suc de sfecla rosie cruda, bebe 6 luni

suc de sfecla rosie cruda, bebe 6 luni | Autor: ana_a

Link direct la acest mesaj

Buna.

Din cate stiu eu sfecla rosie e foarte bogata in fier si alte vitamine si as vrea sa-i dau puiului meu cate o linguritza de suc din sfecla.
A-ti mai dat asa ceva la copilasi?
Daca da, cat suc intr-o zi? Mai mult de o linguritza?
Multumesc

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

eu zic sa nu te grabesti,la 6 luni BB-ii mananca putine chestii.Cred ca ar trebui sa mai astepti....Sa mai auzim pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

E bun, intr-adevar, are mult Fe..
Numai ca face muulte gaze...
Vrei iar colici?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

dar la 11luni asi putea sa ii dau sucul (daca ii place bineinteles)???

Claudia si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cred ca da. Depinde cand ai inceput diversificarea, daca accepta bine... da-i si vezi cum se comporta.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eu auzisem o reteta cu sfecla fiarta, frecata cu un pic de ulei si acrita cu putina lamaie, vroiam sa-i dau, dar padiatra mi-a interzis sa-i dau sub 1 an, se pare ca ar contine ceva daunator bebelusilor, regret, dar nu am retinut ce.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Astazi am aflat eu o reteta (nu e testata inca) si mi se pare destul de acceptabila
40ml suc de sfecla
20ml suc de mere
20ml suc de morcov
se amesteca sucurile in aceste cantitati si se da bebelusului dar progresiv
Persoana respectiva imi zicea sa nu ii dau mai mult de 10 zile aceasta combinatie; nu a stiut sa imi spuna de ce

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

Mergi la inceput