuns cu bine la destinatie!
Mada am vazut pozele!E superba pitica ta!...dar ce incordata sta in baita
Noi am fost ieri la dr si a zis ca bazucu e ok acum, la plamani nu mai are nimic, gatul e ok si el, iar bubitele care i-au aparut sunt de la medicamente(ca a si luat saracul de el jumatate de farmacie!!!), asa ca mi-a dat niste calciu si va fi ok!
El e voios nevoie mare...toata ziua tzipa si se joaca...si de alaltaieri sta singurel in fundulet(il pun rezemat de perne si el se ridica de pe ele si sta singurel, dar nu-l prea las ca inca e prea micut)!.......Si inca o noutate: tocmai acum cand se termina medicamentele a inceput sa se linga pe botic cand i le dau(inainte urla ca disperatul cand ma vedea ca ma pregatesc sa i le dau, acum ii plac!!!)!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
mina spune:
Salut
Mai intru si eu la apel, ca am cam avut de lucru zilele astea.
Moss, incearca sa-i dai cu lingurita, nu mai insista cu supa in bie daca nu vrea. Si eu am patit la fel si copilu e mare fan lingurita acum.
Pufy ma bucur sa aud ca sunteti bine.
La multi ani bebelusilor Daniel, David, Victor - Cristian si Kaori!
Noi noutati nu prea avem, de cateva zile papam si carnita in piureul de legume, nu e f incantat dar nu refuza, are si el nevoie de timp sa prinda gustul. Inca ne culcam prea tarziu seara, insa de saptamana viitoare am sa incerc sa fac baita mai devreme doar - doar s-o culca mai devreme.
Cam atat despre noi.Va pupam.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
elyanne spune:
Hop si noi la raport...
Azi mi-a dat trezirea copilu' la 7 dimineata... in schimb ieri, cand trebuia sa ajung la dr. pe la 10 n-a vrut sa se trezeasca pana la 9 jumate... Parca ar stii cand trebuie sa plec pe undeva. Maine ma duc iar la dr. si parca vad ca nu se trezeste devreme.
De cand ii dau Peritol a inceput sa manance mai bine. Ieri a mancat si 170 ml de lapte, ea care nu depasea 130. Dar cereale tot nu vrea sa mai manance. Probabil s-a plictisit de ele. Sa vedem azi daca vrea piure, ca ieri nu i-am mai dat.
La multi ani! bebelusilor care mai implinesc o luna!
Mihaela, Aissa gata si cu vaccinul asta...
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
ellen spune:
Moss, incerca sa-i dai si cu lingurita si vezi poate accepta. Dar daca nu ii place gustul, poti sa-i pui si putin lapte in mancare la care sa renunti treptat, treptat. Multa rabdare si mult succes.
Danyce, bine ca ati ajuns cu bine si asteptam sa vedem poze.
Aissa, Mihaela, bine ca ati trecut cu bine si de vaccinul asta. La sfarsitul lunii il facem si noi pe cel de la 6 luni si sper sa fie bine si la noi.
Pufymic, ma bucur mult ca bazucul tau este bine si nu are nici o alergie.
Aseara i-am dat laptele inaintea iaurtului si a fost totul bine, altfel iar riscam sa il dau la lingurita.
Noi am iesit ieri putin afara. Sper sa fie si azi frumos sa putem iesi.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ellen spune:
Am uitat sa va zic, eu pentru pofta de mancare ii dadeam Bonisan si isi facea efectul. Am renuntat de mult la el dar daca vad ca nu are pofta de mancare ii mai dau putin bonisan si isi revine.
Eu mai am vro 6 kg de dat jos. Patrice asteptam detalii despre cabinetul ala.
aissa spune:
Roandre, ma bucur ca ati trecut si voi cu bine de vaccin.
A mea e acum cam maraita, de la 5 nu doarme, tot ii dau ca calgel ca a dat drumul si la fabrica de balute si e numai cu mainile in gura, motiv pentru care e mereu uda, am gasit-o uda si in cap.
Da, asta vroiam sa stiu daca mai pateste cineva asa cu tetinele. Ca
asta urla ca din gura de sarpe ca ii tot scot biberonul din gura ca sa desfac capacul. Tony chiar ma zapacea ca domne nu ii place supa. De parca daca nu i-ar place ar urla cand ii scot biba din gura nu cand i-o bag. Sau ar papa 50 g cu lingurita si 200 cu biberonul...Offff barbatii astia, cum le stiu ei pe toate!
Pufy ma bucur ca a fost alarma falsa cu bubitele. Pupici si lu'bazucu tau si sa nu mai avem nevoie de medicamente o mie de ani de acum incolo.
Fetelor, eu am nervi de azi dimineata. Ieri am gasit-o pe ghinghi uda de pipi. Zic, asa iti trebuie ca te foiesti de nu pot sa te imbrac. Bietul copil, dadeam vina pe ea. Si azi observ o maaaare magarie. Ca pampersul avea strat absorbant doar pe centru, nu pe toata suprafata. Ce se intampla, eu iau de regula pachet de 94 din Carrefour, dar acum nu am ajuns si pentru ca ma apropiam de fundul sacului am luat de la farmacie 12 bucati sa am pana sambata. Si surpriza, astia luati la bucata sunt cu strat absorbant doar pe centru. Mai am si din cei din bax si pot face comparatia clar, ca aia sunt mai grosi, aproape dubli, si peste tot la fel. Nu am vreme ca ma duceam la farmacie sa-i dau cu ei in cap si chemam si OPC. Bataie de joc, zau ca merita sa le dai foc, nu alta!
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
ellen spune:
Aissa, poate ce ai luat de la farmacie nu erau Pampers, poate erau alta marca. Altfel nu-mi explic.
Si eu mai pateam asa cu biberonul dar cand era mai mica. Nu mi s-a mai intamplat de mult. De fapt a mea nu mai plange dupa mancare. Ii dau eu ca e ora.
aissa spune:
ellen, draguta SUNT PAMPERS
Sunt cu acelasi desen, sunt identici mai putin ce zic. Daca vreti si aveti cum vi-i si arat.
Nu cred ca daca fac poze se observa ca va exemplificam asa!
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
ellen spune:
Aissa, nasol. Nu stiu ce sa zic. Nu ma asteptam la asa ceva.