kakutza cu mancare nedigerata

kakutza cu mancare nedigerata | Autor: Doamna Bibi

Link direct la acest mesaj

De cateva zile (de joi) am observat ca puiul meu face kaka cu mancare aproape nedigerata,de fapt se vad foarte clar alimentele (fructe, piureul etc). In plus, s-a si deranjat putin la stomac, nu face apos,dar mai moale, tinand cont ca el facea niste cacareze super... Iar colac peste pupaza s-a si oparit la fundulet de toata frumusetea. Nu stiu ce sa mai zic, l-am bagat la regim cu orez si morcov dar degeaba. Am incercat Smecta,ceai de menta,calciu carbonic cam tot ce stiam eu dar in zadar. Azi a facut si mai rau.
Curios este ca nu i-am introdus nimic nou in alimentatie,singurul nou fiind in supa de sambata dovlecel.
Oare e cazul sa ma gandesc la lucruri mai nasoale (enterocolita, ceva virusi etc) sau o fi o simpla indigestie? Oricum m-am hotarat ca daca nu trece mergem la doctor sa facem niste analize.

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Enterocolita si viroza ar trebui sa dea febra, stare generala proasta. Eu stiu ca e destul de normal sa se observe bucatele de mancare, mai ales cand se introduce un fel nou de papa, pana se adapteaza organismul sa digere mancarea respectiva. Eu asa am patit cand i-am introdus mancarea cubulete, in locul celei pasate fin. Vezi ce mai zic fetele si daca tot ti se pare ca nu e ceva in regula, asculta-ti instinctul si mergi la medic.

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

In primul rand stiu ca dovlecelul este laxativ, asa ca daca i-ai dat doar dovlecel sau in proportie mai mare in supa....s-ar putea sa fie de la el.
In al doilea rand iti spun prin ce am trecut eu si nu numai, aceeasi manifestare au avut-o mai multi copii. Dupa o saptamana de muci (noi am facut chiar bronsiolita) a inceput sa elimine mucozitatile prin kk. Scaunul era semilegat. Dar mi-a facut 10 intr-o zi, plus niste sparcuri si febra. La spital ne-a dat in afara de smecta (1/2 pliculet in 30 ml ceai dimineata si la fel seara), gentamicina (data oral 0.8 ml la 6500 g de 2 ori pe zi) si regim de morcovei. Dar, nu trebuie sa te iei dupa mine, cel mai bine ar fi sa vada un dr atat copilul cat si un scaun daca s-ar intampla sa aiba unul chiar atunci.
Sanatate multa!

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanica spune:

Mai doamna bibi, nu iti dau nici un sfat...decat iti spun ca ai un grasan de toata frumusetea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

oate ca iese ceva maselute sau dintisori,Robert asa face de fiecare data cand ii iese ceva in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

asa imi facea si florinel al meu, am facut coprocultura si coproparazitologicul la cantacuzino pe vremea aceea si mi-au zis sa stau linistita ca nu se intampla nika. pt. linistea ta eu te sfatuiesc sa i le faci si tu si sa vb cu pediatrul copilului.

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Asa se intimpla cind diversificam [ scrie si in carte ] , pot apare alimente nedigerate, si bineinteles ca daca a facut KaKa moale s-a si iritat...asa patesc si eu cu bebe-al meu !!

Mergi la inceput