Un citat pe zi (partea a 4-a)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

"A fi liber inseamna a fi singur stapan pe ceea ce faci sau pe ceea ce nu faci." - La Bruyere

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49587" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

1 . asteptarea e grea.....dar fara asteptare nimik nu e frumos...de fapt ce asteptam noi...o alta viata in care sa traim fericiti...da dormim fara nici o iluzie...sa cantam fara s stim nici o melodie....sa inaintam fara sa ne numaram pasii...sa urcam fara sa picam...sa cunostem fara sa stim ceva....sa pasim fara sa ne temem...sa tarim fara sa vrem...sa supravietuim fara sa ne chinuim...sa ne visam viata fara sa stim ca traim....sa iubim fara sa cersim iubire....sa fim intregi fara sa stim ca am facut parte candva dintr-un intreg....sa asteptam fara sa stim ca asteptam....va exista o zi in care sufletele noastre isi vor gasi independentza si vor putea suprafietui singuri....de fapt chiar asta asteptam '
2. "Acelsi om nu poate stii totul; fiecare e inzestrat cu alt dar." '
( Euripide ). 3. ' Lumea e, poate, schita rudimentara a vreunui zeu copilaros, care a abandonat-o la jumatate, rusinat de executia deficienta; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuza; este productia confuza a unei divinitati pensionate si senile, care a si murit. '
David Hume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil.
(Confucius)

Cu drag, orhidee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

"Aptitudinile importante se dezvolta si se arata cu fiecare sarcina noua." Baltasar Gracian, The Oracle

------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu

Mergi la inceput

"Uneori cred ca cel mai sigur semn ca exista viata inteligenta in univers este ca nici o civilizatie nu a incercat sa ne contacteze."
Bill Watterson (1958 - ), cartoonist, "Calvin and Hobbes"

------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington

Mergi la inceput

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Will Rogers

Cu drag si spor in ale scrisului, Orhidee

Mergi la inceput

Inainte sa va suparati pe cel care va pune la treaba, amintiti-va ca
fara presiune nu se formeaza diamantele.
(Mary Case)

Cu drag si spor in ale scrisului, Orhidee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

"Uneori, omul e in situatia lui Cortes, de a arde toate corabiile care l-ar putea duce inapoi, ca sa poata merge inainte. "
- Octavian Paler

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Of, of, ca "buna rau" este maxima asta a lui Paler !!!

Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat ce-l care-l cauta.
(N. Iorga)

Cu mult drag si spor in ale scrisului, Orhidee

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by serenity

"Uneori, omul e in situatia lui Cortes, de a arde toate corabiile care l-ar putea duce inapoi, ca sa poata merge inainte. "
- Octavian Paler

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

e citatul preferat al sotului meu

iar acum contributia mea pe ziua de azi:

"Adevarul este ca apa rece care face rau doar dintilor stricati."
N. Iorga

------------------------
Booker T. Washington

Mergi la inceput