Un citat pe zi (partea a 4-a)
Raspunsuri - Pagina 16
orhidee spune:
Cu "copy si paste" , nici nu am observat greseala ortografica, deci fac corectarea:
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta. (N. Iorga)
Iar acum citatul de astazi:
Multi indivizi din societatea moderna sunt ca barcagii: trag la vasle dar stau cu spatele la viitor. (Henry Coanda)
Cu mult drag si spor in ale scrisului, orhidee.
corina iulia spune:
"Componentele fundamentale ale fericirii sunt: sa faci ceva, sa iubesti pe cineva si sa speri la ceva." Allan K. Chalmers
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
EmmaT spune:
Planurile noastre dau gres pentru ca nu au nici un tel.
Atunci cand un om nu stie pentru ce munceste, nici un vant nu este cel potrivit."
Lucius Annaeus Seneca
Emma
EmmaT spune:
Atunci cand este evident ca telurile nu pot fi atinse, nu le ajusta pe ele, ci ajusteaza modul de a actiona."
Confucius
Emma
EmmaT spune:
"Poate ca nu am ajuns unde intentionasem sa ajung, insa cred ca am ajuns acolo unde aveam nevoie sa ajung ."
Douglas Adams
Emma
corina iulia spune:
"Intalnirea a doua persoane este ca si contactul a doua substante chimice; daca este vreo reactie, amandoua sunt transformate." Carl Jung
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
EmmaT spune:
"Traditia este acel ceva la care recurgi atunci cand nu ai nici timp si nici bani sa faci un lucru asa cum trebuie."
Kurt Herbert Alder
Emma
EmmaT spune:
"Un conservator este un om care sta si gandeste, insa, in general, sta."
Woodrow Wilson
Emma
EmmaT spune:
"Traditiile sunt eforturi in grup de evita ca lucurile neasteptate sa se intample."
Barbara Tober
Emma
EmmaT spune:
"Un om conservator este un om care crede ca nimic nu ar trebui facut pentru prima oara."
Alfred E. Wiggam
Emma