Un citat pe zi (partea a 4-a)
Raspunsuri - Pagina 8
Anima spune:
[blue]''Nu ti se va trimite niciodata o dorinta fara sa-ti fie daruita si puterea de a o realiza. S-ar putea insa sa fie nevoie sa depui si eforturi'' - Richard Bach, ''Iluzii''
''Ceea ce este adevarat este real. Ceea ce nu este adevarat nu este real; este doar o iluzie, care pare reala. Iubirea este reala. Ea este expresia suprema a vietii.'' - Don Miguel Ruiz, ''Vocea Cunoasterii''
''Fiti bogati in autenticitate, sinceritate, adevar, iubire, creativitate, sensibilitate, liniste interioara. Aceasta este adevarata voastra bogatie'' Osho, Cartea despre Ego
''Un zimbet nu costa nimic, dar daruieste multe; dureaza o clipa, dar amintirea lui ramine de-a pururi'' O.P.Ghai, ''In cautarea inspiratiei''
Ai grija pe unde calci, pamintul e plin de ingeri!
Anina_n spune:
"Pe unde sunt turme blanzi, sunt si lupi mereu flamanzi." - prov. romanesc
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
corina iulia spune:
Intunericul nu poate alunga intunericul; numai lumina poate face asta. Ura nu poate alunga ura; numai dragostea poate face asta. Martin Luther King, Jr.
Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata. Henry Miller
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
Albert Einstein
cu drag de forum, corina
corina iulia spune:
"Orice prost poate stii. Scopul este sa intelegi."
Albert Einstein
------------------------
cu drag de forum, corina
Anina_n spune:
"Totul e trecator. In afara prostiei." V. Ghica
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
"Plictiseala este principala boala a prostiei." V. Ghica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
corina iulia spune:
"Sunt atent sa nu confund excelenta cu perfectiunea. Excelenta ma pot stradui sa o ating; perfectiunea este treaba lui Dumnezeu." Michael J. Fox
------------------------
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
corina iulia spune:
"Nu putem schimba un lucru pana cand nu il acceptam. Condamnarea striveste, nu elibereaza."
C. G. Jung,
------------------------
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by corina iulia
"Sunt atent sa nu confund excelenta cu perfectiunea. Excelenta ma pot stradui sa o ating; perfectiunea este treaba lui Dumnezeu." Michael J. Fox
------------------------
Asa e !
"S-ar putea sa-L cautam pe Dumnezeu cu capul, dar de gasit, Il gasim cu inima."