Copilasi de Aug-Sept 2003 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
cristinamh spune:
fetele, n-am citit deloc ce-ati scris...tocmai cand sa ma apuc mi-a picat dulapuld ep eperete in bucatarie... nu descriu pierderile... ca va imaginati.
ce-am apucat sa fac azi...
www.nazdravani.home.ro
v-am zis ca reusesc eu sa va arat ce-am lucrat!!!
sa nu va speriati, aici e doar un cuibusor de-ala gratuit. nu sunt nici un fel de poze in albume, pt ca nu e loc pt ele. abia cand vom cumpara spatiu va fi.
si se va numi doar www.nazdravani.ro
astept sugestii!!!!
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
deliak spune:
Gagici! Spuneti-mi si mie daca ati facut la bebeii vostri,vaccinul AdHib.Acum cateva luni cand a venit doctorita lui sa-l vada a spus ca in jurul varstei de un an jumate trebuie facut vaccinul asta impotriva meningitei. L-am intrebat si pe medicul lui de la Elias (unde este inscris)si mi-a zis ca nu e obligatoriu ,daca vreau sa il fac,bine,daca nu...nu.Spuneti-mi si mie daca ati facut vreuna din voi si cum s-a manifestat bebitzul (febra,lipsa poftei de mancare...),de unde pot sa-l procur (daca aveti idee).
Senchiu veri maci!
Pai ,mai Danat, tu esti mamica de Superman,acusi te trezesti ca te ia el in brate sa te pupe,nu-l mai iei tu...
Karla,mami a lui Darius(05.09.2003)
http://community.webshots.com/user/deliak103
iuliana spune:
Ieri seara pe la 8 am ajuns la spital:(. Ma durea groaznic burta si am avut si contractii. Numai bine ca, atunci cind m-au monitorizat, dupa asteptat vreo 45 de minute si odihna pe scaun, mindrulita mea si uterul se linistisera si nu au putut sa vada nica pe monitor, insa imi venea sa urlu de durere cind mi-a controlat colul. Cica e inchis si luuung. Asta e bine, dar ce ma fac cu durerile de burta:(? Mi-au dat drumul acasa si de acum incolo o sa ma hodinesc si eu mai mult.
Plimbari lungi nu am mai facut ieri...ne-am plimbat prin jurul casei si Emma a fost tare cumintica. A vrut numai de 2 ori in brate, in rest a mers mult pe jos singurica. Ziceti si voi...cum sa stau in casa cind la noi a venit primavara de vreo saptamina si e soare si frumos??
Mihaela_s, hai ca sa iti fac in ciuda:)...sau mai degraba lui tati al vostru:). Stii ca si la noi e aceeasi situatie cu tati si Emma, insa aseara l-a umplut de pupicei...chiar nu stiu ce a fost cu ea, si musiu era fleasca tot. Cam rare momente din astea, dar bune si asa:).
Delia, daaa...pina la 5 ani:). Am ramas cu totii cu gura cascata ca la cinema:)). Iti dai seama ca alapta cite 2 odata:))))?
poze 1,poze 2,poze 3
mihaela_s spune:
danat, pai raduc are circumstante atenuante, dar Silvia nu . Ca i-au iesit caninii si primele 4 maselutze.
Azi am fost la dr. La pediatru si apoi la ortoped pediatru. Noutati: sa renuntam la laptele prin sticla, sa-i dau numai cu canitza, chiar daca bea mai putin si in nici un caz sa nu mai fie pe post de masa ci numai completare. Nici nu mai era masa la noi, dar e bine de stiut. Asa ca in seara asta a baut lapticul cu canitza si surprinzator a baut aproape o canitza. In rest sa-i dau branza in orice fel posibil(mamaligutza, macaroane, papanasi, cu fructe si iaurt). Apoi sa nu-i mai dau deloc gris cu lapte. Oarecum stiam si eu asta, nu-i dadeam mai mult de 1-max.2 ori pe saptamana.
Sa intrerup vigantolul cum se incalzeste, cam peste 2-3 saptamani si sa-l reiau in fiecare iarna pana la 7 ani.
Nu e necesar calciu, doar sa mergem la mare la vara.
Cu piciorusele se va corecta pana pe la 3-4 ani, nu e nimic grav, asa ca m-am linistit. Putin masaj dupa baitza si atat.
Am mai pus si eu cateva poze noi, daca vreti sa le vedeti...
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
cristinamh spune:
nu zice nimeni nimic de munca mea??? chiar v-am lasat fara replica???
cristinamh spune:
aaa...si uitam... apropode masea... mi-a scos-o in 3 minute!!! ma mai doare acum, da' ma droghez!!
dana_ene spune:
Cristina, mie-mi place FOARTE MULT !
Pana la urma cum procedam cu trimiterea banilor.
S-a luat vreo decizie finala ?
Iti trimitem pe un card ?
Ai mai recuperat ceva din dulap ?
----------------
Iuliana, ai grija, draga mea !
Mare grija !
Fii cuminte .
----------------
Mihaela, am vazut ultimile poze ale pustoaicelor tale .
Ce cuminte sta Silvia la birou si scrie.
Pai Oana mea scrie pe pereti, pe jos, pe masutza din sufragerie, pe aragaz, pe masca de la chiuveta...
----------------
Deliak, noi nu am facut AdHib-ul.
----------------
Danat, puternic Raduc, ce sa zic.
Te uimesc copiii astia, zau asa !
Nu stiu ce-i cu ei, insa, cu somnul.
Oana mea a adormit ieri pe la 3 dupa-amiaza, si s-a trezit la 18:30 .
Normal ar fi fost s-o trezim mai devreme, dar am adormit si noi, asa ca ne-a dat ea trezirea, la 18:30 cum spuneam .
La ora 11:00 aseara, alerga cu tata-su prin casa .
Numai ce-o auzeam "UCU-BAAAAAAA".... chemandu-l la cucu-bau.
Cand ajungea el la ea, o zbughea fii-mea in alta camera si iar "UCU-BAAAAAAA"....
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
cristinamh spune:
deliak... nici noi nu l-am facut. suntem tot la elias, dar dr nostru ne-a spus ca nu e gratuit, ca e decizia noastra, si ca el il recomanda si pe-asta inainte sa-l ducem in colectivitate
Elena-Teodora spune:
Cristina, super! Chiar, cum procedam cu banii, care e ultima solutie batuta in cuie, ca sa zic asa?
Trebuie sa va zic ceva neaparat: acum cateva zile am invatat-o pe pitica mea sa joace "Alunelul". De atunci, seara, cum intru pe usa, nu apuc sa ma dezbrac ca ea vine la mine, ma ia de mana si ma duce, asa imbracata, in miujlocul sufrageriei, si... facem hora de rigoare. Iar mama, e obosita sau nu, trebuie sa cante vreo... 30 de minute incontinuu, pana se satura fata!
Azi dimineata, teodora s-a trezit la 6,30 (ea doarme de obicei pana pe la 10-10,30, ca se culca dupa 12 noaptea), urland. Avem probleme mari, ne ies dintii (nu stiu care sa va zic, dar sunt mai multi, ca are ambele gingii superumflate si rosii). Am calmat-o, i-am dat repede laptic, apoi am incercat sa o culc la loc sa-si faca fata somnul, ca sa nu fie maraita si s-o innebuneasca azi pe bona. S-a intins pe pat, a inchis ochii smechereste, iar eu, cand sa rasuflu usurata( aveam papa ei pe foc, supita de legume cu vitelus si ghiveci cu pui la cuptor), numai ce-o vad sarind in doua picioruse in pat, apoi tusti pe burtica si s-a dat jos, tinandu-ma de o mana... M-a carat in sufragerie si, privindu-ma in ochii mei albastri, a zis: "Aiuuuu, aiuuu", semn ca tre' sa inceapa cantarea si, implicit, dansul... Asa ca noi, la 7 fara un sfert, jucam "Alunelul"... Chestia care tre' sa recunosc m-a binedispus pentru toata ziua, ca sunt foarte vesela si binevoitoare azi cu toata lumea, desi, atunci, pe moment, gandul meu era la craticioarele de pe foc si, mai ales, la cum o sa termin eu toata treaba, apoi sa plec, cand fata mi-e sculata(de obicei, nu ma lasa o clipa). Ei bine, am reusit sa le fac pe toate, de parca ea mi-ar fi ghicit gandurile: dupa ce am jucat noi vreo juma' de ora, m-a tarat in bucatarie si a cerut papa. I-am dat branzica de vaci cu smantanica si painita, fata a papat tot castronul in bucutarie, pe scaunul de om mare, timp in care eu mai invarteam si intr-o craticioara, mai faceam si alte treburi. Si, la final, dupa ce a zis "Nu-iii...", semn ca papa s-a terminat si a baut nitica apa, a coborat de pe scaun si s-a dus tinta la dulapul unde tin servetelele si a deschis usile. Atunci mi-am dat seama ca fata a papat fara servetel, ceea ce nu-i lipseste niciodata de la masa, ca sa ne stergem la gurita ca oamenii mari, nu cu prosopele sau babetele, pe care, apropo, nu le mai vrea atarnate de gat ( e un scandal monstru cand ii pun vreunul). Ce mama sunt, sa uit s-o servesc cu tot tacamul, dar la ora aia, cand ea dormea de obicei...
Vreau sa va mai intreb si eu ceva: le mai dati piticilor lapte formula, ca eu nu am trecut inca pe laptele de vaca, la recomandarea medicului care mi-a zis ca Milumil 3 se poate bea pana la 4 ani(cica e bun ca, are in ele de toate cele necesare) dar ma gandesc ca, totusi, ne-am facut si noi mai marisori...
hai ca va pup!
georgiana
mihaela_s spune:
Cristina, eu n-am zis nimic de site pentru ca asteptai sugestii ...glumesc, abia acum am avut timp sa ma uit peste el. E SUPER!!!!! Nu am deocamdata sugestii, mi se pare foarte bine organizat, daca va aparea pe parcurs ceva, voi spune. Cred insa ca va fi multa munca sa pui toate pozele acolo...
Asteptam indicatiile cu banii.
deliak, n-am facut nici noi vaccinul, asteptam sa vedem sugestiile dr. Pediatra ne-a spus ieri ca ea nu se pricepe la vaccinari, nu e domeniul ei pt. ca e dr. de spital si nu are de-a face cu ele, sa intrebam dr. de la sanepid care stie epidemiile care pot aparea. Asa ca vom vedea azi sau maine. Noi avem inca in frigider Varilrix-ul inca nu l-am facut Silviei, sa vedem parerea ei, poate ar fi mai bine sa-l facem Dianei.
dana-ene, si Silvia scria pe pereti si pe jos, insa acum i-am luat Dianei un scaun de birou nou si a fost foarte incantata de el, cand a vazut-o pe Diana ca sta acolo a vrut si ea si nu s-a mai dat jos Am de gand sa-i iau o masuta cu scaunel de plastic, dar parca vad ca tot la biroul Dianei ii va placea.
Somnul aseara : la 22.30 si s-a trezit acum la 11.45. Asa ca azi va fi iar o zi fara somn la amiaza, parca vad! Aseara a adormit in patutul ei daca m-am asezat si eu alaturi, a trebuit sa culcam ursuletii, Minnie si sa-i mangai ca sa o conving ca trebuie sa puna caputul jos. Plus ca am inventat o poveste pe care i-o spuneam si asta a fascinat-o. Altfel nu voia deloc in patutz.
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003