Un citat pe zi (partea a 4-a)
Raspunsuri - Pagina 11
Anina_n spune:
"Cand i-o iei inainte, viata te trage de picioare." - V. Ghica
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
corina iulia spune:
"O casatorie de succes este un edificiu ce trebuie recladit in fiecare zi." Andre Maurois
sa nu te superi candy, dar subiectul e "un citat pe zi"
------------------------
Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata. Henry Miller
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
corina iulia spune:
"Dintre cei care nu spun nimic, putini sunt tacuti."
Thomas Neill
------------------------
Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata. Henry Miller
loneanbianca spune:
Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din
entuziasm.
-- Winston Churchill
Bianca
Poze
Anina_n spune:
"Omul - singura fiinta care ucide pentru glorie, nu pentru hrana." V.Ghica
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
candy24 spune:
A fi indragostit de cineva inseamna mult mai mult decat a fi stapinit de un sentiment coplesitor - inseamna a lua o hotarare, a face o judecata, a te angaja printr-o promisiune. Daca dragostea ar fi doar un sentiment nestatornic n-ar exista nici o baza pentru fagaduinta de a iubi pe cineva pe toata durata vietii. Sentimentele vin si se duc. Cum as putea promite statornicie daca m-as baza numai pe ele, fara sa ma biziuesc pe judecata mintii si pe vointa caracterului? - Erich Fromm (1900-1960)
http://community.webshots.com/user/candy24ro
loneanbianca spune:
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa
faci, APOI sa faci ce-i mai bun.
-- W. Edwards Deming
Bianca
Poze
candy24 spune:
Ar fi cu mult mai putine divorturi daca sotii ar incerca sa-si pastreze sotiile
cu acelasi zel cu care s-au straduit sa le cucereasca.
corina iulia spune:
"Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine."William Shakespeare
------------------------
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...
Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dracu' sa caut Sambata la munca... cand Duminica e zi libera ...
corina iulia spune:
"Cand lucrez la o problema, nu ma gandesc niciodata la frumusete. Ma gandesc doar cum sa rezolv problema. Dar daca solutia pe care am gasit-o nu este frumoasa, atunci stiu ca am gresit undeva." R. Buckminster Fuller
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington