Chiar doriti sa aveti copii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Tania, fa-i cunostinta prietenei tale cu DC poate astfel va afla daca isi doreste sau nu copii! pana la urma este o optiune personala.
Argumentele pro sunt f. multe si sigur le combat pe cele contra, cel putin numeric. Daca ne lasam sau nu coplesite de efortul sau de incrancenarea de a deveni mame, asta depinde doar de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Cred ca eu m-am nascut cu dorinta asta: de a avea propriul meu copil cu cel pe care-l iubesc.
Eu mi-am dorit copii de cand ma stiu...ma jucam cu papusile, care erau copiii mei.
Nu mi-am dorit copiii mai mult cand mi-am dat seama ca nu reusesc sa-i am. Ar suna mai degraba (e parerea mea) ca povestea cu fructul oprit: il vrei cu atat mai mult cu cat iti dai seama ca nu ajungi la el.
Consider ca a avea un copil (chiar daca este infiat - eu una le admir pe mamele care fac acest pas) nu e o competitie sau o ambitie.
Este ceva mai minunat decat orice pe lumea asta.

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Si eu sunt de aceiasi parere cu fetele,argumente exista f.multe si contra.Dar cred ca mai multe exista pentru a avea un copil,cred ca pina nu ramai insarcinata nu stii cit de mult iti doresti copilul.Eu sunt de parere ca un copil in viata ta te face sa uiti de foarte multe necazuri,rele,iti umple viata si casa de bucurie.Am si eu colege in birou care ziceau "vai eu nu vreau copil,un copil este o mare responsabilitate,cheltuiala in plus,nu imi plac...etc"dar cind a ramas gravida si a nascut numai de copil ne vorbeste.Eu inteleg ca este o responsabilitate mare si o cheltuiala in plus.Dar eu cred ca trebuie sa iti asumi si aceasta responsabilitate pina la urma.In concluzie imi doresc foarte mult un copil si as face orice sa-l am.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Eu una ma uit la parintii mei, parinti a patru copii, care sunt sigura ca pentru a ne creste pe noi au renuntat la multe, sunt sigura ca nu le-am pricinuit numai bucurii (ca viata nu e mereu roz) si totusi mama mi-a spus incontinuu ca viata ei nu ar fi avut sens fara noi. Si mi-a spus asta chiar in momentele in care ii era cel mai greu cu noi.
Si ce mai mare minunatie poate sa faca Dumnezeu cu noi decat sa ne ofere o fiinta pe care El o creeaza cu toata grija si dragostea, sa ne-o ofere noua sa o crestem si sa o educam ... Mi se pare asa o binecuvantare ! (cu durerile ei cu tot ...)

Catalina

Mergi la inceput