Un citat pe zi (partea a 4-a)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

"Piatra de temelie a unei comunicari bune este credinta ca fiecare fiinta umana este unica si valoroasa."
Autor necunoscut

Emma

Mergi la inceput

"Cu cat mai avansate si mai eficiente sunt mijloacele noastre de comunicare, cu atat comunicam mai putin."
Joseph Priestley

Emma

Mergi la inceput

"Fiecare cuvant pe care il spui, se va intoarce la tine."
Christian Larson

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

"Sunt atat e ghinionist, incat daca as cumpara un cimitir, n-ar mai muri nimeni" - Ed Furgol

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

"Tacerea spune uneori cel mai mult."
Emily Dickinson

Emma

Mergi la inceput

"Imi amintesc mie insumi in fiecare dimineata ca tot ce voi spune eu nu ma va invata nimic. Daca vreau sa invat, pot face asta doar ascultand."
Larry King

Emma

Mergi la inceput

"Daca trebuie sa vorbesc 10 minute, am nevoie de o saptamana de pregatire, daca vorbesc 15 minute, imi trebuiesc trei zile, pentru jumatate de ora, doua zile, iar daca am o ora de vorbit, sunt gata sa incep acum."
Woodrow Wilson

Emma

Mergi la inceput

"Daca trebuie sa vorbesc 10 minute, am nevoie de o saptamana de pregatire, daca vorbesc 15 minute, imi trebuiesc trei zile, pentru jumatate de ora, doua zile, iar daca am o ora de vorbit, sunt gata sa incep acum."
Woodrow Wilson

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

- Binecuvantat este cel care, atunci cand nu are nimic de spus, se abtine sa demostreze acest lucru prin vorbe.
George Eliot
http://community.webshots.com/user/candy24ro

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

- Evaluam oamenii pe masura intereselor pe care le avem.
- Vointa: verb care se conjuga la prezent.
- Cand cunosc un om, unii incearca sa-i afle calcaiul, altii caracterul.
- Cand spune: "De maine am sa fac..." sa nu-l crezi. Sa te indoiesti chiar cand declara: "De azi incepand...".
- Una e sa crezi in ceea ce nu exista si cu totul altceva sa pui la indoiala ceea ce este evident.
- Cautam aprobarea celorlalti chiar si atunci cand dispretuim parerea lor.
- Cei ce refuza sa-i evalueze pe ceilalti dupa prima impresie nu au incredere in ei insisi, nu in ceilalti.
- Capacitatea de evaluare corecta a oamenilor la prima vedere se dezvolta prin exercitiu, dar cati persevereaza in acest sens?
- Ce este omul? O lumina in marea de intuneric, o stea. Si sunt atatea stele care exista, dar nu se vad!
- Mai degraba vedem ce avem in cap decat ceea ce este in fata ochilor.
- Numai o mare nenorocire ne poate arata cat de marunte sunt nemultumirile "insuportabile"
- A judeca omul - nimic mai usor; a-l cunoaste - infinit mai greu.
- Adesea ii ajutam pe altii numai ca sa ne convingem ce buni si ce puternici suntem noi.
- Pierdut timpul: ma declar nul.
- Dati-i unui om privilegiul de a decide in nunele altora, daca vreti sa-l cunoasteti cu adevarat.
- Un strop de nebunie e ca sarea in bucate.
- Cel mai lung drum este spre tine insuti.
- Uneori, numai in gluma se pot spune lucruri serioase.
- Am auzit de atatea ori oameni vaicarindu-se; "Ce sa ma fac cu tine...", dar niciodata: "Ce sa ma fac cu mine".
- Omul lipsit de umor este mai neajutorat decat pasarea fara aripi.
- Nimeni nu e atat de marunt incat sa nu sufere cand e umilit.
- La izvoare, fluviile nu se deosebesc de firavele parauri; tot astfel oameni, la nastere, nu au inscrisa atitudinea morala la care se vor ridica.
- Uneori tacerea are un ecou mai puternic decat strigatul de durere.
"Daca vrei sa invingi lumea toat,invinge-te pe tine insuti."
Fiodor Dostoevski
"Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie; sa te inveselesti in mare masura de binele altora; sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii; acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care banii nu le pot cumpara. Cel care are asemenea comoara se va bucura de Univers ca si cum acesta i-ar apartine si ii va ajuta si pe altii sa se bucure alaturi de el."
- Robert Louis Stevenson
http://community.webshots.com/user/candy24ro

Ramona

Mergi la inceput